neden hala DüzelMedi dişin ya.çok acı çektin kaç gün olduAh disim hayattan soguttu beni
Canim cok gecmis olsunSelamun aleykum
Huzurlu bir hafta sonu olsun insallah
Saat 9 dan beri discideyim yeni geldim eve kafam kazan gibi kesme aletini kafamda döndürdü sanki hemen bi ilac aldim insallah migrenim tutmaz
Gecici pilastik dis taktı azımın ici cok tuaf aman bi bitseydi hayırlısıyla
Bonus sen nasıl oldun agrim oldukxa sen geldin aklima
kolay gelsin ablacim resimlere bayildim ne guzel koylerde hala imece usulunun olmasi bizim koykerde kalmadi boyle seyler anca bol dedikodu birbirinin kuyusunu kazma bide koydekiler istanbuldan gelenleri istemiyo simdiKızlar bende köyde bir komployla karşı karşıyaydım. Durup durup ben gidince hayır yapmak akıllarına geldi.
Cuma günü köyde gözleme günüydü.
Köy meydanında saclar kuruldu. Sahtan ikindiye kadar gözleme yapıldı. Ama sadece 1 tane yedim.
Ve inanılmaz kosuşturmacalıydı.pert olmuş şekilde döndüm.
Terası temizledim sporsa sporun Âlâsını yaptım. Çatıyı yaparken duvarları kırmışlar. Enkaz gibi yığılıydı. Tam bir römork pisliği taşıyıp çatıdan aşağıya attım.
Balkonlara ek yapmak için getirilen ve çatıdan artan demir direkleri taşıdım ( ağırlık kaldırmada tamam) heryeri temizledim merdivenleri yıkadım geldim.
Yorgunluktan Gece saat üçe kadar uyuyamadım. Kollarım bacaklarım titredi.
Öyle zorlamışımki şu anda dayak yemiş gibiyim karnımın içleri acıyor.
Yarında hem düğün var. Hem nişan.
Nişan olacak ev çok yakın ve nişan evde olacakmış inşallah erkekler sizin eve geçsin demezler. Çünkü pazartesi günüde eşimin tefsir okuduklari arkadaşları gelecekler. 20 kişi falan oluyor onlara hazırlık yapmam gerekecek. Odukca yoğunum
Ay yine destan yazmışım
ne cektin be bonus bu disten neyse iyiki gitmissin insalah kisa zamanda duzelirsinAyy geldim. Dafi ablacim kolayliklar diliyorum sana okurken yoruldum.
Enfeksiyon baslangici kanama olmadigi icin yediklerim gidiyomus haliyle
orayi yikadi ilac koydu benim ictiklerimde devam. Kanama normal olsaymis pihti olucakmis dolucakmis orasi ve cabuk iyilesicekmis. Rahatladim ilactan sonra biraz
Asuman abla yesillikler super keske benimde yerimde olsa da yapsam
Bonusum Rabbim ferahlik versin darda koymasin insallahSorunlarım sıkıntılarım var dua istiyorum hepinizden. Allahim kimseyi darda koymasin.
zeze_84 doğum günü kutlu olsun prensesin,nice güzel,saglik dolu yillari olsun inşallah.
Leptop'dan siteye giriş yaptigimda beyen butonlarini göremiyorum nedensetel'den girdiğimde böyle bir sorun ile karsilasmiyorum oysa..Neyse hepinizin mesajlarini cok cokk beyeniyorum arkadaşlar.
Doğum günü kutlu olsun minigin
Sana da kolay gelsin Yelizcim
Dogum gunu kutlu olsun bidigin.
Allah hayırlı,mutlu sağlıklı nice yillara erdirsin.. kocaman opuyorum bidigini
sagolun kizlarGüzel yeşil bir alan da kahvalti yaptik oglan scooter surup enerjisini atti eve geldik.. yeniden cay demliyorum yetmedi orda ictiklerim :))
Sonra utu yemek yarina hazirlik vb var...
zeze_84 nice saglikli huzurlu bol kahkahali yaslari olsun bıdığın..
iyi akşamlar kızlar
geçmişi hızlıca okudumm
alıntılar gitti
aklımda kalanlarla idare edeyim artık
bonusum geçmiş olsunnn
dafii bayıldımmm resimleree ohhh miss gibiii köy havasııı
asuuu ne güzel çiçekler öylllee ohh kokulu kokulu
aslında fesleğen falan benim balkona lazım etraf tarla sinek gelmez en azından
benimde 2 tane çiçeğim oldu geçen aldık migrostan bugün büyük saksıya aldım resimlerini çekerim bi ara size
aslında seviyorum çiçeği ama her taşınmada malesef birilerine vermek zorunda kalıyorum çok üzülüyorum sonraa emekliliğe inşallahhh
yennaaa ben her çarşıya çıkışta piskopata bağlıyom acayipp sinirli oluyorum eşimle mutlaka bi atışıp geliyoruz valla ister istemez paronaya oldumm Allah biir kaderin önüne geçilmez halbusee
dün 23 nisann çook güzel geçtii arkadaşın kızının okulunda gösteri falan yapıldu yetim ve öksüz bi çocuk için kermes yapmışlar pasta börek velilerr herkez çok hoşuma gittii toplanan parayı o çocuğa harrcıcaklarmış
bu günde piknik teydikk az kaçırdım ama saat 4 tedii az yürüdüm sonra dahada bişey yemedim
yarın gene bi pazartesi herkeze hayırlı haftalar
O ne kofte oyle yavİyi akşamlar
Ben de bugün mantı yedim ama ben yapmadım mantıciya gittik içki köfte ve zeytinyağlı bişeyler de yedim hiç pişman değilim nedense
1 saat de yürüyüşüm var
Bonus nasıl oldun
Köfte de minik ve içli idi :)
Daha iyiyim ablacim sagol. Gunduz cok sizladi bide is yapiyodum egilerek o cok zonklatti basincmi oluyo nedir bi ara kuvetin kenarina coktum agladim sonra dinlendim ilac aldim sert taneli seyler yemedim yumusak ve yavas yedim biraz daha iyi gibi ama yazarken bile sizliyo. Yarin tekrar bi gidicem hafiflemezse.
Dikisleri alana kadar artik su yolu edicez.
Allah baska dert vermesin cok soylendim sanmayin felegim sasti vallakulagima bogazima vuruyo
Misal yattim yatamadim baktim netten apse falan
Itina ile yazilir: Ne cektin be bonusbi senin disin var gerci artik yok
Kıyamam canım benimDaha iyiyim ablacim sagol. Gunduz cok sizladi bide is yapiyodum egilerek o cok zonklatti basincmi oluyo nedir bi ara kuvetin kenarina coktum agladim sonra dinlendim ilac aldim sert taneli seyler yemedim yumusak ve yavas yedim biraz daha iyi gibi ama yazarken bile sizliyo. Yarin tekrar bi gidicem hafiflemezse.
Dikisleri alana kadar artik su yolu edicez.
Allah baska dert vermesin cok soylendim sanmayin felegim sasti vallakulagima bogazima vuruyo
Misal yattim yatamadim baktim netten apse falan
Itina ile yazilir: Ne cektin be bonusbi senin disin var gerci artik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?