Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

e benim esim her ay nerdeyse bursadan inek getiriyo ablam sizin koy yapmiyo demek aslinda cok elverisliymis oralar hayvancılığa

Cok şükür canım ya insallah bundan sonra dahada rahat olursun

Canım bir daha ağrımaz inşallah

e benim esim her ay nerdeyse bursadan inek getiriyo ablam sizin koy yapmiyo demek aslinda cok elverisliymis oralar hayvancılığa
Elverişli olmazmı hayriyecim köyümüzün olduğu yer otlak olduğu için hayvanlarına otlak yeri seçen birkaç oba yörük oradan ayrılamamışlar. Kendileri gibi yörük olan Osmanlı padişahindan tapusunu alıp köy kurmuşlar. Ve o birkaç oba yörük birbirlerine kız verip kız alarak çoğalmışlar. Onun için köyde herkes birbirinin akrabası akraba olmayan kimse hiç yok. Hiçbir yakınlığimız yok desek bile Birkaç gömlek üstte mutlaka birleşiyorsun

Masallah asum sende kucuk bi bahce kurmussun balkona
Benim halamda ankarada oda senin gibi bi bahce yapti kendine balkonda hatta domates biber fidesi goturdu burdan saksıda onları yetistirdi
Geçen sene benim de vardı biberlerim :)bu sene çalı grubu nasip oldu
Bi rsaksida taze soğan var :)

Geçen sene benim de vardı biberlerim :)bu sene çalı grubu nasip oldu
Bi rsaksida taze soğan var :)
Oh soğanları afiyetle yiyin
Bende maydanoz ekmek istiyordum nasip olmadı. Maydanozlarım kurmus Rokalar tereler çıktığı gibi tohum yapmış. Bu sene biz olmayınca sulayanda olmamış

Oh soğanları afiyetle yiyin
Bende maydanoz ekmek istiyordum nasip olmadı. Maydanozlarım kurmus Rokalar tereler çıktığı gibi tohum yapmış. Bu sene biz olmayınca sulayanda olmamış
Geçen sene ben maydanoz tere roka ektim ama saksıda iyi olmadı çok sık çıktılar minik minik kaldılar yer olmayınca :)nane de istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…