ukızlarr sıkıntısı tasası endişesi derdi olan tüm güzellerin bütün hepsi cuma vakti hallolsun hepsi başımızdan gitisin.
geçmişi okuduğumda diyetisyen soran bir güzel vardı alıntı yapamadım kaçak kaçak okuyorum gündüz;
ben antalyada oturuyorum diyetisyende normal diyetisyen değil onkoloji diyetisyeni haşimato hipotroidim
.bu hafta regl olduğum için kan değerleri saptırmasın diye gitmedim hafta başı gideceğim inşallah.sonuç alabilirim
elifim bende yenaya katiliyorum malesef erkekler bizden cok lohusa bizden cok depresif oluyorlar bu donemde insallah tez zamanda düzelir aranız sen kendine dikkat et canim bebeğinin san ihtiyacı var caninKizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
offf o derdi hic sorma canım ya ben artık yerlerdeyımKimi nasil alinti yaptim bilmiyorum ama aynen benim ruh halimi yazmissiniz(
Kilom yuzunden esimle tartisiyoruz daha dogrusu o tartisiyor benim savunacak bir yanim kalmadi kendimi
amin burcu bu hafta herpimiz sıkıntılı günler geciriyoruzselamun aleyküm guzel arkadaslarim,
Insallah tez vakitte hepimizin basta kilo olmak uzere tum dertlerine Rabbim çare versin.
Hepimizin ortak dert kaynagi kilo maalesef
Bende bu hafta pek keyifli degilim
yasemincim cok iyi dusunmussun diyetisyenikızlarr sıkıntısı tasası endişesi derdi olan tüm güzellerin bütün hepsi cuma vakti hallolsun hepsi başımızdan gitisin.
geçmişi okuduğumda diyetisyen soran bir güzel vardı alıntı yapamadım kaçak kaçak okuyorum gündüz;
ben antalyada oturuyorum diyetisyende normal diyetisyen değil onkoloji diyetisyeni haşimato hipotroidim
.bu hafta regl olduğum için kan değerleri saptırmasın diye gitmedim hafta başı gideceğim inşallah.sonuç alabilirim
u
Ben sormustum ben istanbuldayimyinede tesekkur ederim hatirlamişsin
Ben hamilelik ve dogum sonrasi levotiron kullandim dr 2 ay sonra birak dedi biraktim ayni dru bir daha bulamadim sonrasinda gittigim ichastaliklari uzmanida kullanmana gerek yok dedi acaba o ilac bana kilo verdiriyormuydu
yasemincim cok iyi dusunmussun diyetisyeni
Kilo bildirimi :105.7
Döncem
Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
Merakla bekliyorum kasimpati canli gorsem keske tartiyi yamuk falan yaparsa orda gomsem onu falan :)
Kasimpati geçmiş olsun canim
Bonus leslieyi unutma canim...küçük bebegin var ama uyurken yap hemen
Amethyst_1 cım geçmiş olsun çabuk toparlarsın inşallah yat dinlen benim yerimede uyu olur muuu :)
Canim cok sikildi kizlar belki cok onemli degil ama sikildi iste telefonum bir suredir servisteydi yapamamislar aldigimiz yer gelin yenisini alin ama elimizde aynisindan yok baska alicaksiniz diyo ustelik eski aksesuarlarida geri istiyo gondermezsek fiyattan duseceklermis ben memnundum telefonumdan servise 600 e almistik aksesuarlari bulamazsam kaca dusecek simdi kimbilir ben o oaraya yeni telefon bulamam bide ustune para vericem dursuk yere bedavaya telefonu yaptiralim dedik ustune para verip teni alicaz varmi boyle bisey yaa
selamun aleykum canlar hayırlı cumalar
gelemiyorum gerçi geliyorum okuyorum ama yazamadım yazacak bırşeyde yapmıyorum moraller bozuk hayırlısı inşallah duzelır
@YENAm @Derin maşallah lesieye başlanmış ınsallah bol bol yag yaktırsın sızlere darısı basımıza
@Bonus dışın nasıl oldu kuzum ben cumartesi gidicem gine bitmedi gitti
@asumanzeynep canım sende keyıfsızsın bu hafta bahar pek ıyı gelmedi bize rabbim aydınlığına çıkarsın ınsallah
Amethyst_1 canım nasıl oldu geçtımı hastalığın
74FRIDA çalışan hatun nasıl alıstınmı zor oluyordur hem ev hem iş allah kolaylık versin
@nhtylz canım telefon ısını sorunsuz halledersin
taze anneeler ne yapar bebişlerle koşturuyorsunuz muhtemeklen
Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
Sagol cnm servisimiz var yoksa mumkun değil gidip gelememBurcu kartal neresi basaksehir neresi
O kadar yola nasil dayaniyorsun ya isi ya evi tasiyin canim ya. Çok zor Allah kolaylik versin
Sagol cnm servisimiz var yoksa mumkun değil gidip gelemem
Esimin isi burda evde burda. O yüzden taşınma imkanım yokzaten suan eşim işten cik ve çocuğuna kendin bak diye psikolojik baskı yapıyor..
Direniyorun Insallah 2017 ye kadar ıdare edip işe dönmek istiyorum.
Selamünaleyküm...
Kilom aynıdır heralde annemde tartı yok tartılamadım...
Sporda 60 dakika yürüyüş...
Bikaç gündür fenayım bademciklerim iltihap oldu ateşim kırklarda gezdi gece acile gittik iki serumdan sonra bugun biraz daha iyiyim..ama ontane iğne verdi...beşinci iğneden sonra büyük ölçüde toparlarmışım...oğlum çokk mızmız sütüm baya azaldı...böyle işte...ara ara gelip okumaya çalıştım ama uyuyakalmışım..geçmişten bihaber durumdayım inş hepiniz iyisinizdir...şu mesajı yazmaya başlayalı bi saat oldu oğlum nefes aldırmıyo kaçıyom ben allaha emanet olun...
İsten çıkmak disinda bir çözüm yok ama istemiyorum ama dediğin gibi cocuk yuzunden Hersey olabili zamanlaBurcu
bayagi uzakmis iş ve evin arasi. Baska çözümü yokmu bunun bebekte olunca zaman Altin degerin de artik...
Bahar cogumuzhn benzer hikayesi ben de yillardir burdayim zayuflayacagima ekliyorum hala...
Dedigin gibi en kisa zaman da endokrin uzmanina gorunmen cok iyi olacaktir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?