2-3 derken yemek icinmi yoksa faydali hersey icinmi?Ancak kendimizi eleştiriyoruz yeriyoruz acitiyoruz kendimizi.. kurallara da uymuyoruz bin defa kural koyduk hep bahane bulduk.. kendimize aciyarak kizarak ciktik isin icinden aslin da kolaya kaciyoruz..
Ben uyarim kurala neyin.. bir defa duzenli paylasim yapicaz .. cıss yiyecekleri yazmiycaz.
cok şişko olanlar misal benim gibi haftada 3 veya 4 kez spor yapmali. Aksam erken yiyecegiz sonra bol sivi..
Cuma günlerine özen gösterelim ogleye kadar hem kilo hem spor bildirimi yapilsin işi olanlar persembe aksami yapsin..
kilo alinmisa o hafta onu ezikliyelim her firsatta..beni daha cok rencide edin misal :)
Olmuyor boyle cok gevşek davraniyoruz.. asumanzeynep reizzin dedigi gibi diyetteyim deyip 3 gun sıkip uç günun sonunda deli gibi saldirilmasin.. özetle once yasam seklimiz degismeliki bedenimiz de degissin..
Ben firsat buldugum her an islerimin olmadigi zamanlar da paylaşim yapicam ve kendime acimaktan vazgececegim söz veriyorum...
Gun de en az 2-3 paylasim yapilsin bence sizce..??
Yav deli ediyosun beni he bak onumuz ramazan neyin var neyin yok baktirman en iyisi. Erkenden tahlile gidersen ne kadar gec kalmis olursuj is yerine? Belkide sorun olmiycak surekli izin isteyen birimisinki sen?Bons ve asuuu tahlil yaptirmam sart ama okul acildigindan beri saat iki de ciktigim icin bir de sabahlari gelmemek olmuyor.. izin alabilirim ama dedigim gibi esnek davranilinca bana ben cok cekiniyorum..yaz tatilin de saat beste cikacagim icin o zaman halledecegim insallah...
optum sizi şapşup..
2-3 derken yemek icinmi yoksa faydali hersey icinmi?
Topigin adi degisecek yoksa 90 kilo ve uzeri 1 kisi zayifliyo gerisi eyyyle takiliyo diye
Ben yarım şişe çokokrem yerken siz kararlar almışsınız bilemedim tamam bende varım .
Kalkıp evimin işine bakayım artık hastaneye ziyarete gidicem ordan akşam eltim evdeyse ona gidicez ...
bencede senceAncak kendimizi eleştiriyoruz yeriyoruz acitiyoruz kendimizi.. kurallara da uymuyoruz bin defa kural koyduk hep bahane bulduk.. kendimize aciyarak kizarak ciktik isin icinden aslin da kolaya kaciyoruz..
Ben uyarim kurala neyin.. bir defa duzenli paylasim yapicaz .. cıss yiyecekleri yazmiycaz.
cok şişko olanlar misal benim gibi haftada 3 veya 4 kez spor yapmali. Aksam erken yiyecegiz sonra bol sivi..
Cuma günlerine özen gösterelim ogleye kadar hem kilo hem spor bildirimi yapilsin işi olanlar persembe aksami yapsin..
kilo alinmisa o hafta onu ezikliyelim her firsatta..beni daha cok rencide edin misal :)
Olmuyor boyle cok gevşek davraniyoruz.. asumanzeynep reizzin dedigi gibi diyetteyim deyip 3 gun sıkip uç günun sonunda deli gibi saldirilmasin.. özetle once yasam seklimiz degismeliki bedenimiz de degissin..
Ben firsat buldugum her an islerimin olmadigi zamanlar da paylaşim yapicam ve kendime acimaktan vazgececegim söz veriyorum...
Gun de en az 2-3 paylasim yapilsin bence sizce..??
Gecmis olsun canim amcanaYENA cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......
Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...
Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .
Sağol yelizcim hastaneye gitmek istemiyorum çağırıyorlarGecmis olsun canim amcana
Canım Tesekkur ederim paylaşımın içinbucucum ben evdeki malzemelerimi kulandım yazayım tabiii
malzemeler
3 kaşık yulaf
3 adet ceviz
büyük bir bardak süt
tepeleme bir yemek kaşığı kakao
vaniya +bir yemek kaşığı bal
bu malzememelerle nerdeyse 2 kase pudink çıkıyor (ben pudik dedim )
malzemeleri tencerede 10 dk kadar kaynatıyorsun birazda göz kararı oldu benimki supangeleyi çok severim ona benzetim tadını cevizi en son pişirdikten sonra katım
denersen yorumlarını yaz olurmu :)
YENA cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......
Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...
Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .
Yena dedigin gibi belli bi mesaj sayisi kurali koyulabilir haftada 3 gun kesin spor fazlasini isteyen yapabilir menu paylasimi hergun en az 1 bucuk litre su ve yesil cay icme zorunlulugu aklima gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?