Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus ve asuuu tahlil yaptirmam sart ama okul acildigindan beri saat iki de ciktigim icin bir de sabahlari gelmemek olmuyor.. izin alabilirim ama dedigim gibi esnek davranilinca bana ben cok cekiniyorum..yaz tatilin de saat beste cikacagim icin o zaman halledecegim insallah...
optum sizi şapşup..

Son düzenleme:
2-3 derken yemek icinmi yoksa faydali hersey icinmi?

Yav deli ediyosun beni he bak onumuz ramazan neyin var neyin yok baktirman en iyisi. Erkenden tahlile gidersen ne kadar gec kalmis olursuj is yerine? Belkide sorun olmiycak surekli izin isteyen birimisinki sen?

2-3 derken yemek icinmi yoksa faydali hersey icinmi?

Minimum paylasim genel ne olursa artik. :)
yoksa her daim burda olursak daha iyi olur tabii

takimlarda en az 5 paylasim her gun..menu paylasimi ve yorumu zorunlu..

artik siz ayarlayin asuyla belirleyin maddeleri bize de uymak kalir..

Ben yarım şişe çokokrem yerken siz kararlar almışsınız bilemedim tamam bende varım .

Kalkıp evimin işine bakayım artık hastaneye ziyarete gidicem ordan akşam eltim evdeyse ona gidicez ...

Kararlari almak degil de uymak onemli asumancigim
uycaz inss neyimiz eksik uyanlardan..

sizin hastanin durumu nasil. ?

bencede sence
Artik bi dur demek lazım bu manasız gidişe seneler gecti hala kilolu hatta dahada cok kiloluyum bu gidisle dahada alacak gibiyim artik bir demek bir karar verip uygulamak gerek ben uyacam allahın izniyle siz koyun kuralları
Verenler ozelmi yooo kadin 1 senede 60 kilo vermis nedrn biz vermeyelim lutfen birakmiyalim
Haaa bunlari soyluyorum en cabuk ben bozuyorum amal lutfen siz beni ezikleyin dusmeyelim

YENA cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......

Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...

Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .

Gecmis olsun canim amcana

Canım Tesekkur ederim paylaşımın için
Yulaf kepegini kullandin degilmi
En kısa zamanda deneyip haber veririm :)

Öylemi nasıl üzüldüm anlatamam... Hatırlamazmıyım. güçlü bir kalemi olduğunu toplumsal izlenimlerinin çok yerin de olduğunu hemen anlamıştım..
Allah hayırlı şifalar versin...

Dediklerin çok doğru değerli olduğumuzu kendimizi sevmemiz gerektiği umarım uygularız ve değer veririz kendimize...
Fridacım kolon rahatsızlığı genetik diyorlar.. Baban veya sen yaptırdınmı kolonoskopi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…