o ne ya nasıl iş o öyle çok yükleniyorlar sizeSelamun aleyküm güzeller
Yoğunluktan uğrayamıyorum
Dün baskın yedim nerdeyse akşam nişana gelecek erkekler bizde oturacak lar diye koştura koştura evi temizleyip düğüne gittim. Düğünden gelirken kaynımlarda bizle beraber geldi.peşinden oğulları gelinleri çoluk çocuk ,onların peşinden eltimin kızı , yeğenleri hepsi ailecek ev düğün evine döndü. Çocuklarından başka yegenlerinede bizim evin adresini vermişler orda toplanır nişana gideriz demişler. Hiç yemeğim yoktu.iki tencere çorba yaptım. Bir leğen salata 30 tane lahmacun söyledim yemekten sonra kızevine gittiler. Tekrar evi topladım süpürdüm erkekler gelinceye kadar işleri bitirdim ama canım çıktı.
Nişan bitince herkesin gitmesinigitmesini bekleyip en son çıktım. Eve bir geldim ev kapıya kadar dolu yine herkes bize toplanmış. Tekrar çay demledim. Gece saat 2 ye kadar ayaktayım. Eltimler yatıya kaldı. Az önce gittiler. Şimdi yeğenim geldi evi temizliyor. Bende hamur işlerine başliycam akşam Eşimin arkadaşları gelecek. 20 kişi falan oluyor. Ama ayaklarım beni taşımıyor artık
Sonra uğrarım yine
Merhabalar
Bugün biraz tadım yok evden hiç çıkmadım
Yemek temizlik uğraştım
Yenacım karışık kıymalı dolma yaptım bugün yanına ayran çoban salata yetsin
Kızlara poğaça ve kek de yaptım
Bugün şimdiye kadar 3 poğaça domates biber 10 zeytin yedim
Keki elmalı yaptım soyarken biraz da elma yedim
Sen de epey is görmüşsün ellerine sağlıkSen baya hamaratsin .. afiyet olsun size..
sadece kiymali spagethi yapiyorum belki salata.. Bugun gercekten hic enerjim yok.. isyerin de cok fazla hareket vardi onun da etkisi ama baska biseyde var beni asagi ceken..
vc banyo temizligi yaptim supurge tuttum banyoya girecegim useniyorum..
Bir de nasil cay istiyor canim. Hazir olsa icsem iki bardak yetecek ..
Doldur geliyorumSen de epey is görmüşsün ellerine sağlık
Gel çay hazır
Valla poğaça da istersin bence benim mayalı pek bi begenilir :)Doldur geliyorumpoaca degil ama kek isterim bir dilim :)
Hiç şu koymadan pisireceksin öyle mi Hayriye dene bakalım merak ettimSelamun aleykum
Hamarat hatunlar masallah size bede bugun tavugu duduklude susuz pisiricem bakalim cok guzel oluyor dedi yapanlar deniycem
Butungun disarsaydim niyetliydim bisey yemedim ama cok acıktım bugun allah akıbetimi hayır getirsin
@YENAm sanirim yazın gelmesinin kıpırtısı yoksa cokta degisen bisey yok
Valla poğaça da istersin bence benim mayalı pek bi begenilir :)
Selamun aleykum
Hamarat hatunlar masallah size bede bugun tavugu duduklude susuz pisiricem bakalim cok guzel oluyor dedi yapanlar deniycem
Butungun disarsaydim niyetliydim bisey yemedim ama cok acıktım bugun allah akıbetimi hayır getirsin
sağol asum evet hic su koymasan yaptim bakalim pisiyor ben patatesi yapiyordum sadece tuz ve hafif zeytinya duduklude cok guzel oluyordu bugun de tavuk koydum insallah ac kalmayız tek ben niyetli olunca corba yapmadım pek icmiyor bizimkiler bende tavuk yogurt dusunmustum insalllah tutabilirim kendimiHiç şu koymadan pisireceksin öyle mi Hayriye dene bakalım merak ettim
Allah kabul etsin tavuk yoğurt salata ye bolca tok tutar hem önden de çorba afiyet olsun
Iyiyiz cok sukur.. Allah bu gunumuzu aratmasin insallah.cok sukur canim agrısı yok ama gecici koydugu disler pilastik onlar bi garip
Sen nasilsin guzellik nasil
Gecmis olsun yakinina frida. Insallah duzenin de oturur yavas yavas. Calismak guzeldir yorucu olsa daYoldayım geç kaldım dün gecede bir yakınım için hastanedeydim yemeğimin yarısını gece diğer yarısınıda sabah yaptım ....
Akşamdan bir sonraki güne ne yemek yapcağımı şaşırıyorum sadece eşim için İzmir köfte yaptım akşamları evde yemiyorum kızımda bu akşam idmanda..
