Allah korusun aklim dagildi benimde alt yazida okuyunca.İyiyiz sukur. Bize uzak ama tam merkez cok buyuk sans can kaybi olmamasi
dünyadan haberim yokBursa da patlama olmuş.. dafii ve nur iyimisiniz arkadaslar...
Artik yetsin ve bitsin bunlar.
evlatları teog a gireceklere başarılar.
74FRIDA canım bayan almak en doğru kararda işi iyi yapan güvenilir bulmak zor işte hele ban kimse gelmem istemiyor pöpüşten dolayı korkuyorlar
Bonus um geçsin yavrum şu ağrıların inşallah bir an önce ya Allah sağlık versin.
@dafi Allah sana kuvvet versin akraba olayı sizde çok kolay gelsin
@asumanzeynep canım bahar ayı mod değiştirme ayı bazen hiçbirşey yapmayasım benimde var ama sabır deyip devam ediyoruz zorunluluklarımıza
YENA gönder paşamı bana benim iş yeri kabul eder bol bol da beslenir :)
Derin cim bebişinin doğum günü kutlu olsun hayırlı yaşları olsun
unuttuklarım varsa affola
davul gibi şişim yemek yesemde yemesemde ödem çok çare yok
zeynom yok ortalarda sanırım
Amethyst_1 kuzu sanada geçmiş olsun
sağol canım kızın idman saatleri belli değil zaten çağrılınca gidiyor yarın teog var diyee bizimkileri 1 de idmana çağırmışlar bugünde gündüz idman akşamda etüt vardı etütü cumartesi pazar var birde hafta içi 2 gün idmanla çakışırsa o gün için kurs sınıf saat kaydırması yapıcak başa çıkıyoruz yaa elinde anahtar 3 bölündü gidip geliyor :)Günaydin
mutlu carsambalar :)
Fridacim gec geliyomussun eve . Bir sekil de ustesinden gelirsin.. hep diyorum planli olduktan sonra tıkır tıkır isler canim...
yardimci olayi cok iyi olmuss..
kız naapiyor sen yokken, etut okuldan sonra her gunmu.?
goji mojii birde spor iyi gidiyorsun hadi bakalım şu akşamdan meyyvalar suya koyuyoruz yaa o gerçekten işe yarıyor şişkinlik filan alıyor metabolizmayıda hızlandırıyormuş geçenlerde bir diyetisyende paylaşmıştı aslında işte yapsam yaa vakit olmuyorkii buzdolabı üst kata filan bir gidince kahvaltıya çıkıyorum birde öğlene hemen yine dükkana iniyorum hergün yeşil çay içiyorum ama iş yerine beyaz çayda aldım kardeşim abla bu ne güzelmiş diyor bayağı içimiş bu ilk gün farketim fazlası zarar eder içme günde bir bardak içsen yeter dedim :)Bugün müşterinin biri 250 gram kadar gojjy berry getirdi bana ve benim gibi şişko arkadaşıma :))
Satışi için ithal etmişler epey varmış ellerin de o da görüntümüze hitaben jest yaptı aklınca.. Biraz üzüldüm aslın da...
faydasını göreceksiniz çok revaçta bu meyve nilüfer hanım demezmi..
yanılmıyorsam dukan yapanlar pek kullanıyordu bir de asuuu sen kullandın dimi öyle hatırlıyorum...
her gün 1 yemek kaşığı yeyip üzerine ılık su içecekmişim bakalım bir an da 70 kg olursam şaşırmayın kıskanmayın ehii :)
Bir de şöyle kült bir tabir var.. ''ye ama üzerine muhakak bir bardak ılık suyunu iç.. bak nasıl faydası olacak..''
O ılık su kutsal içecek oluyor ..her derde deva..
Gunaydinlarrrr
Bir yumurta
Nisanin yarim pohacasi
8 zeytin
iki cerry Dom salt çay
Dogum gününden sonra 134.5 görmüştüm bugün 132.4
Yaşasın walk walk durmak yok bugünde iki mille
Zeyno hanimlar annedelermis bakim derken uyuyomus kendisi oyle dedi :)
Yena msjlarini kendi adima cok motive edici buldum tskler
Goji berry cok duydum tadi nedir bilmem ama cayi seklinde isyerinde tuketemezmisin baslangic icin bos mideye alma naçizane önerim.
sağol canım kızın idman saatleri belli değil zaten çağrılınca gidiyor yarın teog var diyee bizimkileri 1 de idmana çağırmışlar bugünde gündüz idman akşamda etüt vardı etütü cumartesi pazar var birde hafta içi 2 gün idmanla çakışırsa o gün için kurs sınıf saat kaydırması yapıcak başa çıkıyoruz yaa elinde anahtar 3 bölündü gidip geliyor :)
Günaydinlar olsun hastaa kasiminpatısından hepinize:)
Ben hala toparlanabilmiş değilim,peçete ve bitki çayları ile aşk yaşiyorum resmen:)
Beslenme konusundaki daginikligimi toparlamaya çalışiyorum bir taraftan,her ne kadar pek bir yol katedemesemde..:)
Sizler nasılsınız?
Vay iki gozumun cicegi iki gozunde nemlenmis :) gecmis olsun tekrardan agirmi tuttu bu sefer?Günaydinlar olsun hastaa kasiminpatısından hepinize:)
Ben hala toparlanabilmiş değilim,peçete ve bitki çayları ile aşk yaşiyorum resmen:)
Beslenme konusundaki daginikligimi toparlamaya çalışiyorum bir taraftan,her ne kadar pek bir yol katedemesemde..:)
Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?