Cok yonlu cok renkli bir bayansin burdan tanidigim kadariyla. Eminim imkan olsa cok baska seyleride basarirsin
Allah utandirmasin bir suru sorumluluk hazirda zaten varken birde isi yuklenmek tabiki zor ama altindan kalkilmaz degil bak niluşe
Senin birlikte calistigin kardesin erkek degilmiydi
Iyi geceler.... Salatalik limon nane ile su yaptim resim yuklenmiyo kaldi artik. Bu hafta bosladim yarin devam ins.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkese sağlık afiyet dilerim
Ben 5 haftami erteledim cnm dogum sonrasi daha cok lazim olacak diye son 3 hafta izine ayrilcam bu hafta bitti cok sukur onumuzdeki hafta son caliscam sonra ayrilcam izine nasipseBaci sen izne cikmiyonmu?
Kilom aynı
350 dk fazlasıyla yürüyüşüm var
Aslında artı çıktım ama haftaya yalancı eksi görmek istemiyorum dün kahvaltıda yedim ama akşam pek bisey yemedim şu az içtim felan :)
Bilmiyorum canım ben kilo aldığımı düşünüyorum yani yarım kilo fazla çıktım almış olsam da o kadar değildir o nedenle sabit olmayı tercih ettim ama sen kendini daha iyi bilirsinAgzimi kapatim once :) bu yalanci eksiyi bende dusundum antibiyotikte kullaniyorum napsam bildirimi yenilesemmi?
Orda burda basina bisey gelirse allah korusun bilki nazardanŞimdi tartıldım sabahki ile ayni çıktım kahvaltı yapmama rağmen demekki gerçekten şişlik varmış :)
Sizlerin duaları beni korur kem gözlerdenOrda burda basina bisey gelirse allah korusun bilki nazardanna bööle kem gozlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?