Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vayy iki gozum sen bu saatte aramizda :)) hangi karga uyandirdi seni guzellik uykusundan?

Bonus dis icin agizda karanfil tutulmasini onerenler var hic denedinmi sana faydasi olurmu acaba uyusukluk hissi veriyor sanirim.

Evet biliyorum dr bisey koyuyo oraya zehir ediyo agzimi karanfil yagi demisti bu ne dedigimde. Orayla hic bisey cignemedigim icin karanfilde sert cesaret edemedim koymaya parcalamadanda uyusturmaz heralde :)

Güzellik mi?kim kaybetmişte ben bulmuşum:) ona tembellik uykusu desek daha dogru olarrr:)

Arada oluyor böyle sebepli,sebepsiz ani kalkişlarim..
Niye cirkinmiyiz biz kizim hayir deyılız birazcik sisman olabiliriz oda ayri bir aura ayri bir alım sebebi

De bakim yuruyustu sipordu seni ne zaman gorucez listede bak seneyi gecti listeye tesrif etmedin

Niye cirkinmiyiz biz kizim hayir deyılız birazcik sisman olabiliriz oda ayri bir aura ayri bir alım sebebi

De bakim yuruyustu sipordu seni ne zaman gorucez listede bak seneyi gecti listeye tesrif etmedin

Yok canım estagfirullah,ben kendim için şey etmiştim..:)

Belki yarın,belki yarından da yakın bir zamanda heybetli cüssem ile listede yerimi alacagim inşallah:) bekle beni bonusss

Gunaydin guzel topigin guzel insanlari
Bonus ne cektin be diyorum ben de.. Kuzum karanfili diger tarafinda cigneyip agriyan yere yakin bi yerde tutabilirsin. Zaten nerde tutarsan tut heryeri uyusturuyo.. Tabi senin olay basit bi dis agrisi degil ama denemekte fayda var. Insallah gecer artik agrin

@nhtylz bidigina hayirli uzun bi omur dilerim
OGULCUKLARIM hayriye senin disin nasil oldu cok agrin var mi?

cok sukur canim agrısı yok ama gecici koydugu disler pilastik onlar bi garip
Sen nasilsin guzellik nasil

Bonus kuzum gecmedimi daha ya insallah gececek ama cok zor oldu sana kıyamam corba falan gecistir bakalim yarası gecenekadar

Yok yedim herseyi hic affetmemde boyle fena olunca nette okudum taneli seyler daha cok parca girmesine sebep olurmus diye daha seciyorum iste ama hic biseydende kusur kalmadim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…