Amin adaşım dua edelim dur dafi demişti yada ben dua edeyim aayy geçenlerde okudum iyi geldi sankiiAdaş eşin sessizse iyi bence dua edelim böyle devam etsin
yapıyoruz ama yapmasam daha iyi yarın arti çıkarım kesin hemen etki ediyor buna sinir oluyorum hiç hatırmız yok yaniAfiyet olsun ben mantı yapamıyorum artık sevmiyorum da gerçigerçi ama ev mantısı iyidir :)
Evdekilere buzluk mantısı alıyorum bağzen ...
Evet oku bence de iyi gelir tabiiAmin adaşım dua edelim dur dafi demişti yada ben dua edeyim aayy geçenlerde okudum iyi geldi sankii
eşinle aranda ki olumsuzluk neydi söyledinde ben mi kaçırdımbu hafta bu hızlı yükselişe bir dur diyelim ben bugün 3 dilim börek yedim dün bir ısırık çukulata al diye peşimde dolaşan kardeşim bu sabah beni sıcak börekle karşıladı
çok korkuyorum midemi yemeğe açıcam diye ama açmıycam çabalıycam yaniii
oda çok mutlu yanına gidiyorum diye yada beni gaza getirmeye çalışıyor anlamadımbence ikiside var beklediğimin çok üstündesin diyor ama paslanmışız evde yıllardır benimkinin kardeşimin yanii beyni çok hızlı işte eee tabii işide biliyor ........vs
senin ve diğer arkadaşların desteğini hisetmek çok güzel sağolasınızdaha yolun başındayım çok olumsuzluklar var ama halolur gibi geliyor eşimin desteğini hisetseydim daha güçlü hisedicektim gerçi oda kendine göre haklı ama neysee :) şimdilik masum bir sesizliği var kuzuların sesizliği gibii :)))
bir olumsuzluk yok canım çalışmaya başladım diye eşim biraz durgun onunda benimde alışmamız lazım :)eşinle aranda ki olumsuzluk neydi söyledinde ben mi kaçırdım
Sitede sorun oldu eksik kaldi mesaj09:30 musli
13:30 1 has. Yumurta, zeytin ezmesi, kahv
Allah rahatlık versin
ben yatayım artık
Bonus inşallah ağrısız bir gece geçirir
Bonus insallah agrisiz bi gece gecirirsin. Allah sifa versin
Gunaydin
Allah razi olsun gonlunuzden gecirmeniz ne guzel. Yatmadan ilac almistim geceyi idare ettim sabaha karsi biraz artti su an duramiyorum zonklamayla gozumu actim napcagimida bilmiyorum agzimi acmak bile istemiyorum.
Bugun bi ariycam dr u ordaysa bi konusim giderim belki nette okudum pansuman falan yapiliyomus bazen yenanin dedigi gibi ameliyat yeri iste. Cok yazdigimin farkindayim bende bu kadar etkilencegimi dusunmemistim.
Sitede sorun oldu eksik kaldi mesajkusura bakmayın
09:30 musli
12:00 yarım muz, 1 ceviz
13:30 1 has. Yumurta,zeytin ezmesi,kahvaltilik sos,krem peynir,kasar ve lor azar azar,3 Dilim ruseymli ekmek,Dereotu
17:00 1 avuç kayisi çekirdeği
19:00 1 buyuk bardak ayran,7 zeytin,3 galeta
21:30 3 kaşık z.yağlı kereviz, 2 servis kaşığı sehriye pilavi,2 kasik Yogurt,roka domates salata
Sonra AÇLIK AÇLIK AÇLIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?