Birsey daha yazacaktim ama unuttum hatirlayinca yazarim..
yasemincim expo guzeli :) seni de cok opuyorum..
Canım ya Allah acil şifa versinGunaydin
Allah razi olsun gonlunuzden gecirmeniz ne guzel. Yatmadan ilac almistim geceyi idare ettim sabaha karsi biraz artti su an duramiyorum zonklamayla gozumu actim napcagimida bilmiyorum agzimi acmak bile istemiyorum.
Bugun bi ariycam dr u ordaysa bi konusim giderim belki nette okudum pansuman falan yapiliyomus bazen yenanin dedigi gibi ameliyat yeri iste. Cok yazdigimin farkindayim bende bu kadar etkilencegimi dusunmemistim.
Cnm ben aksamlari hep gec yiyorum eşim gec geliyor artık o gelince kıza bakiyor ole sofra kuruyorum bazen durmuyor onu uyuyup cok daha gec yediğim zamanlarda oluyor. Ama gec yattığımdan cok büyük sorun olarak görmüyorum artik :)Burcu akşam yemeğini çok geç yemişsin bağzen oluyor da eee beki neden bu kadar açlık hisetin ?
Doğum günü istediginiz gibi oldumu, oğlun cok mutlu olmuştur..Selam
Yena dogum gunu bitti evde is coookkk
Boya sonrasi hemen dogum gunu oldugu icin bekleyen isler var :)
Birde 23 nisan etkinliklerine katilinca ev isinde 1 ileri 2 geri yapiyorum bugunde ucurtma senligi var cocugun eglencesi onemli olunca isler askiya aliniyor
Birde simdi yatak odasi ocuk odasi evin bilumum dolap giricek yerlerine dolap yapilcak ev kucuk olunca yerlesmeye calisiyoruz is is is bugun dolapci gelcek inşallah
Boya donemi evde olmayinca maydonoz kurum 5 gun surdu tekrar basliycam .( inşallah
Sagligimiz yerinde olsunda gerisi hallolur diye rahatim biraz.
Bonus dis agrilarin gecmedimi hala
Frida ise baslamisin hayirli olsun
Elif kilomuz ayniydi simdi ayni degil düşüşe gecmisin tebrikler
Kizlar listeler cok guzel olmus elinize saglik tesekkur ederim
Frida ayrintili konusamadik cocuklardan ama bildigimiz yanlismis yani paralel tanidigi devreye sokabilirsin sanirim. Yinede sormak lazim nolur nolmaz.
Etud merkezlerinde aman aman bisey yok tek gercek orda disiplinli oluyolar belli saat icinde diyo. Yapsa evde de yaparlar diyo ne bilim herkesin gorusu farkli.
Ama duzen acisindan iyi bisey gercekten hele bizimki gibi kucuk cocuklu evlerde calismak zor kucuk olmasa bazende birlikte caliscak kimse olmuyo.
expo güzeli cidden yerlerde sürünüyor :) buda geçerr yaaa napalım
Allah seni ne etmesin yenamm
Bonus canım yaaa çok çokk geçmiş olsun napılırki benim 2 kız kardeşte aynı operasyonu geçirdi bir sorayım ne yaptılar ne ettilerr cidden zor . nerde acın varsa canın orda derlerya
Bonus @kasimpati35 listeler için elinize emeğinize sağlık kg veren spor yapan güzelleride ayrıca kutlarımm
asumanzeynep Asum rehberim benim 2 sefer gitti ve çok zor arayanlara karşı mahçup oluyosun senin olay daha farklı ve anlattığın programdan inan tırstım insan özeli tüzeli hiçbirşey yok yani
74FRIDA kuzum işin işleyişi anlamında yapabileceğimiz ,yardımcı olabilceğimiz birşey olursa buralardayız
Cnm ben aksamlari hep gec yiyorum eşim gec geliyor artık o gelince kıza bakiyor ole sofra kuruyorum bazen durmuyor onu uyuyup cok daha gec yediğim zamanlarda oluyor. Ama gec yattığımdan cok büyük sorun olarak görmüyorum artik :)
Gece kız uzun emiyor sonrada ben biraz zaman gecince sut sagiyorum emzirmek aciktiriyor saat ilerleyince.
