Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum
Huzurlu bir hafta sonu olsun insallah
Saat 9 dan beri discideyim yeni geldim eve kafam kazan gibi kesme aletini kafamda döndürdü sanki hemen bi ilac aldim insallah migrenim tutmaz
Gecici pilastik dis taktı azımın ici cok tuaf aman bi bitseydi hayırlısıyla
Bonus sen nasıl oldun agrim oldukxa sen geldin aklima

Geçmiş olsun cnm, migrenin tutmadan gecer insallah

Geçmiş olsun hayriyecim bir aşamayı daha atlattın

Sizim sizim sizliyorum yaniyorum hayriye. Gidim bakim ne diycek soldaki disimdi sol tarafim alt ust yaniyo sizidan bisey var kesin ilk iki gun yoktu bu

Sanada gecmis olsun bitsin bir an once

Geçmiş olsun cnm, migrenin tutmadan gecer insallah
insallah saol canim
Geçmiş olsun hayriyecim bir aşamayı daha atlattın
ay evet asum busefer cok zor oldu insallah bi bitseydi

Sizim sizim sizliyorum yaniyorum hayriye. Gidim bakim ne diycek soldaki disimdi sol tarafim alt ust yaniyo sizidan bisey var kesin ilk iki gun yoktu bu

Sanada gecmis olsun bitsin bir an once
kıyamam ya nekadar uzadi rabbim sifa versin insallah git bakalim ne diyecek

Selamun aleyküm güzeller
Şimdi geldim köyden
Listeler için teşekkürler ellerinize sağlık canlar
Azimli hatunları da tebrik ederim.
Frıda cım sirke sormuşsun ben evde yaptım ama pek başarılı değildi ablamın yaptığı daha güzel olmuştu bende ablamdan getiriyorum. Hatta ablamın sirke bidonu bizim evin garajında duruyor bittikçe getiriyorum
Arasındaki fark sa hazır sirkeler çok asitli oluyor ve tuhaf bir koku oluyor. Ev yapımı olunca hem daha yumuşak hem kokusu daha güzel. Hazırlar amonyak gibi kokuyor.
Ev yapımı olunca midemde hiç rahatsız etmedi.

Baharnaz cım kuzucugun doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin.

Bonuscan dişinin ağrısı geçmemiş Allah acil şifalar versin.
Eskiler dişimiz ağrıdığında dış ağrısı kabir azabının zerresi derlerdi. Ralbim kabir azabı göstermesin.
Hayriyecim sanada geçmiş olsun kolay atlatırsın inşallah

Kızlar bende köyde bir komployla karşı karşıyaydım. Durup durup ben gidince hayır yapmak akıllarına geldi.
Cuma günü köyde gözleme günüydü.
Köy meydanında saclar kuruldu. Sahtan ikindiye kadar gözleme yapıldı. Ama sadece 1 tane yedim.

Ve inanılmaz kosuşturmacalıydı.pert olmuş şekilde döndüm.
Terası temizledim sporsa sporun Âlâsını yaptım. Çatıyı yaparken duvarları kırmışlar. Enkaz gibi yığılıydı. Tam bir römork pisliği taşıyıp çatıdan aşağıya attım.
Balkonlara ek yapmak için getirilen ve çatıdan artan demir direkleri taşıdım ( ağırlık kaldırmada tamam) heryeri temizledim merdivenleri yıkadım geldim.
Yorgunluktan Gece saat üçe kadar uyuyamadım. Kollarım bacaklarım titredi.
Öyle zorlamışımki şu anda dayak yemiş gibiyim karnımın içleri acıyor.

Yarında hem düğün var. Hem nişan.
Nişan olacak ev çok yakın ve nişan evde olacakmış inşallah erkekler sizin eve geçsin demezler. Çünkü pazartesi günüde eşimin tefsir okuduklari arkadaşları gelecekler. 20 kişi falan oluyor onlara hazırlık yapmam gerekecek. Odukca yoğunum
Ay yine destan yazmışım

Rabbim yardimcin olsun

Daficigim hosgeldin. Ne guzel kareler oyle kokulari hissettim :)
Sen de en baba kardio yapmissin yarasin :)

dafi,ablalarda bizden :) hukumet gibi kadinlar etine dolgun :)

Hayriye cim gecmis olsun inssallah rahat gecirirsin bugunu..

Son düzenleme:
#dafi ablam ne guzel bir günmüş ablalar da nekadar samimi görünüyo masallah rabbim kolaylık versin sanada yazgeldu senle benim isler acıldı bizde yarin bostan yapicaz bablarla kosturmaca basliyor guya babam zevk icin yapiyor ama kendide dahil hepimizin canina okuyor

sagol yenam cok sükür biraz rahatladım insallah bitsinde kurtulayım bir an önce

Evet yenacım hepsi kilolu
Eskisi gibi çalışma yok yiyip içip kapı önlerinde oturuyolar.
Ve çalışmaya alışık vücutlar inzivaya çekilince hepsi rektevelik.
Hareketsizlikten doğru dürüst yürümüyor ayaklar.

Sanada kolay gelsin hayriyecim
Gerçekten içten ve samimidir insanımız.
Ama malesef tembelleşmiş. birkaç hane dışında bostanı olan ve çalışan yok. Köy yerinde yaşayıp pazardan aldıklarını yiyorlar. Köyde ablamın inekleri var sadece
Süt almak için sıraya giriyorlar

Daficim hoşgeldin
Çok yorulmussun ben okumaya bile dayanamadım
Abla lar ve gözlemeler süper
Ben de birazdan başlayacağım kızartmalara
Ben de balkon saksilarina fesleğen kekik biberiye lavanta diktim bugün bu sene çiçek yerine bunlar olsun mis gibi koksun
Resim yukleywmiuorum büyük diyor

sağol asucum
Busene bende hiçbirşey ekledim
Mütahit bahçe duvarını olması gerektiğinden fazla oymuş birde duvarı yapmadan kaçtı bahçe kaydı. Doldurulmasını bekliyorum. Oda kışı bulacak sanırım. Bende belki saksılara ekerim.
Asucum ben fotoyu watsaptan eşime atıyorum. Onun telefonundan tekrar kendime gönderiyorum. Watsaptan gelen foto hemen yükleniyor

Ayy geldim. Dafi ablacim kolayliklar diliyorum sana okurken yoruldum.

Enfeksiyon baslangici kanama olmadigi icin yediklerim gidiyomus haliyle

orayi yikadi ilac koydu benim ictiklerimde devam. Kanama normal olsaymis pihti olucakmis dolucakmis orasi ve cabuk iyilesicekmis. Rahatladim ilactan sonra biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…