Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

u

Ben sormustum ben istanbuldayim yinede tesekkur ederim hatirlamişsin

Ben hamilelik ve dogum sonrasi levotiron kullandim dr 2 ay sonra birak dedi biraktim ayni dru bir daha bulamadim sonrasinda gittigim ichastaliklari uzmanida kullanmana gerek yok dedi acaba o ilac bana kilo verdiriyormuydu

Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
elifim bende yenaya katiliyorum malesef erkekler bizden cok lohusa bizden cok depresif oluyorlar bu donemde insallah tez zamanda düzelir aranız sen kendine dikkat et canim bebeğinin san ihtiyacı var canin

Kimi nasil alinti yaptim bilmiyorum ama aynen benim ruh halimi yazmissiniz (
Kilom yuzunden esimle tartisiyoruz daha dogrusu o tartisiyor benim savunacak bir yanim kalmadi kendimi
offf o derdi hic sorma canım ya ben artık yerlerdeyım
selamun aleyküm guzel arkadaslarim,
Insallah tez vakitte hepimizin basta kilo olmak uzere tum dertlerine Rabbim çare versin.
Hepimizin ortak dert kaynagi kilo maalesef

Bende bu hafta pek keyifli degilim
amin burcu bu hafta herpimiz sıkıntılı günler geciriyoruz

yasemincim cok iyi dusunmussun diyetisyeni

canım özellikle tpo değerine tekrar endokrin dr baktırabilirsen iyi olur bende aynı ilacı 1,5 içiyorum ve düzelme yok günden güne değerde artış var anca diyetle düzelir miş...değerlerin yüksek ve ilaç alıyorsan eskiden kg alının durmuştur.yeniden tahlil yaptırman nacizane fikrim.

yasemincim cok iyi dusunmussun diyetisyeni

sorma kuzum başka çarem yok gluten v.s yememem lazımmış aynı çölyak hastaları gibi beslenmem lazımmış

Kilo bildirimi :105.7

Döncem

Asumda benden döncem deyip dönemeyenler grubu

merhabalaar anca gelebildim genel olarak modumuz düşük gibiii bende de öyle gerçii hepinizin dediği gibiii şu cuma hürmetine ferahlığa çıkalım inşallah kilom hafta içi gr olarak daha az görünüyordu ama mağlesef bugünkü gördüğüm rakam bu...

Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...

elifcim her koşulda kadınların daha güçlü olmak zorunda olması gerektiği durum ne kadar adaletsiz değil mi . mağlesef bahsetiğin durumlar genelde yaşanıyor yena söylemiş zaten erkek bir şekilde annenin bebeğe olan ilgisini kıskanıyor ve huzursukluk çıkarıyor bu aralar biraz bu konuya dikkat edersen düzelir inanıyorum en kısa zamanda eşinle aranızı düzeltirsiniz inşallah canım

Merakla bekliyorum kasimpati canli gorsem keske tartiyi yamuk falan yaparsa orda gomsem onu falan :)

Bizim evden naklen canli yayinmi yapsam ne yapsam:)
Ben de cok merak ediyorum bonus,umarim ümitsizlik yasamaya sebep olacak bir rakam görmem..

Kasimpati geçmiş olsun canim
Bonus leslieyi unutma canim...küçük bebegin var ama uyurken yap hemen

Sagolasin derincim

senin de azmin daimi olsun,hep böyle devam etsin.

Amethyst_1 cım geçmiş olsun çabuk toparlarsın inşallah yat dinlen benim yerimede uyu olur muuu :)

Fridamm,cok sagolasin hem calisan,hem de azimli hatun :)hastayken yatmakda agir geliyor insana,ne yatmak ne de uyku zevk vermiyor..Yine de senin yerine söyle liste yapimi sonrasin keyf yaparim tabisi,tembellik en sevdiğim durum:)

Yelizcim,insallah telefon konusu gönlünce şekillenir.

Hayriyecim,daha iyiyim sükür..
Yeni hafta yeni baslangic demişler, yeni bir baslangic yapip hem yürüyüş yapip,hem de yediklerimizi yazalim mi bu hafta seninle,ne dersin?
ikimizede iyi gelir belki..
Allah gönlünü ferahlatsin,güzel günler göstersin tez zamanda..

Elifcim,oluyor zaman zaman her ilişkide benzer durumlar,sizde ki durumlarda geçicidir inşallah.
Allah sIkintilarini gidersin,esinle uhuvvet ve muhabbetinizi artirsin inşallah..

Ayriyetten sIkintisi olan tüm topikdaslarim,Allah hepinize güzel kapilar acsin,zor günleriniz tez vakitte geçip gitsin inşallah.

Paintle duzeltiliyor baska yolu yok diye biliyorum.
istersen yolla duzeltmeye calisayim.

Burcu kartal neresi basaksehir neresi
O kadar yola nasil dayaniyorsun ya isi ya evi tasiyin canim ya. Çok zor Allah kolaylik versin
Sagol cnm servisimiz var yoksa mumkun değil gidip gelemem
Esimin isi burda evde burda. O yüzden taşınma imkanım yok zaten suan eşim işten cik ve çocuğuna kendin bak diye psikolojik baskı yapıyor..
Direniyorun Insallah 2017 ye kadar ıdare edip işe dönmek istiyorum.

Burcu

bayagi uzakmis iş ve evin arasi. Baska çözümü yokmu bunun bebekte olunca zaman Altin degerin de artik...

Bahar cogumuzhn benzer hikayesi ben de yillardir burdayim zayuflayacagima ekliyorum hala...

Dedigin gibi en kisa zaman da endokrin uzmanina gorunmen cok iyi olacaktir...

Son düzenleme:

Bana da cevap oldu bu mesaj :)

Selamünaleyküm...

Kilom aynıdır heralde annemde tartı yok tartılamadım...

Sporda 60 dakika yürüyüş...

Bikaç gündür fenayım bademciklerim iltihap oldu ateşim kırklarda gezdi gece acile gittik iki serumdan sonra bugun biraz daha iyiyim..ama ontane iğne verdi...beşinci iğneden sonra büyük ölçüde toparlarmışım...oğlum çokk mızmız sütüm baya azaldı...böyle işte...ara ara gelip okumaya çalıştım ama uyuyakalmışım..geçmişten bihaber durumdayım inş hepiniz iyisinizdir...şu mesajı yazmaya başlayalı bi saat oldu oğlum nefes aldırmıyo kaçıyom ben allaha emanet olun...

Zeynepcim cok gecmis olsun taze anne..
Neden boyle ilerledi ki..
Dikkat et kendine canim.

İsten çıkmak disinda bir çözüm yok ama istemiyorum ama dediğin gibi cocuk yuzunden Hersey olabili zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…