Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar sabah 2 büyük kupa limonlu,elmalı,sirkeli ......vs. Sıcak su içildi tibet egzersizleri yapıldı :)

Eee ben bunu hergün yazayım mı zaten bu benim rutiniiim :)))

Bugün beslenme adına daha dikkatli olucam söz dün ve önceki gün kötü geçti biraz bugün daha fazla su içmek lazım

sağol elifcim

Frida canim benim insan etkilenmezmi ins dedigin gibi olur. Cok sey paylasmissiniz. Zor gercekten. Gecmis olsun.
Iyi geceler...

etkileniyorum tabiii evlendikten sonra amcamla yollarımız ayrıldı sayılır halbuki çok güzel mutlu zamanlarımız olabilirdi bu onuda üzdü tabiii eşiyle bizim aileye adepte olamadı

74FRIDA canim cok gecmis olsun amcana sevdiklerimizi boyle gormek insanin canını cok acıtır bilirim rabbim sifa versin insallah

sağol hayriyecim

sanada kolay gelsin

uygundur

7 den sonra sağlıklı ara öğün yapabiliriz dimiii bir avuç kuru yemiş yada bir bardak süt ....vs. gibii kim 7 den sonra ne yediyse yazsın

Buyuk bardak limonlu su icildi.

Yelizim ellerine gozlerine saglik bende sofradan sonra yapim diyodum. Sonra bakcam okuycam ins
tamam bonusum aklina gelenler olursa ekleme yap lutfen

kuru yemisi bence gunduz yiyelim ama sut yada yogurt olabilir daha hafif olur

Biz henuz kahvalti yapmadik. Ev de peynir kalmamis yazik bize :)

Eşim kahvaltilik malzeme almaya gitti ben de cayi koyuyorum ocaga . Koydumm. :)
Yumurtalari hasliyayaim daha saglikli olur. :)

Hava cok guzel icim de nedensiz bir heyecan kipirti var ..

sizi seviyore..

Ne tesadüf bendede eyle kiprasmalar var bir yanim halayda bir yanim ayrica kopuyo uyanamadi kasimpati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…