Listeni tamamlayabildin mi yeliz? :)Eki Görüntüle 1820193 Kendimi organize etmek icin liste yaptim kizlar bakalim aksama ne kadarini yapabilecegim soz ucar yazi kalir misali yaziya dokunce bana motivasyon sagliyo sanki
Anamm okurken benim icim sisti abla Allah kolaylik versin, dikkat et kendineSelamun aleyküm güzeller
Yoğunluktan uğrayamıyorum
Dün baskın yedim nerdeyse akşam nişana gelecek erkekler bizde oturacak lar diye koştura koştura evi temizleyip düğüne gittim. Düğünden gelirken kaynımlarda bizle beraber geldi.peşinden oğulları gelinleri çoluk çocuk ,onların peşinden eltimin kızı , yeğenleri hepsi ailecek ev düğün evine döndü. Çocuklarından başka yegenlerinede bizim evin adresini vermişler orda toplanır nişana gideriz demişler. Hiç yemeğim yoktu.iki tencere çorba yaptım. Bir leğen salata 30 tane lahmacun söyledim yemekten sonra kızevine gittiler. Tekrar evi topladım süpürdüm erkekler gelinceye kadar işleri bitirdim ama canım çıktı.
Nişan bitince herkesin gitmesinigitmesini bekleyip en son çıktım. Eve bir geldim ev kapıya kadar dolu yine herkes bize toplanmış. Tekrar çay demledim. Gece saat 2 ye kadar ayaktayım. Eltimler yatıya kaldı. Az önce gittiler. Şimdi yeğenim geldi evi temizliyor. Bende hamur işlerine başliycam akşam Eşimin arkadaşları gelecek. 20 kişi falan oluyor. Ama ayaklarım beni taşımıyor artık
Sonra uğrarım yine
Ellerine saglik asuman abla. Mayali pogaca severim :)Merhabalar
Bugün biraz tadım yok evden hiç çıkmadım
Yemek temizlik uğraştım
Yenacım karışık kıymalı dolma yaptım bugün yanına ayran çoban salata yetsin
Kızlara poğaça ve kek de yaptım
Bugün şimdiye kadar 3 poğaça domates biber 10 zeytin yedim
Keki elmalı yaptım soyarken biraz da elma yedim
Sanirim bahar yorgunlugu yenam. Kiminle konussam ayni seyi soyluyolar ben de ayniyim su siralar..Sen baya hamaratsin .. afiyet olsun size..
sadece kiymali spagethi yapiyorum belki salata.. Bugun gercekten hic enerjim yok.. isyerin de cok fazla hareket vardi onun da etkisi ama baska biseyde var beni asagi ceken..
vc banyo temizligi yaptim supurge tuttum banyoya girecegim useniyorum..
Bir de nasil cay istiyor canim. Hazir olsa icsem iki bardak yetecek ..
Ben de cok yaparim hayriye cok da guzel olur su koymayinca tadi da icinde cok guzel oluyo. Ben patates,biber falan da koyuyorum.Selamun aleykum
Gecmis olsun kasimpati..Ben geldimm:)
Bogazlarim sismis,nasil da kulagima vuruyor acisi,insallah daha kötü olmam
zeze_84 canim,ne güzel karalar almissin kendine,insallah gün bitmeden hepsini uygulamis olmanin rahatligini hissedersin.
OGULCUKLARIM bahar,sevinc kipirtilari hic eksilmesin içinden:) düdüklüde tavuğu merak ettim,sonucu yaz muhakkak:)
asumanzeynep ablacim,meshur mayali pogca'ni merak ettim ben:)acemi bir ev hanimi olaraktan tarifini istesem zahmet vermiş olur muyum:)
YENA topramm,enerjini düşüren sebep önemli bir mevzu değildir umarim..Herneyse tez geçip gitsin inşallah.
dafi ablacim,Allah sana kolaylıklar ihsan eylesin,akrabalarina da anlayis..Cok yıpratma kendini olur mu..
Ben geldimm:)
Bogazlarim sismis,nasil da kulagima vuruyor acisi,insallah daha kötü olmam
Gecmis olsun kasimpatim Allah sifa versin
zeze_84 canim,ne güzel karalar almissin kendine,insallah gün bitmeden hepsini uygulamis olmanin rahatligini hissedersin.
OGULCUKLARIM bahar,sevinc kipirtilari hic eksilmesin içinden:) düdüklüde tavuğu merak ettim,sonucu yaz muhakkak:)
asumanzeynep ablacim,meshur mayali pogca'ni merak ettim ben:)acemi bir ev hanimi olaraktan tarifini istesem zahmet vermiş olur muyum:)
YENA topramm,enerjini düşüren sebep önemli bir mevzu değildir umarim..Herneyse tez geçip gitsin inşallah.
dafi ablacim,Allah sana kolaylıklar ihsan eylesin,akrabalarina da anlayis..Cok yıpratma kendini olur mu..
tamamlamaya calisiyorum elifcim yatana kadar devam insallahHayirli aksamlar..
Iyiyiz cok sukur.. Allah bu gunumuzu aratmasin insallah.
Gecmis olsun yakinina frida. Insallah duzenin de oturur yavas yavas. Calismak guzeldir yorucu olsa da
Listeni tamamlayabildin mi yeliz? :)
Anamm okurken benim icim sisti abla Allah kolaylik versin, dikkat et kendine
Ellerine saglik asuman abla. Mayali pogaca severim :)
Sanirim bahar yorgunlugu yenam. Kiminle konussam ayni seyi soyluyolar ben de ayniyim su siralar..
Ben de cok yaparim hayriye cok da guzel olur su koymayinca tadi da icinde cok guzel oluyo. Ben patates,biber falan da koyuyorum.
Gecmis olsun kasimpati..
Eki Görüntüle 1820898 Buda gunumun ozeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?