Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın yemek işi erken sonrası atıştırma olabilir ama ben senin dediğini sanki 7 den sonra bişey yenmeyecek gibi anladım

Onuda yapacagimiz gunler olucak ins. Yani o bilinc beynimizde olmali bi saat sinir olmali ondan sonra imsak gibi bisey yiyemememiz lazim. O saatten sonra sadece iste sut yogurt peynir.
Meyvede seker yuzunden olmamali.

Diye dusunuyorum sahsen bizzat

Onuda yapacagimiz gunler olucak ins. Yani o bilinc beynimizde olmali bi saat sinir olmali ondan sonra imsak gibi bisey yiyemememiz lazim. O saatten sonra sadece iste sut yogurt peynir.
Meyvede seker yuzunden olmamali.

Diye dusunuyorum sahsen bizzat
Bunuda niye dusundum diyete basliyorumdaki arzu hanim.bi video cekmisti gecenlerde gec saatte cok ac oldugunu soylemisti aksam yemegini gecistirmis ve cok acikmis ama birsey yiyemeyecegi icin sut icicekti. Hani bizim gibi ama aksam yemedim simdi yemeliyim yok.

Iyi geceler kizlar
Bugun butun gunumu emineye ayirdim
Kahvaltidan sonra disari ciktik carsida genclik merkezi var orada cocuk oyun alani var şu jetonla calisan oyuncaklar var oraya gittik geldik. Baya bi yuruduk. Evde oyun oynadik. Dolu dolu emineyle gecti bugun.

Yatmadan once size bakayim dedim
Kurallar geliyormus gecmisi biraz hizlica gectigim icin bazi yerleri atlamisim
Bir ara butun kutallari derleyip toplayip madde halinde listelerseniz sevinirim ona gore arti eksi koyariz evde kendi notlarimiz

Bi de ben bu kurallardan simdilik muaf olabilirm di mi dogum sonrasina kadar

Kasımpatı ben de merak ediyorum yarınki sonucu
Akşam meyve bence de mümkün olduğunca yememek lazım ya da çok az yemeli yoğurt süt hatirlatman süper oldu
Bol sulu ayran hem yağ yakar hem şişiriyor
Ben bol marul vs yıkayıp mutfakta hazır ediyordum atıştırma olarak bazen limonlu bazen de arasına peynir sarıp yiyordum tavsiye ederim
Ceviz fındık vs de bulunsun ama abartılmadan yemek lazım tabii

Selamun aleykum hayırlı geceler..
Kurallar koyalım evet kızlar ben de ciddi kilo vermek istiyorum artık. Paylaşım şart. Hatta yapabilirsek fotograf yükleyelim.
Cok guzel kararlar alınmış...
Benım düzensiz bi hayatım var bu ara ama mumkun oldugunca düzenli paylaşım yapacağım söz..
Bu emojiler eskiden de vardı dimi cok güzeller :)

Amcanı ziyarete gittim daha iyiydi sağolun kızlar amcamla ben kardeş gibi büyüdük gençliğimizde sevgililerimizle Gülhane parkında giderdik sonra sabahları işe gitmeden önce koşuya çıkardık işimiz bile aynıydı bir yatmadan yatmaya ayrılırdık o yüzden etkileniyorum. biraz daha çocuklarının başında durur inşallah ...

Kolon kanserinin genetik olduğunu bilmiyordum babam yaptırmıştır belki bir sorarım kardeşim dönem dönem annemi babamı hastaneden taramadan geçiriyor aklım o konuda rahat aslında yoktu bizim ailede bu tür kanser babam ve kardeşlerinin kalp sorunları var ....

Bizim kaloriferleri de yakmıyolar abla. Ben ufo yakıyorum mecburen
Evdeki herkes hasta bana da bulastiriyolar sanırım başım nasıl zonkluyo
Yeliz gecmiş olsun. Telefonun hayırlı olsun guzel gunlerde kullan

Eline emeğine saglık canım
Topigin adi degisecek yoksa 90 kilo ve uzeri 1 kisi zayifliyo gerisi eyyyle takiliyo diye
Sesli gulum eeeeyyylle bakanlardan biri olarak :)
Canım çok gecmiş olsun amcana. Yakın zamanlarda aynı seyleri yasadık biz de...

10:00 1 kase musli

13:30 dereotu maydanoz dom. salatalik 1 ceviz 2 dilim peynir 1 has.yumurta 5 zeytin 2 dilim cav. ekmek

16:45 kucuk bir sand. Ve 1 bardak kayısı suyu şekersiz

21:15 1 kase corba, 2-3kaşık cacık,1 tabak z.yağli barbunya, 1 dilimekmek

3 lt su
30 dk yürüyüş

Iyi akşamlar kızlar
Ben aksam yemeklerini maalesef gec yemek durumundayım
Eşim gec geliyor ve o gelince kıza bakiyor ve sofra kuruyorum bu konuda beni mazur görün.

Birde yeşil cay emzirirken içilmesi sakıncalı diye biliyorum bu konuda tecrübeniz varmı, onun yerine isirgan çayı içmeyi hedefliyorum hem sutu artırıcı hemde ödem atiyor

Canım cok abartmadan haftada 1 -2 kez yeşil cay içilebilir diye biliyorum. Ben de ısırgan çayı içeceğim annem toplayıp getirmişti köyden. Kuruttum artık yarın başlarım.

Bi de benim menulerimde hoşaf olacaktı ara öğunlerde. Sekersizdir bilginize :)

Ayrıca ben de 2 öğün yapacagım. Aralarım daha sık olur

Esselmaun aleykum mutlu azimli kararlı bir pazar olzcak insallah
Butun kararları aldım kabul ettim
Ama bancede bir cizergemiz olsun hergun birimiz guncellesin onu sayfayı actıgımizda osun ki hep tetiklesin bizi kurallaracuyanlara ayri bir birin cilik verelim cunku bazen herseyi dort dortluk yapiyoruz kilo veremiyoruz buda bize moral olur birakmayız diye dusundum ben ama
Ben güne kocaman bir bardak su ile başladım misafirlerim var ama ginede dikkat edicem saat 7den sonra hic birsey yemiycem cunku ben erken yatiyorum
Eeee hadı ozaman gelsin bol bol eksili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…