Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben aksam leslie veya disarida yuruyus yapacagim buyuk bir aksilik olmazsa..

hasibe cok guzeller eline saglik..

bonus yinemi tuttu disin. Oyleyse zorlama kendini yapmak icin kuzu..

kasimpaticim ben de zaten bu tür popüler olan ürunlere karşi hep onyargiliyim..
Dikkat edecegim canim sagol tadini pek sevmedim zaten yememe tarafim daha agir basiyor..
Bir ara altin çilek modaydi simdi de gojibery yorumun birin de fazla ithal ettiler heralde ellerin de kaldi diye yazmıs. Bence dogruluk payi yuksek :))

Canim cok sikildi kizlar belki cok onemli degil ama sikildi iste telefonum bir suredir servisteydi yapamamislar aldigimiz yer gelin yenisini alin ama elimizde aynisindan yok baska alicaksiniz diyo ustelik eski aksesuarlarida geri istiyo gondermezsek fiyattan duseceklermis ben memnundum telefonumdan servise 600 e almistik aksesuarlari bulamazsam kaca dusecek simdi kimbilir ben o oaraya yeni telefon bulamam bide ustune para vericem dursuk yere bedavaya telefonu yaptiralim dedik ustune para verip teni alicaz varmi boyle bisey yaa

Hay allah ya aksesuar neydiki yeliz kulaklik falansa cok dusmemesi lazim. Para iadesi yapilmiyomu? Ne varki telde yapamamislar sacma degilmi belkide kaybettiler oyle diyolar cunku servis nolursa olsun yapmaya calisir yenisini vermemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…