Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sonradan gormeler fena gercekten :))
Artik yerli yersiz pohpohlamak gerek heralde onlara hitap etmek icin..
senin gordugun kursta iletisimle ilgili.kısım varmiydi..? O bilgileri kullanman işine yarar ve daha az sıkıcı olur umarim :)
Selamun aleyküm güzeller
İnternet paketim bitmiş köydeyim yazamıyorum hepinizi öpüyorum

Ne zaman donuyorsun daficim.

ben de bugun yurumek veya benzeri bir aktivite yapmak niyetim ama kendimi cok yorgun hissediyorum. Cok gec uyudum toplamda 4 saat uykum ya var ya yok..

Son düzenleme:
Gunaydin en kocamanindan en guzelinden boyle guzel ozel insanlara

Asuman ablam sandigimdanda hassas ve herseyi icinde yasayan birisin o sıkıntılar hep o yuzden. Herneyse allah kolaylastirsin senin icin.
Herseye ragmen allık ve -1,5 yakismis gormedim sanma pro uyelere uyuzum zaten sende eklendin.
Kazene mektup yazicam 10 senelik uye olucam nerdeyse o zaman beni kirmizi yapsin banane

Elifcim guzel gunaydinin icin sagol kendin icin muzik dinlemissin paylasmissin merci bebik

Yelizzzzz hayirli olsun tel. Kazasiz belasiz kullan ins. Profil resmi tam hayalimdeki yeliz de cocuklar eksik :)

Meyraa

Hasibe allaha sukur izne ciktin sonunda oralarda dogurmadan :) bir senin is yogunlugunu okuyunca birde dafi ablanin misafirlerini yaptigi isleri okuyunca sivilce cikariyorum zorumdan

Yena gisisi gece gecmiste okurken kimdi hatirlamiyorum bir arkadasa tahlil neyin yaptir demissin basim zonkluyo zaten dedim sabah yazim mutlaka :) bizde sana dedik tahlil isini ama havada kaldi oyle sen ne zaman yaptircan?

Selamünaleyküm...
Aman ya alıntılarım gitmiş hep tekrar geri dönüp alıntılamak zor geldi...hepinize teşekkür ederim....bugun daha iyiyim artık oğlumla kendim ilgileniyorum...kızlarr da iyiler hava güzel bahçede oynuyolar...

Yelizcim telefonun hayırlı olsun...
Asuman abla pro olmuşsun hayırlı olsun...
Meyracım tekrar sahalara dönmüşsün bayadır aklımdasın bi türlü yazmak nasip olmadı...

Ha disciye saymissiniz guldum okurken ehe :)
Napti sprey sıktı ve kör oldugunu dusundugum bir makasla dikisleri kesti aldi. Kizlarida goturmustum oranin havasi degisti 10 dk da :)

Dedim cok zonkluyo yuzum agriyo sorunlu diste agri yapar dedi bekliycem mayisin 10 undan sonra randevu alicam

Gecmis olsun kuzu bende oyle bi olmustum gecen sene 5 ignede anca gozun aciliyo :) hastaliktan sutun azaliyo gelir ins duzelince.

Kac aydir topigin reisi sensin bundan sonra sozunden cikmiycam asuman abla tabi bunun icin bana biseyler soylemen lazim :)

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]plynna[/TD]
[TD]170 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]130 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]100 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

Eline sağlık bonuscum
Ben hep diyorum ya az yiyin herseyden yiyin diye
Birden çok sıkıp sonra da birden kopmalar yaşanıyor genelde bunun olmaması için dediğim gibi yapmak lazım
Bir gün abartsan ertesi gün dengelemek lazım veya bir öğün fazla kaçsa diğer öğün geçiştirmek gibi şeyler işte sen takıldığın zaman sor bana en iyisi :)

Eyvallah reis bundan sonra seni diynemeyen karsisinda beni bulur. Bende diynemezsem haşa oyle bisey yokta hani olursa zaten direk senle muhatabim

Fazla hosgorulu anlayisliyiz birbirimize
Yeter artik yani sıkı kurallarimizmi olsa biraz? Cekinsek biseylerden. Saka degil yani 2 ay sonra bayram ve bayramda 100 lu kiloda olmamam lazim artik. Yena frida ben ve kasimpati birde zeynep ayni gibiyiz hepimiz 2 ayda 100 un altina garanti ineriz. (Belkide kasimpati indi)

Yeliz 90 altina derin 125 e hayriye 150 altina ins olabilir yani. 36 beden hanimlar yanlarimiz cikti diyosa biz topluca atlayalim bi yerden diycemde su tasar anlami olmaz aglanacak halimize gulme len

Aynen katılıyorum bonusum valla artık birbirimizin kulaklarını cekelim inana bende cok sıkıldım bu isten offf

Ancak kendimizi eleştiriyoruz yeriyoruz acitiyoruz kendimizi.. kurallara da uymuyoruz bin defa kural koyduk hep bahane bulduk.. kendimize aciyarak kizarak ciktik isin icinden aslin da kolaya kaciyoruz..
Ben uyarim kurala neyin.. bir defa duzenli paylasim yapicaz .. cıss yiyecekleri yazmiycaz.
cok şişko olanlar misal benim gibi haftada 3 veya 4 kez spor yapmali. Aksam erken yiyecegiz sonra bol sivi..

Cuma günlerine özen gösterelim ogleye kadar hem kilo hem spor bildirimi yapilsin işi olanlar persembe aksami yapsin..

kilo alinmisa o hafta onu ezikliyelim her firsatta..beni daha cok rencide edin misal :)

Olmuyor boyle cok gevşek davraniyoruz.. asumanzeynep reizzin dedigi gibi diyetteyim deyip 3 gun sıkip uç günun sonunda deli gibi saldirilmasin.. özetle once yasam seklimiz degismeliki bedenimiz de degissin..

Ben firsat buldugum her an islerimin olmadigi zamanlar da paylaşim yapicam ve kendime acimaktan vazgececegim söz veriyorum...
Gun de en az 2-3 paylasim yapilsin bence sizce..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…