Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yasemincim bana gelen bayan çok güvenilir yıllardır tanırız yaniii ama başkasının yaptığı işten ben pek anlamıyorum ben temizlikte parlatırım yaniii akşam eve geldim temiz kokuyor beni bir süre idare eder bende biraz ütü yaptım işte ama hala çok ütüm var senin yavrucak çokmu büyük yaa ben anlamıyorum cinslerinden filan tabii hayvancağızda eve geleni sevmese havlar filan
sen yıllardır alışmışsındır sistemli bir şekilde işi evi götürüyorsundur benim daha alışana kadaaaar birde akşamları geç geliyorum kötü oluyor yanii..

sağol canım kızın idman saatleri belli değil zaten çağrılınca gidiyor yarın teog var diyee bizimkileri 1 de idmana çağırmışlar bugünde gündüz idman akşamda etüt vardı etütü cumartesi pazar var birde hafta içi 2 gün idmanla çakışırsa o gün için kurs sınıf saat kaydırması yapıcak başa çıkıyoruz yaa elinde anahtar 3 bölündü gidip geliyor :)

goji mojii birde spor iyi gidiyorsun hadi bakalım şu akşamdan meyyvalar suya koyuyoruz yaa o gerçekten işe yarıyor şişkinlik filan alıyor metabolizmayıda hızlandırıyormuş geçenlerde bir diyetisyende paylaşmıştı aslında işte yapsam yaa vakit olmuyorkii buzdolabı üst kata filan bir gidince kahvaltıya çıkıyorum birde öğlene hemen yine dükkana iniyorum hergün yeşil çay içiyorum ama iş yerine beyaz çayda aldım kardeşim abla bu ne güzelmiş diyor bayağı içimiş bu ilk gün farketim fazlası zarar eder içme günde bir bardak içsen yeter dedim :)

Gunaydinlarrrr
Bir yumurta
Nisanin yarim pohacasi
8 zeytin
iki cerry Dom salt çay
Dogum gününden sonra 134.5 görmüştüm bugün 132.4
Yaşasın walk walk durmak yok bugünde iki mille

Derin ben sisiyorum bugun arti ciktim.
ama pes etmek yok tabii.
gerci beslenmeme fazla dikkat etmedim yani dun tulum peyniri cok fazla tukettim onun etkisi olabilir ..

Günaydinlar olsun hastaa kasiminpatısından hepinize:)

Ben hala toparlanabilmiş değilim,peçete ve bitki çayları ile aşk yaşiyorum resmen:)
Beslenme konusundaki daginikligimi toparlamaya çalışiyorum bir taraftan,her ne kadar pek bir yol katedemesemde..:)

Sizler nasılsınız?

Yena msjlarini kendi adima cok motive edici buldum tskler

Goji berry cok duydum tadi nedir bilmem ama cayi seklinde isyerinde tuketemezmisin baslangic icin bos mideye alma naçizane önerim.

tesekkur ederim ilgin icin.. dikkate alacagim onerini..

fridacim cocuklar bizden daha cabuk adapte oluyor yeni programa...
hem sorumluluk duygusu artmis oluyor bu baglam da..
Sen derslerini kontrol etmeyi aksatma ve ogretmenleriyle paslasma icin de ol .

duzelemedinmi canim.. tekrar gecmis olsun..

beslenmeyi sorma olmuyor bir turlu netice elde edemiyoruz.. ama olacak olmali :)

Vay iki gozumun cicegi iki gozunde nemlenmis :) gecmis olsun tekrardan agirmi tuttu bu sefer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…