- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun cnm, migrenin tutmadan gecer insallahSelamun aleykum
Huzurlu bir hafta sonu olsun insallah
Saat 9 dan beri discideyim yeni geldim eve kafam kazan gibi kesme aletini kafamda döndürdü sanki hemen bi ilac aldim insallah migrenim tutmaz
Gecici pilastik dis taktı azımın ici cok tuaf aman bi bitseydi hayırlısıyla
Bonus sen nasıl oldun agrim oldukxa sen geldin aklima
Geçmiş olsun hayriyecim bir aşamayı daha atlattınSelamun aleykum
Saat 9 dan beri discideyim yeni geldim eve kafam kazan gibi kesme aletini kafamda döndürdü sanki hemen bi ilac aldim insallah migrenim tutmaz
Sizim sizim sizliyorum yaniyorum hayriye. Gidim bakim ne diycek soldaki disimdi sol tarafim alt ust yaniyo sizidan bisey var kesin ilk iki gun yoktu buSelamun aleykum
insallah saol canimGeçmiş olsun cnm, migrenin tutmadan gecer insallah
ay evet asum busefer cok zor oldu insallah bi bitseydiGeçmiş olsun hayriyecim bir aşamayı daha atlattın
kıyamam ya nekadar uzadi rabbim sifa versin insallah git bakalim ne diyecekSizim sizim sizliyorum yaniyorum hayriye. Gidim bakim ne diycek soldaki disimdi sol tarafim alt ust yaniyo sizidan bisey var kesin ilk iki gun yoktu bu
Sanada gecmis olsun bitsin bir an once
Rabbim yardimcin olsunKızlar bende köyde bir komployla karşı karşıyaydım. Durup durup ben gidince hayır yapmak akıllarına geldi.
Cuma günü köyde gözleme günüydü.
Köy meydanında saclar kuruldu. Sahtan ikindiye kadar gözleme yapıldı. Ama sadece 1 tane yedim.
Ve inanılmaz kosuşturmacalıydı.pert olmuş şekilde döndüm.
Terası temizledim sporsa sporun Âlâsını yaptım. Çatıyı yaparken duvarları kırmışlar. Enkaz gibi yığılıydı. Tam bir römork pisliği taşıyıp çatıdan aşağıya attım.
Balkonlara ek yapmak için getirilen ve çatıdan artan demir direkleri taşıdım ( ağırlık kaldırmada tamam) heryeri temizledim merdivenleri yıkadım geldim.
Yorgunluktan Gece saat üçe kadar uyuyamadım. Kollarım bacaklarım titredi.
Öyle zorlamışımki şu anda dayak yemiş gibiyim karnımın içleri acıyor.
Yarında hem düğün var. Hem nişan.
Nişan olacak ev çok yakın ve nişan evde olacakmış inşallah erkekler sizin eve geçsin demezler. Çünkü pazartesi günüde eşimin tefsir okuduklari arkadaşları gelecekler. 20 kişi falan oluyor onlara hazırlık yapmam gerekecek. Odukca yoğunum
Ay yine destan yazmışım
Amiin sağol canımRabbim yardimcin olsun
oh miss gibi bi ortam
sagol yenam cok sükür biraz rahatladım insallah bitsinde kurtulayım bir an önceDaficigim hosgeldin. Ne guzel kareler oyle kokulari hissettim :)
Sen de en baba kardio yapmissin yarasin :)
dafi,ablalarda bizden :) hukumet gibi kadinlar etine dolgun :)
Hayriye cim gecmis olsun inssallah rahat gecirirsin bugunu..
Evet yenacım hepsi kiloluDaficigim hosgeldin. Ne guzel kareler oyle kokulari hissettim :)
Sen de en baba kardio yapmissin yarasin :)
dafi,ablalarda bizden :) hukumet gibi kadinlar etine dolgun :)
Hayriye cim gecmis olsun inssallah rahat gecirirsin bugunu..
Sanada kolay gelsin hayriyecim#dafi ablam ne guzel bir günmüş ablalar da nekadar samimi görünüyo masallah rabbim kolaylık versin sanada yazgeldu senle benim isler acıldı bizde yarin bostan yapicaz bablarla kosturmaca basliyor guya babam zevk icin yapiyor ama kendide dahil hepimizin canina okuyor
sagol yenam cok sükür biraz rahatladım insallah bitsinde kurtulayım bir an önce
sağol asucumDaficim hoşgeldin
Çok yorulmussun ben okumaya bile dayanamadım
Abla lar ve gözlemeler süper
Ben de birazdan başlayacağım kızartmalara
Ben de balkon saksilarina fesleğen kekik biberiye lavanta diktim bugün bu sene çiçek yerine bunlar olsun mis gibi koksun
Resim yukleywmiuorum büyük diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?