Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim cok gecmis olsun
kolay gelsin ablacim resimlere bayildim ne guzel koylerde hala imece usulunun olmasi bizim koykerde kalmadi boyle seyler anca bol dedikodu birbirinin kuyusunu kazma bide koydekiler istanbuldan gelenleri istemiyo simdi

ne cektin be bonus bu disten neyse iyiki gitmissin insalah kisa zamanda duzelirsin

Asuman abla yesillikler super keske benimde yerimde olsa da yapsam
Sorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
Bonusum Rabbim ferahlik versin darda koymasin insallah

Doğum günü kutlu olsun minigin
Sana da kolay gelsin Yelizcim

Dogum gunu kutlu olsun bidigin.

Allah hayırlı,mutlu sağlıklı nice yillara erdirsin.. kocaman opuyorum bidigini

sagolun kizlar
Bugun bekledigimiz gibi gecmedi ben normalde kimseyi cagirmam cocuklarimin dogum gunune ama annem illaki gelirdi bugun o da gelmedi bizim bidikta uyumadi gun icinde aksama dogru agladi durdu uykudan simdi yeni uyudu

iyi akşamlar kızlar
geçmişi hızlıca okudumm
alıntılar gitti
aklımda kalanlarla idare edeyim artık
bonusum geçmiş olsunnn
dafii bayıldımmm resimleree ohhh miss gibiii köy havasııı
asuuu ne güzel çiçekler öylllee ohh kokulu kokulu
aslında fesleğen falan benim balkona lazım etraf tarla sinek gelmez en azından
benimde 2 tane çiçeğim oldu geçen aldık migrostan bugün büyük saksıya aldım resimlerini çekerim bi ara size
aslında seviyorum çiçeği ama her taşınmada malesef birilerine vermek zorunda kalıyorum çok üzülüyorum sonraa emekliliğe inşallahhh
yennaaa ben her çarşıya çıkışta piskopata bağlıyom acayipp sinirli oluyorum eşimle mutlaka bi atışıp geliyoruz valla ister istemez paronaya oldumm Allah biir kaderin önüne geçilmez halbusee
dün 23 nisann çook güzel geçtii arkadaşın kızının okulunda gösteri falan yapıldu yetim ve öksüz bi çocuk için kermes yapmışlar pasta börek velilerr herkez çok hoşuma gittii toplanan parayı o çocuğa harrcıcaklarmış
bu günde piknik teydikk az kaçırdım ama saat 4 tedii az yürüdüm sonra dahada bişey yemedim
yarın gene bi pazartesi herkeze hayırlı haftalar

Seni görmek ne güzel nursena..
evet haklısın paranoyak olduk iyice...
sizin açınızdan ekstra zor durumlar tabii.
Çocuğa yapılanlar gerçekten büyük duyarlılık örneği.. KEşke hep böyle yardımsever olunsa..

Slm kizlar butun hafta sonum temizlikle gecti ama cok sukur isin %90i bitti
Allah nasip ederse yarin oburgun is cikisi hallederim
Insallah sizlerde iyisinizdir
Gecmis okuyamiyorum kusura bakmayin

Bonus nasıl oldun
Köfte de minik ve içli idi :)

Daha iyiyim ablacim sagol. Gunduz cok sizladi bide is yapiyodum egilerek o cok zonklatti basincmi oluyo nedir bi ara kuvetin kenarina coktum agladim sonra dinlendim ilac aldim sert taneli seyler yemedim yumusak ve yavas yedim biraz daha iyi gibi ama yazarken bile sizliyo. Yarin tekrar bi gidicem hafiflemezse.
Dikisleri alana kadar artik su yolu edicez.

Allah baska dert vermesin cok soylendim sanmayin felegim sasti valla kulagima bogazima vuruyo

Misal yattim yatamadim baktim netten apse falan

Itina ile yazilir: Ne cektin be bonus bi senin disin var gerci artik yok

Kıyamam canım benim
Geçer artık inşallah

Gunaydin
Insallah herkes iyidir
Oglan uyanmadan biraz fecmisi okudum
Bonus Rabbim feraha kavuştursun ınşallah
Nhtylz yavrunun yeni yaşi hayirli olsun Rabbim saglik sihhat uzun ömürler versin.
Asuman balkonunda yeşillikler bayildim eline saglik
Kasimpati köyde yasama imkanin olur ınşallah.
Frida kizlar başlamis hayirli olsun

Dun marangoza bir kisim dolap siparisleri verildi 20 gun bekliycez insallah iyi birsey olur
Bikacgun ipin ucunu kacirdim yesil cay 1 haftadir hic icemedim yuruyuste yok insallah telafi ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…