Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beklediginize degsin diye geciktim

Dohtor dediki cok agrim oluyo deyince o gunku gibi degil iyilesmeye baslamis (gunler sonra) ama dikisi cuma alayim zor iyilesiyo seninki dedi. Bi dokudu icim gitti yara hala dikisede dokundu aynen oda oyle. Yani kanal tedavisine baslayamiycak bekliycez

Kv ye ugradik cay tavık gogsu kurabiye yedim afferin bana yatmadan once su icim eririm belki

Çok uzun zaman sonra eski dost leslie sensone ile 30 dk. Walk walk yapildi :))

Not: hic ozlememisim. :)

Sevemedin gitti kadincaaaazi agzi var dili yok

Daha ıyi olmana sevindim cnm tamamen iyilesip tedavini en kısa zamanda tamamlarsin inşallah.

Çayın yanina yediklerini duyunca canımın tatlı istediği bir kez daha
aklima düştü
Afiyet olsun sana

Daha ıyi olmana sevindim cnm tamamen iyilesip tedavini en kısa zamanda tamamlarsin inşallah.

Çayın yanina yediklerini duyunca canımın tatlı istediği bir kez daha
aklima düştü
Afiyet olsun sana
Emzirdigin icin oluyo. Benim tatli krizleri epey kesildi. Olunca yiyorum tabide oburluktan. Beynim yanarak istiyodum tatliyi. Simdi sadece adet zamani biraz istiyorum. Cukulat falan

Kızınin doğum günü kutlu olsun, hayırlı, mutlu sağlıklı nice yaşları
olsun inşallah.

Tuvalet eğitimindede kolay gelsin

Emzirdigin icin oluyo. Benim tatli krizleri epey kesildi. Olunca yiyorum tabide oburluktan. Beynim yanarak istiyodum tatliyi. Simdi sadece adet zamani biraz istiyorum. Cukulat falan
Evet fazla emdiği zamanlar icim kuruyor sanki cok açıyorum ve cok susuyorum simdi yerimde tutmaya çalışıyorum kendimi
Bende nasil bir bünye varsa cok kolay kilo alıyorum. Pazar günü biraz abarttim sonuc tartı +1.2 çıktım pazartesi günü varmi bole bisi simdi onu toplamaya çalışıyorum

Amanda kimler gelmis

Bak sen gelmeden cikmadim topikten
geldim geldim yemek önerileri için sağol dikkate alıcam
bol sıvı tüket süt olsun senin küçük zorluyor seni galiba :)
kuzenimlede konuştum abla biliyorum buzluk yemeğini sevmiyorsun ama buzluktan yardım almadan yemek işini götüremesin dedii...
kurufasülyeyi yeni yaptım sabahta pilavımı yapıp çıkarım :)

Kuzu buzluktan ziyade konserve dedim ben buzlukta bazi seyler icin olur tabiki. Buzluk yemegini denemedim ben kurulari islayip koyuyorum oda kolay oluyo.

Mesela simdi o fasulye taze ya denemek icin bos bir yarim kiloluk ya da daha kucuk kavanoza koy kaynarken sicak kapakla kapayip ters cevir. 3 ay durdugu oldu bisey olmadi yinede tedbiren sicaklarda dolaba koyar annem. Bende kiza sebze corbasi yapinca oyle yapiyodum kucuk kucuk kavanozlara.

Yav noldu bu elektriklere hasbinallahhh

tamam canım sağol deniycem bonus bizim elektriklerde kesildi annem yalovada onunla konuştum onlarında kesikti sanki heryerin elektirikleri gitti gibi oldu hani bi sefer gündüz olmuştu yaa tuhaftı yani

adaş gelmemiş bu güün sanki yanlış görmedim dimiiievindede büsürü kek puaça çok tehlikelii

YENA canım sabah 7 de kalkıyorum evden 8:15 gibi çıkıyorum iş yerine 9:30 gibi varıyorum ama akşamları eve erken gelemiyorum hem yol hem trafik şimdiye kadar en erken 8 de geldiim o yüzden kötü yaniii pek bişey yapamıyorum henüz yemek bulaşık toparlama gibii gibii uğraşıyoru işte mecburen yardımcı bayan alıcam şimdilik 15 günde bir gelicek yarın sabah ben evden çıkmadan gelir tanıdık güvenilir yıllardır tanırız erkek kardeşimin evinede gider konuştuk anlaştık bir çarşamba bana gelicek diğer çarşamba kardeşime ...

yorgun ama mutluyum iş yerindede koşuşturma çok fazlaa hem öğreniyorum hem bilgileri toparlıyorum kardeşimin iletişimi çok kuvvetlii ama kayıt altına almıyor sonra bütün bilgiler karışıyor filaan eski ilanların bilgilerini filan düzenliyip sağlam bir temel oluşturmak istiyorum henüz iletişim kısmına fazla geçmedim vaktim olmadı hemde biraz daha gözlemlemem lazım ...

durumlar buu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…