Haklısın yemek işi erken sonrası atıştırma olabilir ama ben senin dediğini sanki 7 den sonra bişey yenmeyecek gibi anladım
Bakmazmiyiz topumuzun gozu ustundeBir de mesela bana bakarsaniz ben 2 öğün yiyorum
Geç bir kahvaltı erken bir aksam yemegi arada atıştırma şeklinde
Bol su olmazsa olmaz yeşilçay olmasi çok iyi olur bir de fazla zorlamadan spor ya da yürüyüş
Bunuda niye dusundum diyete basliyorumdaki arzu hanim.bi video cekmisti gecenlerde gec saatte cok ac oldugunu soylemisti aksam yemegini gecistirmis ve cok acikmis ama birsey yiyemeyecegi icin sut icicekti. Hani bizim gibi ama aksam yemedim simdi yemeliyim yok.Onuda yapacagimiz gunler olucak ins. Yani o bilinc beynimizde olmali bi saat sinir olmali ondan sonra imsak gibi bisey yiyemememiz lazim. O saatten sonra sadece iste sut yogurt peynir.
Meyvede seker yuzunden olmamali.
Diye dusunuyorum sahsen bizzat
Bizim kaloriferleri de yakmıyolar abla. Ben ufo yakıyorum mecburenHayırlı sabahlar Mutlu hafta sonları dilerim herkese
Havalar fena değil ama ev soğuk kaloriferi yakmıyorlar Üşüyoruz sabah ve akşamları
Kahvaltı islerini bitirip dışarı çıkmam lazım ısınmaya o da en erken öğlen olur
Yeliz gecmiş olsun. Telefonun hayırlı olsun guzel gunlerde kullanEvdeki herkes hasta bana da bulastiriyolar sanırım başım nasıl zonkluyo
Gunaydin en kocamanindan en guzelinden boyle guzel ozel insanlara
Eki Görüntüle 1823736
Asuman ablam sandigimdanda hassas ve herseyi icinde yasayan birisin o sıkıntılar hep o yuzden. Herneyse allah kolaylastirsin senin icin.
Herseye ragmen allık ve -1,5 yakismis gormedim sanmapro uyelere uyuzum zaten sende eklendin.
Kazene mektup yazicam 10 senelik uye olucam nerdeyse o zaman beni kirmizi yapsin banane
Elifcim guzel gunaydinin icin sagol kendin icin muzik dinlemissin paylasmissin merci bebik
Yelizzzzz hayirli olsun tel. Kazasiz belasiz kullan ins. Profil resmi tam hayalimdeki yeliz de cocuklar eksik :)
Meyraa
Hasibe allaha sukur izne ciktin sonunda oralarda dogurmadan :) bir senin is yogunlugunu okuyunca birde dafi ablanin misafirlerini yaptigi isleri okuyunca sivilce cikariyorum zorumdan
Yena gisisi gece gecmiste okurken kimdi hatirlamiyorum bir arkadasa tahlil neyin yaptir demissin basim zonkluyo zaten dedim sabah yazim mutlaka :) bizde sana dedik tahlil isini ama havada kaldi oyle sen ne zaman yaptircan?
Eline emeğine saglık canım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Sesli gulum eeeeyyylle bakanlardan biri olarak :)Topigin adi degisecek yoksa 90 kilo ve uzeri 1 kisi zayifliyo gerisi eyyyle takiliyo diye
Canım çok gecmiş olsun amcana. Yakın zamanlarda aynı seyleri yasadık biz de...@YENA cım hastam öz Amcam daha önce seninle onun hakında konuşmuştum sanki face de bana şiir yazmıştı hatırladın mı kolon kanseri olmuş son evreleri 3 yıldır hastalığını bildiği halde Dr. Gitmemiş bizimde haberimiz yoktu amelyat olmadan bir gün önce öğrendim ve yanına gittim zaten Dr.larda geç kalmışsınız diyor zaten bir haftada 2 amelyat oldu yaşı genç 3 çocuğu var daha yuvadan uçmamış üzücü ama yapcak bişey yok .......
Bu Amcam benim çok nasıl söylesem arabeks bir hayat yaşadı hep mutsuzluklarından ailesini suçladı ama kendi ve ailesi için de hiç bişey yapmadı kendi içinde iyi bir insan aslında geçmişte çok takılmamak lazım asıl olan biziz bizim sağlığımız , güzelliğimiz, keyfimizin yerinde olması bizler değerliyiz zaten insan ömrü ne kadarki başkaları için kendimizi üzmemeliyiz ..... Amcam olayındada gördüm fazla duygusal iyi bir insan olmak yetmiyor çabalıycaksın önce kendin için sonra sevdiklerin için bir faydan olacak bir farkın...
Gittim geçmişi anlatıyor şöyle oldu böyle oldu bende üzme kendini dedim.tabii piskolojiside bozulmuş iyi değil .
Canım cok abartmadan haftada 1 -2 kez yeşil cay içilebilir diye biliyorum. Ben de ısırgan çayı içeceğim annem toplayıp getirmişti köyden. Kuruttum artık yarın başlarım.Iyi akşamlar kızlar
Ben aksam yemeklerini maalesef gec yemek durumundayım
Eşim gec geliyor ve o gelince kıza bakiyor ve sofra kuruyorum bu konuda beni mazur görün.
Birde yeşil cay emzirirken içilmesi sakıncalı diye biliyorum bu konuda tecrübeniz varmı, onun yerine isirgan çayı içmeyi hedefliyorum hem sutu artırıcı hemde ödem atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?