annammmBir resmi silecekkn albümü sildim yedekleme de yapmamistim
Bazı programlar indirdim birazini kurtardım artık yedekleme de yaptım
Yalnız teknoloji beni korkuttu sildigim bütün resimleri bir programda gördüm tekrar yükleme ucretliydi ürkütücü olan hersey kayıt altında haberimiz yok biz sildim sanalim
Nasılsın nursenacımellerinizesağlık liste için kızlarrrr
kilo veren spor yapan arkadaşlarımm miikemmelsinizzzzzz
Gerçekten dehşete düştüm sanal alem de değil telefonla çekip sildigim resimler karşıma çıktıannammmçokk fenaaa bu sanal alemm
iyim çokk şüküürrrr maşşallahım var halla 90 kiloyummmm topiğin hakkını veriyom 90 kilo üzeri dio yaaaNasılsın nursenacım
Bütün bilgilerimiz her yerde tc numaralarımız Bile her yerde poofff dolandırıcılara gelmeyelimde ...Gerçekten dehşete düştüm sanal alem de değil telefonla çekip sildigim resimler karşıma çıktı
Afiyet olsun ben mantı yapamıyorum artık sevmiyorum da gerçigerçi ama ev mantısı iyidir :)her cuma değil ama yiyeceksem cumaya denk getirmeye çalısiyorum.annemle yaptık dolaba koyduk senede 1yada 2kere yapıyoruz sene boyu yiyoruz.
:)) namazda bekliyorum. Yuzumu guldurdun kotu hissediyorum gercekten.Bonus kişisi şu an eşiyle görüşiyiii birazdan bana doğru etüt merkezini diycek
Bonus gerçekten seni anlıyorum ben pek burada yazmadım ama o kadar çok ağrı çektimki hayret ettim bir diş ağrısı insanın hayatını bu kadar mı kalitesizleştirir sen etkili ağrı kesicide içemiyorsun işin zor benimde apranax içmekten midem delinmişti resmen ....:)) namazda bekliyorum. Yuzumu guldurdun kotu hissediyorum gercekten.
Banada kavram onlara ait değil gibi geliyor emin olmak istedim herhalde anafenin adı ıhlamur etüt merkezi olmuş öyle duydum ama emin değilim ...Cok sıkıntım oldu dislerimin komple damaklarimin sizlamasindan agrisindan agladim.
Frida yazarim konusunca ama kavram onlarin degil diye biliyorum. Kacinci sinifti 7 mi?
Sildim adını bilmiyorum ama fotoğraf kurtarma programı yazıp indirdimAsuman abla o program neydi bende merak ettim
tamam canım hadi bu akşam yatabilirsin inşallah bizde sabah kahvaltıdan sonra gidip kızı etüt merkezine kaydelim diyoruz bir aksilik çıkmaz umarımAksam icin manti yaptim nerden estiyse hamurla ugrasmak istedim. Iyi geldi sevdigim icin. Ama sonra agri butun keyfimi kacirdi. Onun yerine utu yapabilirdim kucuk bir dag oldu utulencekler.
Ufak kizda cok huysuzdu her evde olan atismalar falan derken iyice moral gitti. Ilacta aldim hemen yatmk istiyorum yatabilirsem. Frida ben yarin anca doncem sana kuzum yatmis ben duymamisim.
Güne bol kalorili ismi lazim olmayan seyler ile basladim ben,yerle yeksan oldu karatayimsi beslenmem yani
Bunda biraz canimin sIkkin olmasinin payi büyük tabi,neden hep böyle güzel ilerlerken duygusal acligim ortaya cikar,nicin bu kadar güçsüzüm,iradesizim anlayamıyorum..
Üzüntü,öfke vb sebepler sonrasi yemelerimin beni mutlu etmek yerine,mutsuzlastirip,ümitsizlestirdigini,demoralize ettiğini yemeden önce niçin anlayamıyor,düsünemiyor kendimi kontrol edemiyorum..
Nette biraz arastirdim duygusal aclik ve tedavisi noktasinda cok iyi psikiyatrist,doktor ve alternatif tip ile ilgilenen uzmanlar varmis meğer yakinimda,cok olumlu mesajlar yazmis hastalari..
hemen psikiyatristi aradim randevu için,öyle cok doluymuş ki rica minnet temmuz sonuna randevu alabildim..
Motivasyonunuzu etkileyen cümleler kurmamisimdir umarim arkadaşlar,kusuruma bakmayınız lütfen..
Gunaydin
hayirli cumalar
107.5 kg.
hizli yukselisim devam ediyor..
Frida kuzusu olumlu enerjini iliklerime kadar hissediyorum.. bu hazzin ve istegin hic bitmesin..
Kimsenin bitirmesine de izin verme..
manevi destege her daim haziriz bunu unutma..
Elifcim eksi gunlerin daim olsun.. betül'e muckss .
Asuu gadasini aldigim. Hepimizin idolusun ..
bonuscum bugun nasilsin .. beni yine gectin :)
Hasibecim kolayliklar diliyorum sana..
nursena ozluyoruz seni ..daha sık gel lutfen..
baharnaz bittimi hazirliklar dogum gunu ne zaman di .. ?
Burcu nasilsin beslenme nasil gidiyor..
hayriyecigim bu hafta menu paylasalim tamammi canim..
yelizcigim senin gunlugune birseyler yazacaktim dun bulamadim. Gerilerde kaldi sanirim..
Herkese sevgiler opucukler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?