Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hay allah ya aksesuar neydiki yeliz kulaklik falansa cok dusmemesi lazim. Para iadesi yapilmiyomu? Ne varki telde yapamamislar sacma degilmi belkide kaybettiler oyle diyolar cunku servis nolursa olsun yapmaya calisir yenisini vermemek icin
Bilmiyorum ki bonusum ya yapamamislar oyle diyolar samsung j2 alicam galiba o fiyata bi tek o var su anda
Leslie 2 mile yapildi.. haftada 3 gun egsersizimi tamamladum ilk defa :)

Yelis insallah fazla magdur olmadan yoluna girer telefon isin...
Tebrik ederim valla insallah yarin tartiyada yansir telefon isine de bakalim ne olacak
baska bi bakis acisi

Bilmiyorum ki bonusum ya yapamamislar oyle diyolar samsung j2 alicam galiba o fiyata bi tek o var su anda

Tebrik ederim valla insallah yarin tartiyada yansir telefon isine de bakalim ne olacak
baska bi bakis acisi
Yelizcim baska alternatif asus olabilir ustune biraz koyabilirmisin son fiyatlarida bilmiyorum. Sorunu neymis telin ayrintili sorsana bi

Yelizcim baska alternatif asus olabilir ustune biraz koyabilirmisin son fiyatlarida bilmiyorum. Sorunu neymis telin ayrintili sorsana bi
Esim bazi konularda cok takintilidir malesef bonusum bilmedigi markalari hayatta almaz onun icin asus bize uzak yarin gidebilirsem sorarim canim

Iyi geceler kizlarrr

Hasibe ellerine sağlık çok güzel olmuş..

çok ciciymiş bunlaar

Tesekkur ederim kizlar

selamun aleykum canlar hayırlı cumalar
gelemiyorum gerçi geliyorum okuyorum ama yazamadım yazacak bırşeyde yapmıyorum moraller bozuk hayırlısı inşallah duzelır
@YENAm Derin maşallah lesieye başlanmış ınsallah bol bol yag yaktırsın sızlere darısı basımıza
Bonus dışın nasıl oldu kuzum ben cumartesi gidicem gine bitmedi gitti
asumanzeynep canım sende keyıfsızsın bu hafta bahar pek ıyı gelmedi bize rabbim aydınlığına çıkarsın ınsallah
@kasimpati35 canım nasıl oldu geçtımı hastalığın
74FRIDA çalışan hatun nasıl alıstınmı zor oluyordur hem ev hem iş allah kolaylık versin
zeze_84 canım telefon ısını sorunsuz halledersin
taze anneeler ne yapar bebişlerle koşturuyorsunuz muhtemeklen

Hayriye neden keyifsizsin.?
Sanirim konu kilo dimi hepimiz ayniyiz yalniz degilsin..
Bonusa dert yaniyordum sabah Allah baska keder vermesin yoluna girmeyecek şey degil kilolu olmak ama cok zor gercekten..

Hayriye neden keyifsizsin.?
Sanirim konu kilo dimi hepimiz ayniyiz yalniz degilsin..
Bonusa dert yaniyordum sabah Allah baska keder vermesin yoluna girmeyecek şey degil kilolu olmak ama cok zor gercekten..
balıca sebebim kilo canım ve kuyruğunda sürüklediği sıkıntılar ınsallah rabbım kurtulayı nasip etsin hepimize inan çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…