bende öyleyim suanIyi aksamlar
Bugun yediklerimi hic yazmasam iyi olur
Yaptigim tek sey hep yatmakti cok halsizdimm artik regl oldugumda boyle oluyor enerji sifir bu durumuda anlamadim gitti.
Beslenme duzenim bi koptu toparlamaya calistikca batiyorum
Benimsemeye calisiyorum diyelim :) uykusuzluk cok zor ama insallah bitecek yavas yavas :) eylül sonu is basi yapacagim evet malesef... Hic istemiyorum ama kredi oduyoruz ucretsiz izin alamayacağım bu yuzden.. Betule de bi bakici ayarlayacagiz artik yazin. Belki annem bi ihtimal gelir. Olmazsa da apartmanda iki kisi var umutlu oldugum. Yazin onlarla bi konusacagim bakalimElifcigim dedigin gihi muhtemelen bahar sendromudur ama sanki nezle olucam gibi de bisey var :))
Neyse sen neler yapiyorsun , benimsedinmi iyice anneliğiEylül de işbasi yapacakmisin ? Peki baslarsan kim bakicak betül'e..
kasimpati canim dikkat et. Hastaligin ilerlemisin..
Hayriyecim nasil oldu tavuk. Tüm tavukla yaptin dimi..
İşe gidiyorum yavrucum yorgunum eve yetişemiyorum fillan ...Is kadini nerdesin?
İşe gidiyorum yavrucum yorgunum eve yetişemiyorum fillan ...
Bonus galiba senin dişinda bir 10 bilemedim 15 gün tamamlandığında ağrısı olmıycak bugün 8. Gündü dimiii:)
günaydın kızlar nasılsınız. ben sebebini bilmediğim şekilde iyiyim sanki bir günde 10 kg vermişim gibi. sabah 5.45 gibi kalktım. çocuklara baktım. 30 dk lesli yaptım. güzel bi kahvaltı yaptım. 20 dk arkadaşla buluşmak için yürüdüm. sanırım spor gerçekten mutluluk hormonunu tetikliyor. uykumdan ayrılabilirsem spor işini artırmam gerek. akşamlarıda bisiklet sürerim. tatlıları kesemezsem sporumu artırırım.
dünkü menüm:
sabah 2 yumurta
öğlen 3 sıkım çiğ köfte
akşam 1 kase kadar türlü, 1.5 yk salata
1.5 dilim ev yapımı pasta
su 1 lt spor 30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?