Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydiiiiinnnnnn
O ne kofte oyle yav

Bana ne cektin be bonus diyen arkadaslar eyvallah gozumsunuz

zeze_84 bıdıgın dogum gunu kutlu olsun rabbim hayırlı uzun omur nasip etsin insallah
sagolun kizlar

Yoldayım geç kaldım dün gecede bir yakınım için hastanedeydim yemeğimin yarısını gece diğer yarısınıda sabah yaptım ....

Akşamdan bir sonraki güne ne yemek yapcağımı şaşırıyorum sadece eşim için İzmir köfte yaptım akşamları evde yemiyorum kızımda bu akşam idmanda..

Yav ben ugrasamam oyle ufak parca koparip aliyorum yiyorum ama hic iyi olmuyo yerken. Ilk iki gun oyle yapsaydim keske ne bilim. 7.gun bugun artik ins bundan sonra iyi olur. Dune gore gecmedi ama sanki bir ilerleme var beyle azzzzcik

sagolun kizlar

Selamun aleyküm güzeller
Yoğunluktan uğrayamıyorum
Dün baskın yedim nerdeyse akşam nişana gelecek erkekler bizde oturacak lar diye koştura koştura evi temizleyip düğüne gittim. Düğünden gelirken kaynımlarda bizle beraber geldi.peşinden oğulları gelinleri çoluk çocuk ,onların peşinden eltimin kızı , yeğenleri hepsi ailecek ev düğün evine döndü. Çocuklarından başka yegenlerinede bizim evin adresini vermişler orda toplanır nişana gideriz demişler. Hiç yemeğim yoktu.iki tencere çorba yaptım. Bir leğen salata 30 tane lahmacun söyledim yemekten sonra kızevine gittiler. Tekrar evi topladım süpürdüm erkekler gelinceye kadar işleri bitirdim ama canım çıktı.
Nişan bitince herkesin gitmesinigitmesini bekleyip en son çıktım. Eve bir geldim ev kapıya kadar dolu yine herkes bize toplanmış. Tekrar çay demledim. Gece saat 2 ye kadar ayaktayım. Eltimler yatıya kaldı. Az önce gittiler. Şimdi yeğenim geldi evi temizliyor. Bende hamur işlerine başliycam akşam Eşimin arkadaşları gelecek. 20 kişi falan oluyor. Ama ayaklarım beni taşımıyor artık
Sonra uğrarım yine

Yazacak bisey bulamadim

Frida yemek icin sey denesene annem yapiyodu oyle babam bi sure kibrista kaldi annemde biraz yaninda biraz burda durdu.
Ordan gelirken cesitli yemek yapip konserve yapiyodu babam acip isitiyodu sadece. Sulu kofte bakliyatlar kizartma sarma corba herseyi koyuyodu.
Aliskanlik oldu oyle gelin hamileyken yapamiyo diye evde fazla yapip koyuyodu onlar gelince aliyodu.
Oyle bisey yapabilirsin belki. Mesela bisey pisirdi fazla olmus yenmez diyo tazeyken hemen kavanoza koyuyo.

Sende bu sekilde yada dondurucu yardimi alarak yaparsin daha kolay olur. Kofte falan mesela cabukta cozuluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…