e benim esim her ay nerdeyse bursadan inek getiriyo ablam sizin koy yapmiyo demek aslinda cok elverisliymis oralar hayvancılığaEvet yenacım hepsi kilolu
Eskisi gibi çalışma yok yiyip içip kapı önlerinde oturuyolar.
Ve çalışmaya alışık vücutlar inzivaya çekilince hepsi rektevelik.
Hareketsizlikten doğru dürüst yürümüyor ayaklar.
Sanada kolay gelsin hayriyecim
Gerçekten içten ve samimidir insanımız.
Ama malesef tembelleşmiş. birkaç hane dışında bostanı olan ve çalışan yok. Köy yerinde yaşayıp pazardan aldıklarını yiyorlar. Köyde ablamın inekleri var sadece
Süt almak için sıraya giriyorlar
Cok şükür canım ya insallah bundan sonra dahada rahat olursunAyy geldim. Dafi ablacim kolayliklar diliyorum sana okurken yoruldum.
Enfeksiyon baslangici kanama olmadigi icin yediklerim gidiyomus haliyle
orayi yikadi ilac koydu benim ictiklerimde devam. Kanama normal olsaymis pihti olucakmis dolucakmis orasi ve cabuk iyilesicekmis. Rahatladim ilactan sonra biraz
Canım bir daha ağrımaz inşallahAyy geldim. Dafi ablacim kolayliklar diliyorum sana okurken yoruldum.
Enfeksiyon baslangici kanama olmadigi icin yediklerim gidiyomus haliyle
orayi yikadi ilac koydu benim ictiklerimde devam. Kanama normal olsaymis pihti olucakmis dolucakmis orasi ve cabuk iyilesicekmis. Rahatladim ilactan sonra biraz
Elverişli olmazmı hayriyecim köyümüzün olduğu yer otlak olduğu için hayvanlarına otlak yeri seçen birkaç oba yörük oradan ayrılamamışlar. Kendileri gibi yörük olan Osmanlı padişahindan tapusunu alıp köy kurmuşlar. Ve o birkaç oba yörük birbirlerine kız verip kız alarak çoğalmışlar. Onun için köyde herkes birbirinin akrabası akraba olmayan kimse hiç yok. Hiçbir yakınlığimız yok desek bile Birkaç gömlek üstte mutlaka birleşiyorsune benim esim her ay nerdeyse bursadan inek getiriyo ablam sizin koy yapmiyo demek aslinda cok elverisliymis oralar hayvancılığa
Asucum çok güzeller maşallah
Sağol Daficim bahçe olmayınca idare ediyor :)Asucum çok güzeller maşallah
Masallah asum sende kucuk bi bahce kurmussun balkona
Geçen sene benim de vardı biberlerim :)bu sene çalı grubu nasip olduMasallah asum sende kucuk bi bahce kurmussun balkona
Benim halamda ankarada oda senin gibi bi bahce yapti kendine balkonda hatta domates biber fidesi goturdu burdan saksıda onları yetistirdi
Oh soğanları afiyetle yiyinGeçen sene benim de vardı biberlerim :)bu sene çalı grubu nasip oldu
Bi rsaksida taze soğan var :)
Geçen sene ben maydanoz tere roka ektim ama saksıda iyi olmadı çok sık çıktılar minik minik kaldılar yer olmayınca :)nane de istiyorum benOh soğanları afiyetle yiyin
Bende maydanoz ekmek istiyordum nasip olmadı. Maydanozlarım kurmus Rokalar tereler çıktığı gibi tohum yapmış. Bu sene biz olmayınca sulayanda olmamış
Baya farketti abla sagolasinBonuscum rahatladin inşallah
Allah sıkıntılarını hayırlısıyla gidersin canım maddi manevi ferahlık versin RabbimSorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
Allah her derdinin dermanini, tez vakitte versin ve daha beterinden korusunSorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?