Evet canım zor yanii alıcı ayrı tripli evi gösteren apayrı tripli bunlar zengin kesim okumuşları iyide parayı sonradan bulanlar sıkıntı dün bir sunum yaptık zor insanlardardı ...
Seninde günün aydın ve hayırlı olsun
Selamun aleyküm güzeller
İnternet paketim bitmiş köydeyim yazamıyorum hepinizi öpüyorum
Hayırlı sabahlar Mutlu hafta sonları dilerim herkese
Havalar fena değil ama ev soğuk kaloriferi yakmıyorlar Üşüyoruz sabah ve akşamları
Kahvaltı islerini bitirip dışarı çıkmam lazım ısınmaya o da en erken öğlen olur
Gecmis olsun kuzu bende oyle bi olmustum gecen sene 5 ignede anca gozun aciliyo :) hastaliktan sutun azaliyo gelir ins duzelince.Selamünaleyküm...
Aman ya alıntılarım gitmiş hep tekrar geri dönüp alıntılamak zor geldi...hepinize teşekkür ederim....bugun daha iyiyim artık oğlumla kendim ilgileniyorum...kızlarr da iyiler hava güzel bahçede oynuyolar...
Yelizcim telefonun hayırlı olsun...
Asuman abla pro olmuşsun hayırlı olsun...
Meyracım tekrar sahalara dönmüşsün bayadır aklımdasın bi türlü yazmak nasip olmadı...
Vay vay vay :) banada azim olucan ins bak sakin birakma derin vururum seniGünay din mutlu haftasonlari
Bir kilo daha gitmiş güne güzel baslamama sebep oldu...dun.131.8 bugün 130.9leslie hatun sayesinde tabii geceleri karnim guruldayarak uyuyorum...
Kac aydir topigin reisi sensin bundan sonra sozunden cikmiycam asuman abla tabi bunun icin bana biseyler soylemen lazim :)Zeynep ve bonus teşekkür ederim
Bonus ben de bekledim sürekli aktifim yıllardır bir kıyak yaparlar mi diye ama olmadı
Yena konusunda ayni seyleri düşündüm tahlil icin sen dile getirdin Sağol :)
Derincim giden kilo geri gelmesin devamı da gelsin inşallah
ellerine sağlık canımHaftanin spor 1.si
Plynna
Haftanin spor 2.si
Asumanzeynep
Haftanin spor 3.su
Burcu1983
Eyvallah reis bundan sonra seni diynemeyen karsisinda beni bulur. Bende diynemezsem haşa oyle bisey yokta hani olursa zaten direk senle muhatabimEline sağlık bonuscum
Ben hep diyorum ya az yiyin herseyden yiyin diye
Birden çok sıkıp sonra da birden kopmalar yaşanıyor genelde bunun olmaması için dediğim gibi yapmak lazım
Bir gün abartsan ertesi gün dengelemek lazım veya bir öğün fazla kaçsa diğer öğün geçiştirmek gibi şeyler işte sen takıldığın zaman sor bana en iyisi :)
Aynen katılıyorum bonusum valla artık birbirimizin kulaklarını cekelim inana bende cok sıkıldım bu isten offfEyvallah reis bundan sonra seni diynemeyen karsisinda beni bulur. Bende diynemezsem haşa oyle bisey yokta hani olursa zaten direk senle muhatabim
Fazla hosgorulu anlayisliyiz birbirimize
Yeter artik yani sıkı kurallarimizmi olsa biraz? Cekinsek biseylerden. Saka degil yani 2 ay sonra bayram ve bayramda 100 lu kiloda olmamam lazim artik. Yena frida ben ve kasimpati birde zeynep ayni gibiyiz hepimiz 2 ayda 100 un altina garanti ineriz. (Belkide kasimpati indi)
Yeliz 90 altina derin 125 e hayriye 150 altina ins olabilir yani. 36 beden hanimlar yanlarimiz cikti diyosa biz topluca atlayalim bi yerden diycemde su tasar anlami olmazaglanacak halimize gulme len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?