Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yediklerim
10:00 musli
14:00 2 has yumurta, domates,dereotu,Maydanoz, 1 Ceviz beyaz ve kaşar peynir 1er dilim, 6zeytin,1 dilim ekmek
17:00 yarim muz,cigbadem ve kaju
19:00 2 galeta,3 zeytin,1 bardak ayran
21:30 1 kase mercimek corba, 1.tabak kabak yemegi, 3 kaşık yogurt,salata1.dilim ekmek
1 saayt kadar once esim birseyler yerken bir parca peynir yedirdi zorla:)

Hayırlı sabahlar
Bu sıralar keyifsizim buralardayım ama sesim az çıkabilir merak etmeyin
Oy oy ooooy keyiflendirelim kuşum

Oluyor öyle işte hayatda inişlerde çıkışlarda napcan geçecek ama... kahvaltıdan sonra yap bir kahveni ondan sonra kulağına tak müziğini yürüyüşede çıktın mı daha iyi olur

Günaydin
mutlu carsambalar :)

Fridacim gec geliyomussun eve . Bir sekil de ustesinden gelirsin.. hep diyorum planli olduktan sonra tıkır tıkır isler canim...
yardimci olayi cok iyi olmuss..
kız naapiyor sen yokken, etut okuldan sonra her gunmu.?

Ya aslinda yuksek kilolarda agir egzersiz hic onerilmiyo gecenlerde tv de haberde gordum kilolu bi kadin var iste nasil yapmaki ne yapmali anlatiyolar kesinlikle dize yuklenmiyo kasa yonelik basit hareketler yaptirdi yapabildigi kadar duzenli yapilirsa onunda faydasi olur. Hic yapmamamizda dogru degilmis ayyy

Yok canim ben özel sektorde calisiyorum.keske öğretmen olsaydım :) Ucretli iznim bitti ucretsiz izindeyim 5 ay daha kullanirim Sonrasi Allah Kerim.

Ben de cok ugrastim kamu calisani olmak icin ama olmayinca olmuyor..saglik olsun naapalim.. sen de aksamlari gec cikiyordun dimii isinden

Hayırlı sabahlar
Bu sıralar keyifsizim buralardayım ama sesim az çıkabilir merak etmeyin

2 mille devam edelim derin.. digerleri zorluyor..

Bugün küçük kızım evde okullarında ortaokul olduğu için teog tatilinde :)
Onun sayesinde kahvaltı yaptım yarım simitle
Güzel dualarınız için Amin diyorum dualar müşterek ve devamlı hepiniz için
Hava da serin epey bu hafta yürüyemedim bugün yağmur yok yemek işini ayarlayıp yürümek istiyorum inşallah

Leslie ben de çok yaptım zamanında günde 2 tane 5 mil yapmisligim bile vardır
Dikkatli yapın sakin zorlamayın kendinizi dizlere bacaklara sahip çıkın tavsiyemdir

Ben bir iki defa 5 mile yapmisimdir.. duzenli yaptigim donem de 3 mile yapiyordum. Cok ideal o 43 dakika suruyor..
2 mile dizleri fazla yormuyor ama vucut isisini
epey arttiriyor..

sorma teog sinavi bizi etkiliyor oglan sorun oluyor.. esim iki gun yillik izninden kullanicak bugun ve yarin.. haftaici ise de getiremiyorum..

Slm kizlar
Bu aralar pek ugrayamiyorum kusura bakmayin
Insallah bu haftadan sonra izine ayrildiktan sonra biraz daha rahat ederim
Simdilik iyiyiz cok sukur
Sonra gorusmek uzere

Hasibecim bitirdinmi magnetleri. Yakin olsaydik yardimlasirdik.

Selam
Derin yavrunun dogum gunu kutlu olsusln
Frida insallah bir duzene koyarsin is ve evi
Teoga girecek yavrulara Allah zihin acikligi versin
Bonus disinin agrisiyla bogusuyorsun tez zamanda gecsin agrin
Balkonu bahce gibi olanlari tebrik ederim
Ben yeni yeni kendime geliyorum ne yedigime bakiyorum ve nihayet kosu bandinin onunu bosalttim bgunden basliycam tekrar yurumeye
Herkese kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…