Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı yapmadım bugün öğlen 3servis kaşığı kısır 1servis kaşığı mantı 5sarma 1kurabiye aksamada 10a yakın sarma 1servis kaşığı kısır 1litre su 2gündür kötü gidiyorum.tartıda anlamsız bır arti görünce moralim bozuldu ondan kendimi yemekten alamyorum

Benimsemeye calisiyorum diyelim :) uykusuzluk cok zor ama insallah bitecek yavas yavas :) eylül sonu is basi yapacagim evet malesef... Hic istemiyorum ama kredi oduyoruz ucretsiz izin alamayacağım bu yuzden.. Betule de bi bakici ayarlayacagiz artik yazin. Belki annem bi ihtimal gelir. Olmazsa da apartmanda iki kisi var umutlu oldugum. Yazin onlarla bi konusacagim bakalim

Selamun aleyküm güzeller
Rabbim gününüzü hayırlı etsin
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Bu gece yorgunluktan kanepede uyuyup kalmışım eşim üzerimi örtmüş gidip yatmış az önce uyandım ezanı bekliyorum yatağa geçsem namazı kaçırmaktan korkuyorum.
Bugün köye gitme ihtimalim var. Paketim bitmediyse köyden yazarım
Hepinizi öpüyorum

İşe gidiyorum yavrucum yorgunum eve yetişemiyorum fillan ...

Bonus galiba senin dişinda bir 10 bilemedim 15 gün tamamlandığında ağrısı olmıycak bugün 8. Gündü dimiii:)

Oyle evet gecen sali aksami cekilmisti. En son aksam 6 da agri kesici almistim gece almadan durdum farketti biraz demek. Hic gecmeden sizliyodu simdi sizliyo duruyo tekledi yani :)

Allah kolaylik versin isinde ins. Hayat ne garip ya hu evde olsakta yetisemiyoruz disarda olsakta hep bir yetisme cabasi napacan mecbuur :)

günaydın kızlar nasılsınız. ben sebebini bilmediğim şekilde iyiyim sanki bir günde 10 kg vermişim gibi. sabah 5.45 gibi kalktım. çocuklara baktım. 30 dk lesli yaptım. güzel bi kahvaltı yaptım. 20 dk arkadaşla buluşmak için yürüdüm. sanırım spor gerçekten mutluluk hormonunu tetikliyor. uykumdan ayrılabilirsem spor işini artırmam gerek. akşamlarıda bisiklet sürerim. tatlıları kesemezsem sporumu artırırım.
dünkü menüm:
sabah 2 yumurta
öğlen 3 sıkım çiğ köfte
akşam 1 kase kadar türlü, 1.5 yk salata
1.5 dilim ev yapımı pasta
su 1 lt spor 30 dk yürüyüş

Sporun kesinlikle seretonin salgiladigi dogrudur
Biz görev degil de yasam sekli haline getirsek hep mutlu mesut yasariz heralde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…