Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam güzellerrr;
işlerin yoğunluğundan çok yazamıyorum( bahane bahane) ama hep okuyorum :)

regl haftası çok zorluyor yoğun geçiyor ve bir sorun var muhtemelen halsiz bırakıyor.
bu hafta geçtikden sonra onkoloji diyetisyeni buldum haşimato troid lilerden öğrendim bakalım inşallah çare olur kan değerlerine göre diyet yazıyormuş göreceğiz.

evlatları teog a gireceklere başarılar.

74FRIDA canım bayan almak en doğru kararda işi iyi yapan güvenilir bulmak zor işte hele ban kimse gelmem istemiyor pöpüşten dolayı korkuyorlar

Bonus um geçsin yavrum şu ağrıların inşallah bir an önce ya Allah sağlık versin.

dafi Allah sana kuvvet versin akraba olayı sizde çok kolay gelsin

asumanzeynep canım bahar ayı mod değiştirme ayı bazen hiçbirşey yapmayasım benimde var ama sabır deyip devam ediyoruz zorunluluklarımıza

YENA gönder paşamı bana benim iş yeri kabul eder bol bol da beslenir :)

Derin cim bebişinin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşları olsun

unuttuklarım varsa affola

davul gibi şişim yemek yesemde yemesemde ödem çok çare yok

zeynom yok ortalarda sanırım

@kasimpati35 kuzu sanada geçmiş olsun

Canimsin .. cok sagol yasemincim. C.tesileri arada getiriyorum. Ama haftaici cekiniyorum. Bir de belli bir sure sonra sikılıyor oyle iste..
demek senin pöpusten korkuyorlar..
git bakalim doktora canim uygun beslenme tarzi belki daha etkili olur..

Yorgunlugun da bittiyse artik saglikli beslenmeye baslarsin yavas yavas bahar...

Artik dikkat edelim arkadaslar. En azjndan haftada 3-4 gün egsersiz yapmamiz bile cok iyi gelecektir bize..
Cok istiyirum ben yurumeyi. Hem istiyorum hem bahaneler uretiyorum... :)

Nisan ayini da sisko olarak 100 arti olarak bitirdim.mayis ayi guzellikler hafiflik getirsin bize insallah..

Bugün müşterinin biri 250 gram kadar gojjy berry getirdi bana ve benim gibi şişko arkadaşıma :))
Satışi için ithal etmişler epey varmış ellerin de o da görüntümüze hitaben jest yaptı aklınca.. Biraz üzüldüm aslın da...
faydasını göreceksiniz çok revaçta bu meyve nilüfer hanım demezmi..

yanılmıyorsam dukan yapanlar pek kullanıyordu bir de asuuu sen kullandın dimi öyle hatırlıyorum...

her gün 1 yemek kaşığı yeyip üzerine ılık su içecekmişim bakalım bir an da 70 kg olursam şaşırmayın kıskanmayın ehii :)

Bir de şöyle kült bir tabir var.. ''ye ama üzerine muhakak bir bardak ılık suyunu iç.. bak nasıl faydası olacak..''
O ılık su kutsal içecek oluyor ..her derde deva..

Şimdi baktım da aç karnına öneriliyormuş.. kimi su da bekletip çay gibi için diyor...
ayy hiç inanmam aslın da ama umut fakirin ekmeeği..Sabahları çok telaşım oluyor unutmazsam aç karnına tüketirim evden çıkmadan...

bonus ben çok alışkınım canım leslieye aerobiğe hızlıda yaparım..normaldede asırı hareketliyimdir zaten ..zayıf biri benim kadar hareketli dinamik hareketli degildir heralde yinede 135 kiloyum ayrı meseledeşu an ayağım ağrıdıgı için korkuyorum daha kötü olmasından o yuzden fazla parçalamıyorum hafif hafif yapıyorum...bana çok iyi geliyor leslie bayılıyporum ona çünki çok güzel kilolar verdim onunla inşallah bırakmam bu sefer...o beyaz pantolana girecem geçen yaz aldığım alt tafrafı 120 kiloydum..

yenacım iki mille bile etkili inşallah bir ay içinde sıkılaşıp incelicez devamını getirelim yeterki...

kızımın dogum gununu kutlayan herkeze çok tesekkürler alıntı yapamadım...

canım biraz sıkkın ama spora verdim kendimi bir anda...doğum günümü zü burnumuzdan getirdiler..sevgili görümcem 20 senelik evliyim bana yapmadığı kalmadı ilk defa kızıma yarım saat bakacaktı bende nazın toplantısına gidecektim aldım çocugu kaçtım oradan ...durum böyle oluncada eşim kimseyi çağırtmadı kendi ailesinden annem gelirse olay çıkarır biliyorum dedi..kendi ailemle kutladık doğum gününü..

Derin bugun de yaptim leslie 2 mil
Onda bile cok yoruluyorum gobegimden nefes alamiyorum

Yarin hepimiz leslie yada benzeri en az 30 dakika egsesiz yapalim . Sonra buraya yazalim. Yapanlar yapmiyanlari uyarsin durtuklesin :)
Nazi gecenler eziklesin rencide etsin :)
Bana hersey yapabilirsiniz :) yetti gayri ..

He benide pek sevdigim bir gisi durttu kalktim lesliye ama yarim biraktim hıg diye gidiyodum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…