Mesajı yazdigim saat 4 e geliyordu o saatte acıkmıştim ve o açlıkla isyan etmistim
Mutlu haftasonlari ..
Bonuscum cok iyi yaparsin ara doktoru. Normalmi ilk gunki gibi agriyip sizlamasi diye sorarsin en azindan..
Sana dedigim gibi benim yillar once cekilmisti ama dikis falan yoktu normal dis cekimi gibi olmustu yirmilik disim o yuzden agriya dair hatirlamiyorum hic birsey...
fridacim dafi koye gitti. Elma sirkesi basit aslinda ama uzun vadeli bir işlem. En iyi tarif cahide jibek blogindan yapabilirsin..
Ben bir donem oglan ufakken ve evdeyken organik takiliyordum :) sucuk falan yapiyordum cok faydalanmistim cahideden..
Bu arada nacizane dersaneyle ilgili fikrimi beyan etmek istiyorum :)
öncelikle tanidiklarina selam olsun
Cemaatin egitim kolu cok profesyonel cok basarili. Gercekten islerinin ehli cunku iyi orgutlenmisler iyi sonuc alinir cocukta isterse..
fakaat ben gondermezdim nitekim gondermedim de kızımı.. :)
anladım şöyle bişey var biz çemberin dışındayız o çemberede girmeyiz !!! heee cematin okuları iyi fakat çember içindeki çocuklarla daha çok ilgileniyorlar orası sıkıntı zaten yatılı kampa filanda göndermem çocuğuu
dersaneye karar verdim cemaatin veya değil sadece cemaaten üst düzey şu eğitimle ilgilenen bir tanıdık var dün aradık kavram sizemi ait diyee ben bakıp dönücem dedii aramamın nedenide fiyat konusunda yardımcı olsun diyee yani uygun fiyata istersem cemaat kurslarına veya okularına yazdırabilirim ama araştırmalarım bize yakın olan kavram dersanesinin iyi olduğunu gösteriyor ...
zaten oğlumda cemaatin üniversitesine gidiyor işiyle bağlantılıı olarak orası olmak zorunda kaldıı
nedir bu çektiğimiz kardeşim fişliyorlar çocuklarıı al birini vur ötekine sanki birbirlerinden farkları varda ....
Vayy allah soyletmistir ins oda olur patronice fridaBurcu dogum gunu istedigimiz gibi oldu Allah razi olsun
Frida kendi isinimi kurdun ne işi gecmişi tam okuyamadim yazdinsa eger
Ne patroniçesi ay evdeyim bugün perdeler makinada okulun 23 nisan şeysi bitsinde etüt merkezine gidicez :))))Vayy allah soyletmistir ins oda olur patronice frida
Nice yıllar dilerim hep birlikte sağlık ve mutluluk doluBurcu dogum gunu istedigimiz gibi oldu Allah razi olsun
Frida kendi isinimi kurdun ne işi gecmişi tam okuyamadim yazdinsa eger
Mutlu gunler hafta sonu güzel geçsin her yönden inşallah
Ben bugün evdeyim hafta ici nerdeyse hiç yemek yapmadım bugün köfte siparisi var yanında işte patates pilav
Hep kizartma olacak
Onu da yapacağım canımBiber de kizart asuu benim icin.
Ben de taze bezelye yapacagim aksam ayikladim eve gidince hallederim kiymali yaparim sanirim.. kizim hic sevmiyor bir tane bile yemez..
Hemen boz he senin icin hayal ettik dimi burda dahada etmemNe patroniçesi ay evdeyim bugün perdeler makinada okulun 23 nisan şeysi bitsinde etüt merkezine gidicez :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?