Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

annammm çokk fenaaa bu sanal alemm

her cuma değil ama yiyeceksem cumaya denk getirmeye çalısiyorum.annemle yaptık dolaba koyduk senede 1yada 2kere yapıyoruz sene boyu yiyoruz.
Afiyet olsun ben mantı yapamıyorum artık sevmiyorum da gerçigerçi ama ev mantısı iyidir :)

Evdekilere buzluk mantısı alıyorum bağzen ...

Bonus nerdesin bişey sorcam eşine sorsana bir yarın benim kızı avcılarda kavram dershanesine yazdıracam etüt merkezi yaniii eşin ne diyor acaba ?

Birde kavram gülen gurubuna mı ait biii sorsan dahil olursada problem değil paralel çok tanıdık var :)))

Anam açıktan sorduğum soruya bak :)))

Arkadaşlar istanbulda olup ta eşi öğretmen olan vardı sizlerde beni bilgilendirebilirseniz sevinirim :)

:)) namazda bekliyorum. Yuzumu guldurdun kotu hissediyorum gercekten.
Bonus gerçekten seni anlıyorum ben pek burada yazmadım ama o kadar çok ağrı çektimki hayret ettim bir diş ağrısı insanın hayatını bu kadar mı kalitesizleştirir sen etkili ağrı kesicide içemiyorsun işin zor benimde apranax içmekten midem delinmişti resmen ....

Cok sıkıntım oldu dislerimin komple damaklarimin sizlamasindan agrisindan agladim.

Frida yazarim konusunca ama kavram onlarin degil diye biliyorum. Kacinci sinifti 7 mi?
Banada kavram onlara ait değil gibi geliyor emin olmak istedim herhalde anafenin adı ıhlamur etüt merkezi olmuş öyle duydum ama emin değilim ...

Kavram oooonlara aitse :)) araya adam devreye koyarız indirim filan olur belki :)

Aksam icin manti yaptim nerden estiyse hamurla ugrasmak istedim. Iyi geldi sevdigim icin. Ama sonra agri butun keyfimi kacirdi. Onun yerine utu yapabilirdim kucuk bir dag oldu utulencekler.

Ufak kizda cok huysuzdu her evde olan atismalar falan derken iyice moral gitti. Ilacta aldim hemen yatmk istiyorum yatabilirsem. Frida ben yarin anca doncem sana kuzum yatmis ben duymamisim.

tamam canım hadi bu akşam yatabilirsin inşallah bizde sabah kahvaltıdan sonra gidip kızı etüt merkezine kaydelim diyoruz bir aksilik çıkmaz umarım

kasımpatıcım biliyorsun ben bu konu hakında bir psikiyatıra gidip gurup terapisi gibi bişeye katıldım bizim burada özelikle 20 kilo ve üstü kilo verenleri diyetisyenler piskolaglara yönlendiriyorlar tabii ben duygusal yeme bozukluğu diye bir konuydu galiba ona katıldım gurubu yöneten dr. özelikle yüksek lisansını obazitede duygusal açlık üzerine yapmıştı tanıdığım sayılır... tabi bu tür konulara bir kere katılmakla olmuyor bir seri gitmek lazım merkez hem özeldi hadi onu geçelim işe yararsa insan bir sefere karşılar fakat banada uzak ve saatleri uymadı yaa akşam yapıyorlar yada pazar günleri ve 10 seans sürüyor ve bu benim 10 hafta üst üste evde olmamama denk geldi her neyse bir şekilde bana uymadı gitmek istermiydim bir sorsan ...

hemde çok gitmek isterdim tuhaf bir farkındalık yaratıyorlar ayrıca ben bir seansa katıldım nerdeyse yüzeysel tanıtım gibi bişeydi ama acayip keyif aldım kendimle ilgili bağzı şeyler farketim ve keifetim diyebilirim güzeldi yanii ihmal etme kesinlikle tavsiye ediyorum sonuçlarınıda merakla bekliyorum :)

Gunaydin
hayirli cumalar

107.5 kg.
hizli yukselisim devam ediyor..

bu hafta bu hızlı yükselişe bir dur diyelim ben bugün 3 dilim börek yedim dün bir ısırık çukulata al diye peşimde dolaşan kardeşim bu sabah beni sıcak börekle karşıladı
çok korkuyorum midemi yemeğe açıcam diye ama açmıycam çabalıycam yaniii

oda çok mutlu yanına gidiyorum diye yada beni gaza getirmeye çalışıyor anlamadım bence ikiside var beklediğimin çok üstündesin diyor ama paslanmışız evde yıllardır benimkinin kardeşimin yanii beyni çok hızlı işte eee tabii işide biliyor ........vs

senin ve diğer arkadaşların desteğini hisetmek çok güzel sağolasınız daha yolun başındayım çok olumsuzluklar var ama halolur gibi geliyor eşimin desteğini hisetseydim daha güçlü hisedicektim gerçi oda kendine göre haklı ama neysee :) şimdilik masum bir sesizliği var kuzuların sesizliği gibii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…