Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım

çalıştığım kardeşim erkek olması gerekirken son dk. bayan olan :)))

Iyi geceler.... Salatalik limon nane ile su yaptim resim yuklenmiyo kaldi artik. Bu hafta bosladim yarin devam ins.

bu sular çok iyi benimkiler kaldı ilerde yaparım belki

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkese sağlık afiyet dilerim

amin sağol tatlışım sanada hayırlı sabahlar

Frida kuzusu olumlu enerjini iliklerime kadar hissediyorum.. bu hazzin ve istegin hic bitmesin..
Kimsenin bitirmesine de izin verme..
manevi destege her daim haziriz bunu unutma..

Elifcim eksi gunlerin daim olsun.. betül'e muckss .

Asuu gadasini aldigim. Hepimizin idolusun ..

bonuscum bugun nasilsin .. beni yine gectin :)

Hasibecim kolayliklar diliyorum sana..

nursena ozluyoruz seni ..daha sık gel lutfen..

baharnaz bittimi hazirliklar dogum gunu ne zaman di .. ?

Burcu nasilsin beslenme nasil gidiyor..

hayriyecigim bu hafta menu paylasalim tamammi canim..

yelizcigim senin gunlugune birseyler yazacaktim dun bulamadim. Gerilerde kaldi sanirim..

Herkese sevgiler opucukler.

Nurun kilosu 74 mus kasimpati. Oglanin 23 nisan şeysinde.

Yenacim sagol daha iyi diyim daha iyi olim 5 saati gecince agri kesici etkisi sifirlaniyo resmen. Sabaha karsi 5 te almistim tekrar alicam iste.

Bademciklerim sis gibi sanki zor yutkunuyorum gibi ama zorda olsa yememi engellemiyo. Anladimki agzimda ciban ciksa yine yerim midemde cikmali sanirim

Bu salatalikli suyu yaparken dedimki kullanayim bari nane curuycek biraz yumusak gibiydi keske koymasaydim tadini bozmus ziyan oldu bir surahi suyum.

Son düzenleme:
Slm kizlar ben bu sabah tartilmayi unuttum kalkar kalkmaz temizlige baslayinca
Dun 97.6 kiloydum onu bildireyim bari

Baci sen izne cikmiyonmu?
Ben 5 haftami erteledim cnm dogum sonrasi daha cok lazim olacak diye son 3 hafta izine ayrilcam bu hafta bitti cok sukur onumuzdeki hafta son caliscam sonra ayrilcam izine nasipse

Kilom aynı
350 dk fazlasıyla yürüyüşüm var
Aslında artı çıktım ama haftaya yalancı eksi görmek istemiyorum dün kahvaltıda yedim ama akşam pek bisey yemedim şu az içtim felan :)

Agzimi kapatim once :) bu yalanci eksiyi bende dusundum antibiyotikte kullaniyorum napsam bildirimi yenilesemmi?

Agzimi kapatim once :) bu yalanci eksiyi bende dusundum antibiyotikte kullaniyorum napsam bildirimi yenilesemmi?
Bilmiyorum canım ben kilo aldığımı düşünüyorum yani yarım kilo fazla çıktım almış olsam da o kadar değildir o nedenle sabit olmayı tercih ettim ama sen kendini daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…