Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida ayrintili konusamadik cocuklardan ama bildigimiz yanlismis yani paralel tanidigi devreye sokabilirsin sanirim. Yinede sormak lazim nolur nolmaz.

Etud merkezlerinde aman aman bisey yok tek gercek orda disiplinli oluyolar belli saat icinde diyo. Yapsa evde de yaparlar diyo ne bilim herkesin gorusu farkli.

Ama duzen acisindan iyi bisey gercekten hele bizimki gibi kucuk cocuklu evlerde calismak zor kucuk olmasa bazende birlikte caliscak kimse olmuyo.

Birsey daha yazacaktim ama unuttum hatirlayinca yazarim..

yasemincim expo guzeli :) seni de cok opuyorum..

expo güzeli cidden yerlerde sürünüyor :) buda geçerr yaaa napalım

Allah seni ne etmesin yenamm

Bonus canım yaaa çok çokk geçmiş olsun napılırki benim 2 kız kardeşte aynı operasyonu geçirdi bir sorayım ne yaptılar ne ettilerr cidden zor . nerde acın varsa canın orda derlerya

Bonus @kasimpati35 listeler için elinize emeğinize sağlık kg veren spor yapan güzelleride ayrıca kutlarımm
asumanzeynep Asum rehberim benim 2 sefer gitti ve çok zor arayanlara karşı mahçup oluyosun senin olay daha farklı ve anlattığın programdan inan tırstım insan özeli tüzeli hiçbirşey yok yani
74FRIDA kuzum işin işleyişi anlamında yapabileceğimiz ,yardımcı olabilceğimiz birşey olursa buralardayız

Canım ya Allah acil şifa versin

Burcu akşam yemeğini çok geç yemişsin bağzen oluyor da eee beki neden bu kadar açlık hisetin ?
Cnm ben aksamlari hep gec yiyorum eşim gec geliyor artık o gelince kıza bakiyor ole sofra kuruyorum bazen durmuyor onu uyuyup cok daha gec yediğim zamanlarda oluyor. Ama gec yattığımdan cok büyük sorun olarak görmüyorum artik :)

Gece kız uzun emiyor sonrada ben biraz zaman gecince sut sagiyorum emzirmek aciktiriyor saat ilerleyince.
Mesajı yazdigim saat 4 e geliyordu o saatte acıkmıştim ve o açlıkla isyan etmistim

Doğum günü istediginiz gibi oldumu, oğlun cok mutlu olmuştur..
Allah saglikli imanli hayırlı nice yaşlara erdirsin

Mutlu haftasonlari ..

Bonuscum cok iyi yaparsin ara doktoru. Normalmi ilk gunki gibi agriyip sizlamasi diye sorarsin en azindan..
Sana dedigim gibi benim yillar once cekilmisti ama dikis falan yoktu normal dis cekimi gibi olmustu yirmilik disim o yuzden agriya dair hatirlamiyorum hic birsey...

fridacim dafi koye gitti. Elma sirkesi basit aslinda ama uzun vadeli bir işlem. En iyi tarif cahide jibek blogindan yapabilirsin..
Ben bir donem oglan ufakken ve evdeyken organik takiliyordum :) sucuk falan yapiyordum cok faydalanmistim cahideden..

Bu arada nacizane dersaneyle ilgili fikrimi beyan etmek istiyorum :)
öncelikle tanidiklarina selam olsun
Cemaatin egitim kolu cok profesyonel cok basarili. Gercekten islerinin ehli cunku iyi orgutlenmisler iyi sonuc alinir cocukta isterse..
fakaat ben gondermezdim nitekim gondermedim de kızımı.. :)

aslında sorduk adam ben bir bakayım pazar günü size haber veririm dedi ama ben bugün kayıt yapıcam adam ben bakayım 4 çocuğu yazdırırsın hanii kavram bize ait değilse bizim kursa yazdırırsın dedi ama ben kavram istiyorum (burası karış oldu ama sen anladın)

sağol teşekkürler eşin doğru söylemiş çocukta olucak her ne kadar dersanede olsa evde çalışması lazım yada yapan çocuk dersanesiz de yapıyor yani benimki zaman boş geçmesin anlamadığını anlatacak bir hoca olsun filaan

oooyyy çokmu yoruldun hafta sonu dinlenirsin ümit edelimde keyifli ve dinlendirici bir hafta sonu olsun senin için :)

desteğin için sağol

şimdilik evle iş arasındaki sekronizasyonda zorluk çekiyorum daha çok yeniii ayarlarım ilerde

anladım sende haklısın tabiii bebek emziriyorsun çok açlık çekme saat hoşuna gitmiyorsa bile süt, komposto....vs sıvı bişey tüket iyi olur :)

Bugun oglan yine babasiyla ise gitti mecburiyetten tabii.. ben esime nazaran daha erken cikiyorum dun aksam gec yatti hadi biraz daha fazla uyusun dedik..
iş cikisi da 23 nisan kortejine katillacaklarmis..
esjme diyorumki kalabalik olacak sakin elini birakma baris'in e heralde dedi hafif bozularak :)
Naapim paranoyak olduk valla kalabaliklardan odumuz kopuyor.

yasemincigim dinlebildinmi dun aksam yorgundun epey..
bugun bende kotuyum hiic is yapasim yok.. bir iki yapcaklarim var halledip cikicam ..

Baharnaz nice yaslara. Atlatmissiniz. Nasil guzel oldumu.?

anladım şöyle bişey var biz çemberin dışındayız o çemberede girmeyiz !!! heee cematin okuları iyi fakat çember içindeki çocuklarla daha çok ilgileniyorlar orası sıkıntı zaten yatılı kampa filanda göndermem çocuğuu

dersaneye karar verdim cemaatin veya değil sadece cemaaten üst düzey şu eğitimle ilgilenen bir tanıdık var dün aradık kavram sizemi ait diyee ben bakıp dönücem dedii aramamın nedenide fiyat konusunda yardımcı olsun diyee yani uygun fiyata istersem cemaat kurslarına veya okularına yazdırabilirim ama araştırmalarım bize yakın olan kavram dersanesinin iyi olduğunu gösteriyor ...

zaten oğlumda cemaatin üniversitesine gidiyor işiyle bağlantılıı olarak orası olmak zorunda kaldıı

nedir bu çektiğimiz kardeşim fişliyorlar çocuklarıı al birini vur ötekine sanki birbirlerinden farkları varda ....

Anladim. Hayirli olsun..

Mutlu gunler hafta sonu güzel geçsin her yönden inşallah
Ben bugün evdeyim hafta ici nerdeyse hiç yemek yapmadım bugün köfte siparisi var yanında işte patates pilav
Hep kizartma olacak

Biber de kizart asuu benim icin.

Ben de taze bezelye yapacagim aksam ayikladim eve gidince hallederim kiymali yaparim sanirim.. kizim hic sevmiyor bir tane bile yemez..

Ne patroniçesi ay evdeyim bugün perdeler makinada okulun 23 nisan şeysi bitsinde etüt merkezine gidicez :))))
Hemen boz he senin icin hayal ettik dimi burda dahada etmem

Discinin yanindaki kadin dr la beni gorusturmuyo ben iletirim diyo uyuz ediyo beni 5 e kadar ordaymis pansumana gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…