Bilmiyorum ki bonusum ya yapamamislar oyle diyolar samsung j2 alicam galiba o fiyata bi tek o var su andaHay allah ya aksesuar neydiki yeliz kulaklik falansa cok dusmemesi lazim. Para iadesi yapilmiyomu? Ne varki telde yapamamislar sacma degilmi belkide kaybettiler oyle diyolar cunku servis nolursa olsun yapmaya calisir yenisini vermemek icin
Tebrik ederim valla insallah yarin tartiyada yansir telefon isine de bakalim ne olacakLeslie 2 mile yapildi.. haftada 3 gun egsersizimi tamamladum ilk defa :)
Yelis insallah fazla magdur olmadan yoluna girer telefon isin...
baska bi bakis acisi
Yelizcim baska alternatif asus olabilir ustune biraz koyabilirmisin son fiyatlarida bilmiyorum. Sorunu neymis telin ayrintili sorsana biBilmiyorum ki bonusum ya yapamamislar oyle diyolar samsung j2 alicam galiba o fiyata bi tek o var su anda
Tebrik ederim valla insallah yarin tartiyada yansir telefon isine de bakalim ne olacak
baska bi bakis acisi
Esim bazi konularda cok takintilidir malesef bonusum bilmedigi markalari hayatta almaz onun icin asus bize uzak yarin gidebilirsem sorarim canimYelizcim baska alternatif asus olabilir ustune biraz koyabilirmisin son fiyatlarida bilmiyorum. Sorunu neymis telin ayrintili sorsana bi
Esim bazi konularda cok takintilidir malesef bonusum bilmedigi markalari hayatta almaz onun icin asus bize uzak yarin gidebilirsem sorarim canim
Hasibe ellerine sağlık çok güzel olmuş..
Ben aksam leslie veya disarida yuruyus yapacagim buyuk bir aksilik olmazsa..
hasibe cok guzeller eline saglik..
bonus yinemi tuttu disin. Oyleyse zorlama kendini yapmak icin kuzu..
kasimpaticim ben de zaten bu tür popüler olan ürunlere karşi hep onyargiliyim..
Dikkat edecegim canim sagol tadini pek sevmedim zaten yememe tarafim daha agir basiyor..
Bir ara altin çilek modaydi simdi de gojibery yorumun birin de fazla ithal ettiler heralde ellerin de kaldi diye yazmıs. Bence dogruluk payi yuksek :))
çok ciciymiş bunlaar
selamun aleykum canlar hayırlı cumalar
gelemiyorum gerçi geliyorum okuyorum ama yazamadım yazacak bırşeyde yapmıyorum moraller bozuk hayırlısı inşallah duzelır
@YENAmDerin maşallah lesieye başlanmış ınsallah bol bol yag yaktırsın sızlere darısı basımıza
Bonus dışın nasıl oldu kuzum ben cumartesi gidicem gine bitmedi gitti
asumanzeynep canım sende keyıfsızsın bu hafta bahar pek ıyı gelmedi bize rabbim aydınlığına çıkarsın ınsallah
@kasimpati35 canım nasıl oldu geçtımı hastalığın
74FRIDA çalışan hatun nasıl alıstınmı zor oluyordur hem ev hem iş allah kolaylık versin
zeze_84 canım telefon ısını sorunsuz halledersin
taze anneeler ne yapar bebişlerle koşturuyorsunuz muhtemeklen
Bosa gecen bi hafta daha..
Kilom ayni..
Spor yok..
balıca sebebim kilo canım ve kuyruğunda sürüklediği sıkıntılar ınsallah rabbım kurtulayı nasip etsin hepimize inan çok sıkıldım artıkHayriye neden keyifsizsin.?
Sanirim konu kilo dimi hepimiz ayniyiz yalniz degilsin..
Bonusa dert yaniyordum sabahAllah baska keder vermesin yoluna girmeyecek şey degil kilolu olmak ama cok zor gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?