Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler yarın güzel olsuun bee düşündüğümüzdende güzel mutlu bir pazar geçirelim inşallah

bugün yoruldum gittim kızı etüt merkezine yazdırdım yarın başlıycak inşallah faydasını görürüz yürüyerek eve geldik yolda uzaktı yoruldum eve gelince yatım iyi olmadı 2 gündür fazla yedim yine sabah erken kalkıcam makinede çamaşırım var onu asıp yatayım

çok güzel biberiye resimleri gördüm adaş ben biberiyeyi kurutmuştum yeşil çayla biraz biberiye ve bir dilim limonla demliyorum güzel oluyor denedin mii tazesiyle de oluyormu acaba yemeklere katanda varda ben bilmiyorum sen neye kullanıyorsun ?

dafi sirke bilgilendirmesi için sağol seninki niye olmadı acaba bendemi yapsam bilemedim nilüşün söylediği yere bakayım sizin köylerde çok güzel yemyeşil insan toparağım olsada yapsam diyor ama toprakla uğraşmakta çok zor ve emek istiyor geçen sene biz iki küçük bahçede perişan olduk babama ekme ekip gidiyorsun(yalovaya gidiyor) yiyemiyorsun bile dedim evde erkek kardeşim var ee onlarda tatile filan çıkıyorlar bir çıkıyorlar 2 ay eve uğramıyorlar napcaklar bilmem ...

geçen sene bende kardeşimin bahçesine ektim kuyu yok 350 tl su faturası geldi yediğimiz inan 1 kilo domates ve salatalık bile değil güzel oluyor ama bu sene ekmiycez oraya işler güçler var kuyu olsaydı belki ama kaldı

Selamun aleyküm güzeller
Hepinize hayırlı bir gün diliyorum
Rabbim günüzü hayırlı,bereketli,sağlıklı kılsin
Sorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
Canım Allah sıkıntılarınızı gidersin.içinize ferahlık versin, darda koymasın, sıkıp bunaltmasın inşallah

Canım sen yap belki güzel olur. Benimkide oldu ama ablamınki daha güzel di. Ben belki suyunu fazla koymuşumdur diye düşünüyorum. Yeninin dediği gibi cahide ye bir bak ölçülü yap istersen

Gecmis olsun hayriyecim,en kisa zamanda biter inşallah tedavi sürecin..Benim de arka dişlerimin birinde kirilma oldu,korktgum için sürekli erteliyorum doktora gitmeyi..

Dafi ablacim,ne güzel resimler,bayildim :)
Ben köyde büyümediğim için köyde büyüyen ve yasayanlara gipta ederek,özenerek baktim yillarca,köyü ve doga ile ic ice yasamayi cok seviyorum..Hayallerimden biri de Rabbim ömür verirse ilerleyen yillarda doga ile ic ice olan bir köyde yasamak,nasip olur mu bilmem:)

Asuman ablacim,cok güzeller hepsi ama ben en cok fesleğene bayildim:) cok severim,benim yerime de söyle salla dallarini:)

Sorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.

Bonusum,Allah sorun ve sIkintilarini gidersin.bu zor günlerin güzel günlere gebe olsun inşallah.

Huzurlu bir gün dilerim
Gece karışık kötü rüyalarla doluydu inşallah gün daha güzel olur
Adaş ben daha dün diktim biberiye kekik felan napacagimi düşünmedim ama kurutma fikri en iyisi sanırım

Asuman ablacim,rüyan hayr olsun,hayr ve güzelliklere vesile olsun..Ben de karisik rüyalar görmüşüm gece,hayirlara vesile olur inşallah.

Asuman abla uzun sure yesil kaliyo zaten biberiye kayinvaldemede almistik ama kurudu onunki geri kalanlari kurutmustu.

Kurusu biraz sert oluyo nane gibi biseyin ustune dokup yenilmiyoda etli yemeklerde guzel oluyo ben seviyorum aromasini. Tazesini minik minik dograyip zeytine zeytinyagiyla birlikte katabilirsin ve tabikide cayini yapabilirsin.

Farkli tarayicidan gir bakalim belki duzelir.

Biraz kurutup çayını yaparım benim asıl amacım yeşillik olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…