Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydinnn,

Mutluuu,çok çok mutluu,musmutlu pazarlar:)

4'den beri ayaktayım,kahvaltıya misafirlerimiz var..Misafirler gelmeden bir selam vereyim hem de kilomu yazayım dedim:)

En son 4-5 hafta önce tartıldığimda kilom 107.8 idi, bu sabah itibari ile güncel kilom 102.3

Şimdi kaçtim en hızlısından,efenimmm saygılar çokca hörmetler

Masallah iki gozumun cicegi 5 kilo gitmis cok fazla asiri sevindim bizden once inicen 100 un altina

süper ya maşallah valla

Uygun tabiki yeliz okudum bende ek olarak sey olabilir haftada 1 gun protein gunu dukan diyetindeki gibi oda persembe olur yani karbonhidrat yenmeyen gun. O gun yogurt kuru tarcinli sutde yapilabilir.

Tamam diyosaniz tekrar duzenle sana zahmet ve her girdiginde at resmi herkes eyice etraflica gorsun

bonusum kendimi fazla kasma herseyden az az ye gozun gonlun kalmasin ayrica kahvalti oeynirsiz olmaz bence

masallah sana kasimpati devami gelecek insallah

hemen ayarliyorum bide pazartesi arti olanlar pazartesi de protein gunu yapsin

...90+ TOPIGININ KURALLARI...

• Gune bir bardak su ile baslanacak icine limon sirke konulabilir
  • Hergun en az 20 dk spor yapilacak hicbirsey yapamiyorsak oldugumuz yerde yuruyelim
  • Hergun bir fincay yesil cay icilecek emzirenler rezene cayi icebilir
  • Hergun en az 1.5 litre su icilecek
  • Aksam yemegi en gec 7 de yenilecek mumkun degilse karbonhidrat yenmeyecek
  • Pazartesi herkes yeniden tartilacak artida olanlar protein gunu yapacak
  • Persembe gunu protein gunu yapilacak
  • Persembe aksami mide sorunu olmayanlar yogurt kuru yapabilir
  • Hergun menu paylasimi yapilacak

Eki Görüntüle 1824257

Benim booolll boolll fotoğraf çektirmek olacak işim... Sevdiğim herkesle her yerde... Hayatımın son 3 senesine ait fotoğraf yok resmen...

Bonus sen de deri ceket istiyodun dimi :)))
Deri ceketi aklima derin soktu :)) ben giymem ceket yani icerde zaten giyilmez disardada kisa giymem trenckot neyin eee napim deri feracemi yaptirim kendime

Yeliz persembe ile baslayanlari bitlestir kuzum. Bu tablomuza gore gunluk 6 maddemiz var. Haftalikta 2 ( pazartesi tartilmak ve persembe protein gunu) dogrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…