Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dimi elifcim omrumuzden gidiyor ve biz de kocaman bir sıfır...

balıca sebebim kilo canım ve kuyruğunda sürüklediği sıkıntılar ınsallah rabbım kurtulayı nasip etsin
hepimize inan çok sıkıldım artık

Kimi nasil alinti yaptim bilmiyorum ama aynen benim ruh halimi yazmissiniz (
Kilom yuzunden esimle tartisiyoruz daha dogrusu o tartisiyor benim savunacak bir yanim kalmadi kendimi

Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...

Elifcigim insallah bir an once hersey yoluna girer canim..
Dogumdan sonra anneden cok baba lohusa donemi yasiyor sanirim.. yeni duzene adapte olmalari zaman aliyor.. Erkek kisilerin herseyi sorun..
Ben iki cocugum da yasadim benzer durumlari. Sen yine de kendine dikkat et bu donem ,sana cok ihtiyaci olan bebgin var..

Baharcigim

senin hikayen de benim gibi ezelden şişko olmakmi yoksa hamilelikler vb .mi kilo sebebin.?
Insallah hepimize irade ve güc gelir de daha normal insan gorunumun de oluruz.
sen de uzlume lutfen istersek yapariz ama obezite bir hastalik ve iyilesmesi guc bir hastalik hem de.

Yena
Kendimi ilk ve son olarak ergenlik doneminde hatirliyorum çiti piti :)
Birazda genetik tasidigimiz bir gen var sanirim bundan 5 yil once endokrin dru antikorlarimizda tasidigimizi soylemisti cabuk kilo alip zor kilo vermek
Hafif kilolu balik etli derken bir donem seker hastaligi derken hamilelik dogum dogum sonrasi safrakesesi ameliyati derken hic eksilmedi dogum sonrasi haric hep eklendi birde pardon hamilelik oncesi diyet yapmistim o zaman eksildi yoksa hep yasa paralel olarak artti yasim 43 bendeki gobek kimsede yok diyorum fazlaliklarimi hem bedenen hem ruhen hissederek yasamak can sıkıcı bir hal aldi

Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...

Allah ne sıkıntın varsa hepsini gidersin ve hic yaşanmamış gibi unuttursun

kızlarr sıkıntısı tasası endişesi derdi olan tüm güzellerin bütün hepsi cuma vakti hallolsun hepsi başımızdan gitisin.

geçmişi okuduğumda diyetisyen soran bir güzel vardı alıntı yapamadım kaçak kaçak okuyorum gündüz;
ben antalyada oturuyorum diyetisyende normal diyetisyen değil onkoloji diyetisyeni haşimato hipotroidim
.bu hafta regl olduğum için kan değerleri saptırmasın diye gitmedim hafta başı gideceğim inşallah.sonuç alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…