Bizden de sana opucukleer:)Frida kuzusu olumlu enerjini iliklerime kadar hissediyorum.. bu hazzin ve istegin hic bitmesin..
Kimsenin bitirmesine de izin verme..
manevi destege her daim haziriz bunu unutma..
Elifcim eksi gunlerin daim olsun.. betül'e muckss .
Asuu gadasini aldigim. Hepimizin idolusun ..
bonuscum bugun nasilsin .. beni yine gectin :)
Hasibecim kolayliklar diliyorum sana..
nursena ozluyoruz seni ..daha sık gel lutfen..
baharnaz bittimi hazirliklar dogum gunu ne zaman di .. ?
Burcu nasilsin beslenme nasil gidiyor..
hayriyecigim bu hafta menu paylasalim tamammi canim..
yelizcigim senin gunlugune birseyler yazacaktim dun bulamadim. Gerilerde kaldi sanirim..
Herkese sevgiler opucukler.
Gecmis olsun canimNurun kilosu 74 mus kasimpati. Oglanin 23 nisan şeysinde.
Yenacim sagol daha iyi diyim daha iyi olim 5 saati gecince agri kesici etkisi sifirlaniyo resmen. Sabaha karsi 5 te almistim tekrar alicam iste.
Bademciklerim sis gibi sanki zor yutkunuyorum gibi ama zorda olsa yememi engellemiyo. Anladimki agzimda ciban ciksa yine yerim midemde cikmali sanirim
Bu salatalikli suyu yaparken dedimki kullanayim bari nane curuycek biraz yumusak gibiydi keske koymasaydim tadini bozmus ziyan oldu bir surahi suyum.
Masallah asuman abla :)Kilom aynı
350 dk fazlasıyla yürüyüşüm var
Aslında artı çıktım ama haftaya yalancı eksi görmek istemiyorum dün kahvaltıda yedim ama akşam pek bisey yemedim şu az içtim felan :)
Ellerine saglik canimHaftanin ve ayin birincilerini kutlarim,azminiz daimi olsun.
Listenin eksik ve kusurlari af ola..
Ellerine saglik Bonus..Haftanin spor 1.si
Asumanzeynep
Haftanin spor 2.si
Plynna
Haftanin spor 3.leri
Nothingg & elif1503
hayırlı aksamlar.ben klasik cuma akşam yemeği mantı yedim ve 1buçuk tabak.şu buçugu atamyorum bırtürlü ya.resimler için de kötü olmuş ya geri dönüşüm diye bır şey varmış bazı telefonlarda ama nasıl yapılır hiç bır fikrim yokHayırlı akşamlar
Listeler için ellerinize sağlık kasımpatı ve bonus
Bugün 40 dk felan yürüdüm akşam da yemek yerine kahvaltı türü yedim evde kimse yoktu yemek yapmadım
Telefonumdaki resimleri sildim yanlışlıkla canım sıkıldı
Hayırlı akşamlar
Listeler için ellerinize sağlık kasımpatı ve bonus
Bugün 40 dk felan yürüdüm akşam da yemek yerine kahvaltı türü yedim evde kimse yoktu yemek yapmadım
Telefonumdaki resimleri sildim yanlışlıkla canım sıkıldı
hayırlı aksamlar.ben klasik cuma akşam yemeği mantı yedim ve 1buçuk tabak.şu buçugu atamyorum bırtürlü ya.resimler için de kötü olmuş ya geri dönüşüm diye bır şey varmış bazı telefonlarda ama nasıl yapılır hiç bır fikrim yok
her cuma değil ama yiyeceksem cumaya denk getirmeye çalısiyorum.annemle yaptık dolaba koyduk senede 1yada 2kere yapıyoruz sene boyu yiyoruz.iyi akşamlaar kızlaar
resimlerin silinmesi ne kötü olmuş bağzen rehperide uçuruyoruz geçenlerde benimde telefonum tamirdeyken resimleri kaybetmiştim
ben akşam üzeri bir muz ve 7 8 tane çilek yemiştim daha bişey yemiyim diyordum ama bir dilimde börek yedim
he he heee ben bu resmi görmüştüm :))
nasıl klasik anlamadım cuma gevşemesi mi yoksa her cuma mantımı yiyorsunuz kendin mi yapıyorsun mantıyı ? afiyet olsun :)
bende çok teknoloji özürlüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?