Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah şifa versin amcana.
insanin kendisi icin bazen unutmasi affetmesi gerekiyor.
Şundan bir kac yıla kadar bende
bana yapılan haksızlıklarda ben
bunu haketmiyorum neden diyor kendimi yiyordum. Şimdi ise
üstünde durmamaya güçlü olmaya
ve herşeyin sınavdan ibaret
oldugunu unutmadan yaşamaya
calisiyorum. Nefes almanın bile bir
lütuf oldugunu unutmamak lazım..
Son nefestede herkese imanını
kurtarmayı nasip etsin Rabbim..

Hemen hemen herdun bir olay oluyor ve ben bu kilolara lanet ediyor kendime kiziyorum nasıl nasıl yaptın bunu kendıne diyorum artık dur demek kendime gelmek kendime olan güvenimi geri kazanmak istiyorum kafamdan su kilo derdini atmak hayatıma boyle devam etmek istiyorum çünkü böyle hem birsey yapmıyor hemde kafamdan atamıyorum

Kucuk hedefler koyalim kendimize mesela bu hafta 1 kilo hedefledim gibi
Aksam yemegi icin bir saat belirliyelim cok onemli birsey olmadıkca bu saati gecirmeyelim bir sene ayrı yiyelim evdekilerden birsey olmaz
Su hedefu koyalim kendimize onu tlayalim mutlaka
Ne bileyim bunun gibi seyler
Benim yolum cok uzun artik baslamak ve en azindan normal kololu insan halini almak istiyorum

Hayriyeciğim, diyet topiklerine bakıyorum arada, şimdi gördüm hatunun biri başlık açmış inşallah kilo verebilirim demiş.. Ve kilosu kaç biliyormusun.? 60,1 gel de çıldırma...

Haftasonları sık olmasa da gelmeye çalışacağım ben söz verdiğim gibi...

yeşilçay içmedim henüz birazdan hazırlayıp içeceğim..
Suyu az içtim 2 litreye tamamlamak istiyorum...
Şimdilik görüşmek üzere diyorum....

yeni emojiler eklenmiş çok güzeller.
.

Ogulcuklarim bayanı facede takip ediyorum...diyet ve spor ile birlikte vermiş...ekmek hiç yemiyor sabah iki yumurta yeşillik badem ceviz öğlen bulgur pilavı makarna dahi yiyor ama akşam çorba sadece...

Bende an itibarı ile yemeğimi yedim...bir kavanoz limon salt nane ve karanfilden oluşan suyumu içmeye basliycam..

Supersin yena ben bugun daha bisey yapmadim
Bide mesela pazartesileri tekrar tartilabiliriz artidaysak daha cok dikkat ederiz cuma gunu de kesinlikle karbonhidrat tuketmeyelim

Tespitlerin cok yerin de.. begeniyorum seni bizımlasın. :))

Ben bulamadim onun facesini derin.

Fridam,normalde diyet tatlisiymis,yemegiymis vs vs ben inanmıyorum öyle seylere ama chia'yi nette görünce heves ettim sanirim:)
Senin tarifin cok güzel,ben de denemek istiyorum ilk firsatta..Benim yaptigimda zahmetsiz,cok lezzetliydi gerçekten,ben cok beyendim:) özel günlerde kurtarici olabilir..

Meyra'cim hosgeldin,özledik seni:) Nasilsin,bebis nasil?Alisabildiniz mi birbirinize:)

Hayriyecim,anlastik öyle ise:)yarin itibari ile menülerimizi paylasalim,spor yapalim,yapmayinca hesap soralim,özellile sen beni ezebilir,ezikleyebilirsin..

eski telefonumun üretimi durmuş o yüzden üzerine biraz daha koyup samsung j5 aldım bizi yinede zorladı valla

Yelizcim,telefonunu güle güle kullan.

Günay din mutlu haftasonlari
Bir kilo daha gitmiş güne güzel baslamama sebep oldu...dun.131.8 bugün 130.9leslie hatun sayesinde tabii geceleri karnim guruldayarak uyuyorum...

Harikasin derin,hep böyle eksilerle devam edesin inşallah.:)

Topigin adi degisecek yoksa 90 kilo ve uzeri 1 kisi zayifliyo gerisi eyyyle takiliyo diye

Sesli güldümmm:)

Toprammm,cok cok beyeniyorum mesajini,her bir harfini,noktosini:)

Altina imzami atiyor,her bir kurala varim diyorum:)

Özellikle cis yemekleri,kod adi veya ima ile de olsa yazmayalım gerecekten,gizem oluşturup merakimizi cezb ediyor:)

Canimm benim ihmal etme lütfen tahlil konusunu,gereginden fazla hassas davranıyorsun bence,saglik ihmale gelmiyor yaz tatilini bekleme lütfen..
Bak sIkistiracagiz seni bu konuda:)

Arkadaslar Estağfurullah reislik felan ne demek
Elimizden geldiğince destek oluruz birbirimize tabii ki

Asuman ablacim,tevazu yapma lütfen,reisimiz sensin,oy birliği ile karar verdik:)
Bundan sonra sen ne dersen o:)

Fridacim,cok üzüldüm amcanin durumuna,Allah sifa versin,ailesine ve sizlere bagislasin inşallah.

Deger konusunda öyle cok hâklisin ki,gerekli değeri kendimize göstermediğimiz sürece karsi taraftan yakinlik derecesi ne olursa olsun göremiyoruz maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…