Amin Allah kimseyi sıkıntıda bunalımda bırakmasın sorunun kısa zamanda ferehlığa dönüşsün canım iyi düşün iyi olsun inşallahSorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
geçmiş olsun hayriye zor olmuş sonrası korktuğun kadar zor geçmedi dimiiiinsallah saol canim
ay evet asum busefer cok zor oldu insallah bi bitseydi
kıyamam ya nekadar uzadi rabbim sifa versin insallah git bakalim ne diyecek
Canım benim Rabbim sıkıntılarını gidersin yüreğine ferahlık versin inşallah...Sorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
Canım Allah sıkıntılarınızı gidersin.içinize ferahlık versin, darda koymasın, sıkıp bunaltmasın inşallahSorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
Canım sen yap belki güzel olur. Benimkide oldu ama ablamınki daha güzel di. Ben belki suyunu fazla koymuşumdur diye düşünüyorum. Yeninin dediği gibi cahide ye bir bak ölçülü yap isterseniyi geceler yarın güzel olsuun bee düşündüğümüzdende güzel mutlu bir pazar geçirelim inşallah
bugün yoruldum gittim kızı etüt merkezine yazdırdım yarın başlıycak inşallah faydasını görürüz yürüyerek eve geldik yolda uzaktı yoruldum eve gelince yatım iyi olmadı 2 gündür fazla yedim yinesabah erken kalkıcam makinede çamaşırım var onu asıp yatayım
çok güzel biberiye resimleri gördüm adaş ben biberiyeyi kurutmuştum yeşil çayla biraz biberiye ve bir dilim limonla demliyorum güzel oluyor denedin mii tazesiyle de oluyormu acaba yemeklere katanda varda ben bilmiyorum sen neye kullanıyorsun ?
dafi sirke bilgilendirmesi için sağol seninki niye olmadı acaba bendemi yapsam bilemedim nilüşün söylediği yere bakayım sizin köylerde çok güzel yemyeşil insan toparağım olsada yapsam diyor ama toprakla uğraşmakta çok zor ve emek istiyor geçen sene biz iki küçük bahçede perişan olduk babama ekme ekip gidiyorsun(yalovaya gidiyor) yiyemiyorsun bile dedim evde erkek kardeşim var ee onlarda tatile filan çıkıyorlar bir çıkıyorlar 2 ay eve uğramıyorlar napcaklar bilmem ...
geçen sene bende kardeşimin bahçesine ektim kuyu yok 350 tl su faturası geldi yediğimiz inan 1 kilo domates ve salatalık bile değil güzel oluyor ama bu sene ekmiycez oraya işler güçler var kuyu olsaydı belki ama kaldı
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=767306953374959&id=539045989534391
@Yagmurun_kizismeagol
Bu yilangoz degilmi? Nereye koycagimi bilemedim he geyikte yokmusunuz ne buraya koydum iste
Selamun aleykum
Huzurlu bir hafta sonu olsun insallah
Saat 9 dan beri discideyim yeni geldim eve kafam kazan gibi kesme aletini kafamda döndürdü sanki hemen bi ilac aldim insallah migrenim tutmaz
Gecici pilastik dis taktı azımın ici cok tuaf aman bi bitseydi hayırlısıyla
Bonus sen nasıl oldun agrim oldukxa sen geldin aklima
Sorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
Huzurlu bir gün dilerim
Gece karışık kötü rüyalarla doluydu inşallah gün daha güzel olur
Adaş ben daha dün diktim biberiye kekik felan napacagimi düşünmedim ama kurutma fikri en iyisi sanırım
Doğum günü kutlu olsun miniginİyi pazarlar kizlar
Bidigimin dogum gunu bugun hazirliklarla ugrasiyorum gorusuruz
Dogum gunu kutlu olsun bidigin.İyi pazarlar kizlar
Farkli tarayicidan gir bakalim belki duzelir.zeze_84 doğum günü kutlu olsun prensesin,nice güzel,saglik dolu yillari olsun inşallah.
Leptop'dan siteye giriş yaptigimda beyen butonlarini göremiyorum nedensetel'den girdiğimde böyle bir sorun ile karsilasmiyorum oysa..Neyse hepinizin mesajlarini cok cokk beyeniyorum arkadaşlar.
Biraz kurutup çayını yaparım benim asıl amacım yeşillik olsun :))Asuman abla uzun sure yesil kaliyo zaten biberiye kayinvaldemede almistik ama kurudu onunki geri kalanlari kurutmustu.
Kurusu biraz sert oluyo nane gibi biseyin ustune dokup yenilmiyoda etli yemeklerde guzel oluyo ben seviyorum aromasini. Tazesini minik minik dograyip zeytine zeytinyagiyla birlikte katabilirsin ve tabikide cayini yapabilirsin.
İyi pazarlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?