Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmişe hızlıca baktım,mesajlarını gözden kaçirdiğim arkadaşlar kusura bakmayınız lütfen:)

Öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan,merak eden herkese çok teşekkür ediyorum,çok duygulandım..

dafi ablacım,nasılsın? Ugramamişsin dünkü patlamayı bugun ögrendim ben,inşallah iyisindir..

asumanzeynep ablacım,gönlüne yük ettigin her üzüntün,sevinç ve mutluluk ile bertaraf olsun inşallah..

YENA topraaam,goji beryy'i dikkatli kullan olur mu? Çok tavsiye edilen bir meyve degil burda,hatta çok fazla abartıldıgı,kılo verme konusunda abartıldıgı kadar etkisi olmadıgı söyleniyor..
Herşey'de oldugu gibi kararında yemek en iyisi:)

Daha yazacaklarım vardı ama kafam bir milyon,gözlerde hastalıktan dolayı yelkenler foraaa:) hepinizi

Bonus çiçegim sağolasın,varolasın:)
Benim çocukluktan gelen bademcik problemim var,işte böyle olur olmaz zaman ve aylarda yakalıyor beni neyse günahlarımıza keffarettir inşallah..

YENA topraam,çok teşekkür ederim..
Beslenme konusunda haklısın,olacak ve olmalıı,kendimiz için..
Ben tartı günün gelip çattigi için tıtsıyorum biraz:) neyse güzel bir rakam görürüm inş..

Ben yapmadim daha basim disim agriyodu uzandim kizi uyuturken dalmisim biraz. Disari cikarsam yurursem 40 dk lesli yerine gecermi.

Hayriye nerelerdesin? 2.hacamat ne zaman bizimkiler yaptirdi bugun ben gitmedim. Sen mutlaka yaptir bugun recebin 21 iymis sanirim 21.gunler cok iyi demislerdi onceden.

Sali gunude kandilmis. Recepte bitiyo aylar geciyo birsey yapmiyorum. Her turlu gafletteyim allah yardim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…