Allah şifa versin amcana.YENA cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......
Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...
Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .
aleyküm selam burcu...Selamün Aleyküm,
Hepinize hayırlı hafta sonları..
Kararlara bende uyarım, birlikte bunu yapabiliriz ben kalpten inanıyorum
Derin diyetlemi vermis bu hatun ameliyatmı
Hemen hemen herdun bir olay oluyor ve ben bu kilolara lanet ediyor kendime kiziyorum nasıl nasıl yaptın bunu kendıne diyorum artık dur demek kendime gelmek kendime olan güvenimi geri kazanmak istiyorum kafamdan su kilo derdini atmak hayatıma boyle devam etmek istiyorum çünkü böyle hem birsey yapmıyor hemde kafamdan atamıyorum
Kucuk hedefler koyalim kendimize mesela bu hafta 1 kilo hedefledim gibi
Aksam yemegi icin bir saat belirliyelim cok onemli birsey olmadıkca bu saati gecirmeyelim bir sene ayrı yiyelim evdekilerden birsey olmaz
Su hedefu koyalim kendimize onu tlayalim mutlaka
Ne bileyim bunun gibi seyler
Benim yolum cok uzun artik baslamak ve en azindan normal kololu insan halini almak istiyorum
Supersin yena ben bugun daha bisey yapmadim
Bide mesela pazartesileri tekrar tartilabiliriz artidaysak daha cok dikkat ederiz cuma gunu de kesinlikle karbonhidrat tuketmeyelim
Ogulcuklarim bayanı facede takip ediyorum...diyet ve spor ile birlikte vermiş...ekmek hiç yemiyor sabah iki yumurta yeşillik badem ceviz öğlen bulgur pilavı makarna dahi yiyor ama akşam çorba sadece...
Bende an itibarı ile yemeğimi yedim...bir kavanoz limon salt nane ve karanfilden oluşan suyumu içmeye basliycam..
Tespitlerin cok yerin de.. begeniyorum seni bizımlasın. :))
hosgeldinBen geldimmmm:)
Musmutlu haftasonlari olsun hepicinizee
kasımpatıcım millet bir uğraşıyor kalorisiz o kadar çok tatlı varkii değişik değişik malzemeler benim yüreğim o kadar uğraşmaya kaldırmıyor :))yapmak lazım gerçiii geçenlerde yulafla pudink gibi bişey yapmıştım harika olmuştu başkaları tatlandırıcı kullanıyor ama ben bir kaşık bala tatlandırmıştım içinede 3 adet ceviz harika olmuştu 10 dk. hazır oluyor
bu akşamda yapıcaktımda yine üşendim biraz fındık ceviz birde yulaflı büsküvit yedik kaymaklıydı büskütüüm
Selam naparsınız: )
Elim değmişken bir selam veriyim dedim..
Asuman abla hayırlı olsun allanmışsın: ))))
Bu aralar hep yoğunum yorgunum uykusuzum, vakit bulursam bu hafta 1haftalıkta olsa ev içide olsa yürüyüm diyorum, bakalım unutmazsam vaktim olursa yuruyum buradan paylaşıyım günlük.. Çok bişey değil 15dklık yürüyüşler: ) hiç yoktan iyidir: P
Sevgiler..
Amethyst_1 canım ellerine sağlık hakkını helal et hasta hasta yediklerimizi yazlım canım biyerden ipin ucundan tutmak lazım ben bugun disciye gidicem gine kesim yapicak pek verimli olamam heralde ama yarin sabahtan itibaren baylıycam canim
@asumanzeynep masallah asum nasıl yapıyorsun yaaa grurumuzsun sen valla bu arada proda olmussun tebrikler
@Bonus na yaptı kuzum disine gine decarıttı gecmis olsun
@y.o.l.c.u canim gecmis olsun dikkat et gulum kendine
eski telefonumun üretimi durmuş o yüzden üzerine biraz daha koyup samsung j5 aldım bizi yinede zorladı valla
Günay din mutlu haftasonlari
Bir kilo daha gitmiş güne güzel baslamama sebep oldu...dun.131.8 bugün 130.9leslie hatun sayesinde tabii geceleri karnim guruldayarak uyuyorum...
Topigin adi degisecek yoksa 90 kilo ve uzeri 1 kisi zayifliyo gerisi eyyyle takiliyo diye
Ancak kendimizi eleştiriyoruz yeriyoruz acitiyoruz kendimizi.. kurallara da uymuyoruz bin defa kural koyduk hep bahane bulduk.. kendimize aciyarak kizarak ciktik isin icinden aslin da kolaya kaciyoruz..
Ben uyarim kurala neyin.. bir defa duzenli paylasim yapicaz .. cıss yiyecekleri yazmiycaz.
cok şişko olanlar misal benim gibi haftada 3 veya 4 kez spor yapmali. Aksam erken yiyecegiz sonra bol sivi..
Cuma günlerine özen gösterelim ogleye kadar hem kilo hem spor bildirimi yapilsin işi olanlar persembe aksami yapsin..
kilo alinmisa o hafta onu ezikliyelim her firsatta..beni daha cok rencide edin misal :)
Olmuyor boyle cok gevşek davraniyoruz.. asumanzeynep reizzin dedigi gibi diyetteyim deyip 3 gun sıkip uç günun sonunda deli gibi saldirilmasin.. özetle once yasam seklimiz degismeliki bedenimiz de degissin..
Ben firsat buldugum her an islerimin olmadigi zamanlar da paylaşim yapicam ve kendime acimaktan vazgececegim söz veriyorum...
Gun de en az 2-3 paylasim yapilsin bence sizce..??
Bonus ve asuuu tahlil yaptirmam sart ama okul acildigindan beri saat iki de ciktigim icin bir de sabahlari gelmemek olmuyor.. izin alabilirim ama dedigim gibi esnek davranilinca bana ben cok cekiniyorum..yaz tatilin de saat beste cikacagim icin o zaman halledecegim insallah...
optum sizi şapşup..
Arkadaslar Estağfurullah reislik felan ne demek
Elimizden geldiğince destek oluruz birbirimize tabii ki
YENA cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......
Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...
Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .
Kasimpati kaptanim nerdesin ihtilal geldi topige sen yoksun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?