Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Topikdaslarim,kurallar ve öneri konusunda benim cok söyleyeceğim birsey yok,sizler zaten gerekenleri yazmissiniz..Ben hepinizin kurallarini kabul ediyorum,uymadigim taktirde hepiniz beni ezebilirsiniz:)

Acizane olarak birkaç sey söylemek istiyorum,lütfen kendimize kizip,pismanlik duymayalım olur muu?Evet her insanin hayatinda inişler,cikislar,yasadigi veya yasayip ders almasi gereken dönemler mevcut,bizde böyle bir dönemden geçtiğimizi düşünelim,gerek saglik sorunlarimizdan gerekse genetik yatkinligimizdan veya yasadigimiz zor günler ve imtianlar sonucu duygusal aclik durumundan bu kilolari almis olabiliriz..

Aldigimiz kilolar,psikolojimizi bozmuş,öz güven eksikliği yasamamiza,kabugumuza çekilip asosyalleşmemize sebep olmuş da olabilir lakin bunun panzeri yine içimizde,eger istersek biz bu yolu asabiliriz,asamamamiz için hiçbir sebep yok..

Öncelikle kendimizi inanmak gerek,cokca da sevmek,sahip olduğumuz onca nimeti hatirlayip olamadiklarimiza odaklanmamak belkide..

Basarili olmanin yolu;basariya değil sürece odaklanmaksa eger yaptigimiz seyi en iyi sekilde severek yapmaya calisip,cabalamak basariyi kacinilmaz kilacaktir...
Bununla birlikte önümüze cikan her sorun ve engel ile basa cikma gücünün içimizde olduğunu farkedecek,yapabilecegimize inanacagiz inşallah..

Ayriyetten günümüzde samimiyet,dostluk,kardeslik,vefa gibi kavramlarin unutulduğu zamanlarda hic tanismamis,görüsmemis olsakta birbirimize bu kadar destek olmamiz bizi basariya götürecek en önemli faktör bence..

Efenim mesaj kirliğinden dolayi özür diler,hepinizi coook severim..

Cok basarili bir gun menu de oyle hatta bana az geldi. :)

Ayrica efenim mesajlarin hic rahatsizlik vermiyor . Ben sahsen bayiliyorum..

Henuz yemek yemedim. Hazirlaycam inss bes vakte kadar :)
Kahveye.misafirim vardi gittikten sonra evi toparladim .. duşa girecegim sonra da cocuklu ailenin en talep goren menusu kofte patates yapicam.. ön hazirlik tamam sadece pişme suresi var..

Kasimpati aklimdayken sorayim sana kirkagaca ozgu bir yemek yedim bilirmisin bilmem.. sahane birsey..
adi paça ama dana etiyle yapiliyor..
bir ara yazayim . Bu bahaneyle kirmizi et tuketmiş olursun.. ben de pek sevmem bunu cok sevdim..

Kizlar
Biraz gecmisi okudum
Dun parkta bir teyzeyle karsilastim daha oncede gorurdum bu sefer çookk farkli gördüm.evde tek basina yasiyor. Dizinden ameliyat olmus platin takilmis dr kilo verceksin platin seni tasimaz demis 6 ayda 18 kilo vermis zaten şoke olmuştum görünce. Nasil verdin dedim aç kalarak diyor ve ekliyor sözlerine porsiyon küçulterek beyaz ekmek pilav makarna hic yememis ve saatinde yemis bolca su icmis birazda yurumus agir agir. Daha da kilo vermem lazim dedi utandim kendimden bende elimde yesil cay kepekli cubuklar ogle yemezsen bunlar doyurmaz dedi utandim onlari bile yerken

Bonus ruh halim hiç sağlam değil dengesizim

Menü paylaşımı zorunlu mu olsun diyorsunuz bunu neden sordum derseniz dengesiz menüleri ya da içinde yenmesi gerekenler olan menüleri paylasirsak sakıncalı olabilir
Ciddi anlamda kizip ayiplamak isin icine giricek ama bu sefer ciddiyiz asuman abla anlsyista bi yere kadar aman kendimizu uzmeyelim dedikce daha kotu olduk.
Evet suclamak yetmiyo pisman olmak lazim yerken aklimiza o uzuldugumuz seyler gelicek mesela.

Yav sen bizimla deyılsan bizde kendimiz yaparik napak olekmi

Iyi olmadiginin farkindayim napsak bilemedim

Yapilmasi kesin gerekenler ve kesin yasaklarimiz olmali.

Kesin gerekenlerden en onemlisi ac karnina su gun icinde su yatarken su hep su.

Kesin yasaklardan en onemliside aksam 6-7 den sonra yemek.

Bir kural tablomuz olsun. Gunluk not alabilir herkes bugun cogunluk uydum uymadim seklinde. Hatta cumalari liste bile yapabilirim kurallara en iyi uyanlar diye...

Denemekten zarar gelmez. Aklimizi fikrimizi bedensel gucumuzu bunlara yorucaz artik yazdan once son cikistayiz.

1 mayisla basliyoruz ins. Yukumuzden kurtarmaya. Burda en cok yapmamiz gereken sey (ozellikle bunu hayriye ve kendim icin soyluyorum) anlik sıkıntı stres uzuntu durumlarinda yememek olmali.
Inadina yememeliyiz. Puskuut derdi bir cikolatayi ne kadar zor eritigimi spor yapip ogrenince daha az yemeye basladim diye.

Yani ins spor yaptikca bu bilinc beynimize isliycek. Ahdim var kilomu vereyim en cok giymekten sıkıldıgım beni annem gibi gosteren seyleri kesecegim yirtacagim yillarin hirsini ofkesini atacagim ins.

Bonuscum her daim burdayım ve destekcinizim sadece sorumluluktan korktum
Akşam son yeme saati en az 8 olmalı bence çünkü çoğumuz geç yatıyoruz dayanamayiz
Ama ne yersen yiyelim hafif ya da az miktarda yemeliyiz aksamlari

Guzel dedinde kilo vermek icin erken yemek sart ama ondan dedim ben. Sen mesela bak hep erken yedin sonra yediklerin aksam ara ogunu gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…