Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o ne ya nasıl iş o öyle çok yükleniyorlar size

Merhabalar,

Daficiğim, dikkat et kendine kuzucuk.. Dizlerin sorunlu zaten.. Fazla ayakta kalma...

Fridacığım, akşamları kaçta ev de oluyorsun.. sabah geç gidiyorsun anladığım...Yemek olayını çok dert etme zamanla hem pratikleşirsin hem de yaratıcı olursun :)
Ben de artan taze yemeklerimi Bonusun annesi gibi buzlukta stoklıyorum..
Bir gün önceden ön hazırlık dahi yapsan eve geldiğin de büyük rahatlık olur sana.. Aslın da yemek hazırlamaktan öte ne pişirilecek daha zor geliyor bana...
Kızın dersanesi hayırlı olsun.. İnşş faydasını görürsünüz..

Hayriyeciğim,
için iyi anlamdamı kıpır kıpır. anlamadım o kısmı. İnşallah sevinç kıpırtılarıdır..

Ben de bir mutsuzluk halsizlik hakim.. Pazartesi sendromu herhal.. :) Yapacak işlerim var. Kahve içiyorum şu an sonra girişeyim onlara.. Ne pişireceksiniz kopya alayım sizden.. Sonra duş alayım vakit bulursam az uzanayım..
Benim de tuhaf bir huyum var gündüz asla yatamam bir şeyler batıyor sanki :) raporlu olurum mesela temzilik yaparım ruh hastasımıyım neyim :))

Son düzenleme:
Merhabalar
Bugün biraz tadım yok evden hiç çıkmadım
Yemek temizlik uğraştım
Yenacım karışık kıymalı dolma yaptım bugün yanına ayran çoban salata yetsin
Kızlara poğaça ve kek de yaptım
Bugün şimdiye kadar 3 poğaça domates biber 10 zeytin yedim
Keki elmalı yaptım soyarken biraz da elma yedim

Sen baya hamaratsin .. afiyet olsun size..
sadece kiymali spagethi yapiyorum belki salata.. Bugun gercekten hic enerjim yok.. isyerin de cok fazla hareket vardi onun da etkisi ama baska biseyde var beni asagi ceken..
vc banyo temizligi yaptim supurge tuttum banyoya girecegim useniyorum..
Bir de nasil cay istiyor canim. Hazir olsa icsem iki bardak yetecek ..

Sen de epey is görmüşsün ellerine sağlık
Gel çay hazır

Bugun yemekte etli bezelye vardi :)
Cumartesi ben yapmistim :)
Bir porsiyon pilavin uzerine azicik aldim bezelyeden salata ile tukettim. Sabah klasik kahvaltim iki dilim ekmekle..
Cay demlersem iki uc hurma yemeyi planliyorum..

Selamun aleykum
Hamarat hatunlar masallah size bede bugun tavugu duduklude susuz pisiricem bakalim cok guzel oluyor dedi yapanlar deniycem
Butungun disarsaydim niyetliydim bisey yemedim ama cok acıktım bugun allah akıbetimi hayır getirsin
@YENAm sanirim yazın gelmesinin kıpırtısı yoksa cokta degisen bisey yok

Hiç şu koymadan pisireceksin öyle mi Hayriye dene bakalım merak ettim
Allah kabul etsin tavuk yoğurt salata ye bolca tok tutar hem önden de çorba afiyet olsun

Valla poğaça da istersin bence benim mayalı pek bi begenilir :)

Eminim cok guzel oluyordur..
Bugunluk sadece kek olsun bir dahaki bulusmamiz da haşhaşli isterim :))

Hayriyecim harika oluyor. Yap muhakak..
guzelce yikayip tuz ve limonla ovuyorum bir guzel.kısık ateste 1 saatten fazla pisiriyorum. Tandir tadin da oluyor mmmm..

Hiç şu koymadan pisireceksin öyle mi Hayriye dene bakalım merak ettim
Allah kabul etsin tavuk yoğurt salata ye bolca tok tutar hem önden de çorba afiyet olsun
sağol asum evet hic su koymasan yaptim bakalim pisiyor ben patatesi yapiyordum sadece tuz ve hafif zeytinya duduklude cok guzel oluyordu bugun de tavuk koydum insallah ac kalmayız tek ben niyetli olunca corba yapmadım pek icmiyor bizimkiler bende tavuk yogurt dusunmustum insalllah tutabilirim kendimi

Ben geldimm:)
Bogazlarim sismis,nasil da kulagima vuruyor acisi,insallah daha kötü olmam

zeze_84 canim,ne güzel karalar almissin kendine,insallah gün bitmeden hepsini uygulamis olmanin rahatligini hissedersin.

OGULCUKLARIM bahar,sevinc kipirtilari hic eksilmesin içinden:) düdüklüde tavuğu merak ettim,sonucu yaz muhakkak:)

asumanzeynep ablacim,meshur mayali pogca'ni merak ettim ben:)acemi bir ev hanimi olaraktan tarifini istesem zahmet vermiş olur muyum:)

YENA topramm,enerjini düşüren sebep önemli bir mevzu değildir umarim..Herneyse tez geçip gitsin inşallah.

dafi ablacim,Allah sana kolaylıklar ihsan eylesin,akrabalarina da anlayis..Cok yıpratma kendini olur mu..

Geçmiş olsun kasımpatım
Mayalı poğaça klasik tarif aslında
Un maya tuz ve şekeri karistiriyorum ortasını açıp 1 bardak sıvı yağ yumurtanın beyazı 1 bardak su 1 bardak sütle yumusaga yakın bir hamur mayaliyorum
Su ve sütü ılıtıyorum tabii
Mayalaninca şekillendirip yumurta sarisini üzerine sürüyorum çörek otu susam isteğe bağlı
Tepsi mayası icin de bekletip pisiriyorum afiyet olsun :)

Hayirli aksamlar..
cok sukur canim agrısı yok ama gecici koydugu disler pilastik onlar bi garip
Sen nasilsin guzellik nasil
Iyiyiz cok sukur.. Allah bu gunumuzu aratmasin insallah.
Gecmis olsun yakinina frida. Insallah duzenin de oturur yavas yavas. Calismak guzeldir yorucu olsa da
Eki Görüntüle 1820193 Kendimi organize etmek icin liste yaptim kizlar bakalim aksama ne kadarini yapabilecegim soz ucar yazi kalir misali yaziya dokunce bana motivasyon sagliyo sanki
Listeni tamamlayabildin mi yeliz? :)
Anamm okurken benim icim sisti abla Allah kolaylik versin, dikkat et kendine
Ellerine saglik asuman abla. Mayali pogaca severim :)
Sanirim bahar yorgunlugu yenam. Kiminle konussam ayni seyi soyluyolar ben de ayniyim su siralar..
Ben de cok yaparim hayriye cok da guzel olur su koymayinca tadi da icinde cok guzel oluyo. Ben patates,biber falan da koyuyorum.
Gecmis olsun kasimpati..

tamamlamaya calisiyorum elifcim yatana kadar devam insallah

Elifcigim dedigin gihi muhtemelen bahar sendromudur ama sanki nezle olucam gibi de bisey var :))
Neyse sen neler yapiyorsun , benimsedinmi iyice anneliği Eylül de işbasi yapacakmisin ? Peki baslarsan kim bakicak betül'e..

kasimpati canim dikkat et. Hastaligin ilerlemisin..

Hayriyecim nasil oldu tavuk. Tüm tavukla yaptin dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…