Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

D
Gec kalmissin. Yoksa hemen gelirdim ayipsin :)
Afiyet olsun.

Napim kizlar uyuyunca uyudum biraz sabah once ufagi yedirdim altini degis ustunu degis falan. Hala oturamadim hem yemek istiyorum hem yememek. Dun cok yedim diyemi acaba?
Dun hasta olcak gibiyim diyodun ya aynen oyleyim agrimda var yine dunyanin gamı bende :)
Ablami aradim dedim gel birlikte yapalim hic yiyesim yok oda sen gel dedi ne o gelebildi ne ben gittim iki adim yerde.

Kasimpati nasil oldun?

Zeyno yok dimi yeni arabaya atti bebeleri gezmeye gitti zaar :)

Ayy allahim beynimi yiyo bu cocuk ilk kalktiginda emzirdigim halde ve karni doydugu halde hep agliyo tekrar emmek icin e bende sarikiz degilim ya yok sut falan olanida gece emmis deli gibi. Pepeyi yapanlardan allah razi olsun actim biraz sustu bende izliyorum ufkumu aciyo.

Sesli guldum.. ufkumu aciyor. :))

Buyudukce memeye cok duskun oluyorlar.. oglan da oyleydi.

zeynep ve kasimpati iyidir inss

Aksam yemegin de semizotu yemegi ve makarna var.
.
Eve gelirken simit aldim evlatlarimla ikindi kahvaltisi yaptik.. o yuzden aksam yemeyecegim..

isyerin de mercimek corba kabak mucver iki uc kaşik makarna yedim ..
sabah ta iki dilim ekmekli kahvalti..

Selam kızlar...dün kızımın geçikmeli dogumgununu yaptim..aslinda 11 nisandi tam ogun tasininca ertelemistim.o yuzden dun vede bugun diyet namina hicbirsey yapamadim...ama sevindirici olan bugun bezi biraktik..insallah devami gelir..cok sevincliyim..cok ugrasiyorduk bir turlu yapmiyordu...gece baglasammi baglamasammi dusunuyorum...

Yenacim bende de semizotu kıymalı taze fasulye ve çorba vardı menüde.. cacık ve salata..ben ikramlarda kaçırınca bugün ekmek siz birer kaşık yedim...

Afiyet olsun derincigim..
umarim rahat bir sekil de atlatirsiniz wc alisma surecini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…