Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun ben mantı yapamıyorum artık sevmiyorum da gerçigerçi ama ev mantısı iyidir :)

Evdekilere buzluk mantısı alıyorum bağzen ...
yapıyoruz ama yapmasam daha iyi yarın arti çıkarım kesin hemen etki ediyor buna sinir oluyorum hiç hatırmız yok yani

eşinle aranda ki olumsuzluk neydi söyledinde ben mi kaçırdım

09:30 musli
13:30 1 has. Yumurta, zeytin ezmesi, kahv
Sitede sorun oldu eksik kaldi mesaj kusura bakmayın

09:30 musli
12:00 yarım muz, 1 ceviz
13:30 1 has. Yumurta,zeytin ezmesi,kahvaltilik sos,krem peynir,kasar ve lor azar azar,3 Dilim ruseymli ekmek,Dereotu
17:00 1 avuç kayisi çekirdeği
19:00 1 buyuk bardak ayran,7 zeytin,3 galeta
21:30 3 kaşık z.yağlı kereviz, 2 servis kaşığı sehriye pilavi,2 kasik Yogurt,roka domates salata

Sonra AÇLIK AÇLIK AÇLIK

Gunaydin

Allah rahatlık versin
ben yatayım artık
Bonus inşallah ağrısız bir gece geçirir

Bonus insallah agrisiz bi gece gecirirsin. Allah sifa versin

Allah razi olsun gonlunuzden gecirmeniz ne guzel. Yatmadan ilac almistim geceyi idare ettim sabaha karsi biraz artti su an duramiyorum zonklamayla gozumu actim napcagimida bilmiyorum agzimi acmak bile istemiyorum.
Bugun bi ariycam dr u ordaysa bi konusim giderim belki nette okudum pansuman falan yapiliyomus bazen yenanin dedigi gibi ameliyat yeri iste. Cok yazdigimin farkindayim bende bu kadar etkilencegimi dusunmemistim.

Oy oy ooooyyy bilirim ağrısını istediğin kadar yaz dr.unla görüş bakalım hatta direk git baksın ne diyecek ...

dafi nereyesun ?

Kızlar dafi köyemi gitti ? Dafi herhalde sen evde elma sirkesi yapıyordun ? Evdekiyle dışardakinin farkı nasıl oluyor anlatırmısın ?

Evde elma sirkesi yapan vaaaarmııı ?

Kızlar dün aktardan katkısız elma sirkesi aldım marketlerdeki cam şişeleri alıyordum ikisi çok farklı geldi ....

Zormu evde yapması acaba ? Bende yapayım evde

Hazır sirke sıcak su limon ve karbonatla birleşince köpürüyordu ve çok keskin tadı vardı ....

Aktardan aldığım sirkede hiç birşey olmadı tadında keskin değil ?

Burcu akşam yemeğini çok geç yemişsin bağzen oluyor da eee beki neden bu kadar açlık hisetin ?

Selam
Yena dogum gunu bitti evde is coookkk
Boya sonrasi hemen dogum gunu oldugu icin bekleyen isler var :)
Birde 23 nisan etkinliklerine katilinca ev isinde 1 ileri 2 geri yapiyorum bugunde ucurtma senligi var cocugun eglencesi onemli olunca isler askiya aliniyor
Birde simdi yatak odasi ocuk odasi evin bilumum dolap giricek yerlerine dolap yapilcak ev kucuk olunca yerlesmeye calisiyoruz is is is bugun dolapci gelcek inşallah
Boya donemi evde olmayinca maydonoz kurum 5 gun surdu tekrar basliycam .( inşallah
Sagligimiz yerinde olsunda gerisi hallolur diye rahatim biraz.

Bonus dis agrilarin gecmedimi hala

Frida ise baslamisin hayirli olsun

Elif kilomuz ayniydi simdi ayni degil düşüşe gecmisin tebrikler

Kizlar listeler cok guzel olmus elinize saglik tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…