Diyet topiginde olacak ismi yavMerhaba Hanımlar
Şerbetli tatlılar oylamasına oylarınızı bekliyoruz
Oylamaya katılmak için linke tıklayın lütfen..
Şerbetli Tatlılar Oylama
Çok uzun zaman sonra eski dost leslie sensone ile 30 dk. Walk walk yapildi :))
Not: hic ozlememisim. :)
Hahah burcu cok iyi.. :))
Sen calisiyormusun.?
Daha ıyi olmana sevindim cnm tamamen iyilesip tedavini en kısa zamanda tamamlarsin inşallah.Beklediginize degsin diye geciktim
Dohtor dediki cok agrim oluyo deyince o gunku gibi degil iyilesmeye baslamis (gunler sonra) ama dikisi cuma alayim zor iyilesiyo seninki dedi. Bi dokudu icim gitti yara hala dikisede dokundu aynen oda oyle. Yani kanal tedavisine baslayamiycak bekliycez
Kv ye ugradik cay tavık gogsu kurabiye yedim afferin bana yatmadan once su icim eririm belki
Sevemedin gitti kadincaaaazi agzi var dili yok
Emzirdigin icin oluyo. Benim tatli krizleri epey kesildi. Olunca yiyorum tabide oburluktan. Beynim yanarak istiyodum tatliyi. Simdi sadece adet zamani biraz istiyorum. Cukulat falanDaha ıyi olmana sevindim cnm tamamen iyilesip tedavini en kısa zamanda tamamlarsin inşallah.
Çayın yanina yediklerini duyunca canımın tatlı istediği bir kez daha
aklima düştü
Afiyet olsun sana
Kızınin doğum günü kutlu olsun, hayırlı, mutlu sağlıklı nice yaşlarıSelam kızlar...dün kızımın geçikmeli dogumgununu yaptim..aslinda 11 nisandi tam ogun tasininca ertelemistim.o yuzden dun vede bugun diyet namina hicbirsey yapamadim...ama sevindirici olan bugun bezi biraktik..insallah devami gelir..cok sevincliyim..cok ugrasiyorduk bir turlu yapmiyordu...gece baglasammi baglamasammi dusunuyorum...
Cilek receli yaptim insallah guzel olmustur
iyi geceleer ben geldiim
oy oy oyyy güzel olmuştur tabi olmaz mıı
hadi dayim olsun bakalım
Evet fazla emdiği zamanlar icim kuruyor sanki cok açıyorum ve cok susuyorum simdi yerimde tutmaya çalışıyorum kendimiEmzirdigin icin oluyo. Benim tatli krizleri epey kesildi. Olunca yiyorum tabide oburluktan. Beynim yanarak istiyodum tatliyi. Simdi sadece adet zamani biraz istiyorum. Cukulat falan
geldim geldim yemek önerileri için sağol dikkate alıcamAmanda kimler gelmis
Bak sen gelmeden cikmadim topikten
Hosgeldin :)iyi geceleer ben geldiim
oy oy oyyy güzel olmuştur tabi olmaz mıı
hadi dayim olsun bakalım
Kuzu buzluktan ziyade konserve dedim ben buzlukta bazi seyler icin olur tabiki. Buzluk yemegini denemedim ben kurulari islayip koyuyorum oda kolay oluyo.geldim geldim yemek önerileri için sağol dikkate alıcam
bol sıvı tüket süt olsun senin küçük zorluyor seni galiba :)
kuzenimlede konuştum abla biliyorum buzluk yemeğini sevmiyorsun ama buzluktan yardım almadan yemek işini götüremesin dedii...
kurufasülyeyi yeni yaptım sabahta pilavımı yapıp çıkarım :)
hoşbulduk canım doğum iznin ne zaman bitiyor ? öğretmenmiydin senHosgeldin :)
Kuzu buzluktan ziyade konserve dedim ben buzlukta bazi seyler icin olur tabiki. Buzluk yemegini denemedim ben kurulari islayip koyuyorum oda kolay oluyo.
Mesela simdi o fasulye taze ya denemek icin bos bir yarim kiloluk ya da daha kucuk kavanoza koy kaynarken sicak kapakla kapayip ters cevir. 3 ay durdugu oldu bisey olmadi yinede tedbiren sicaklarda dolaba koyar annem. Bende kiza sebze corbasi yapinca oyle yapiyodum kucuk kucuk kavanozlara.
Yav noldu bu elektriklere hasbinallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?