kızz daha başlamadı kii ben pzt başlıyo cmt bitiyo:)) sağol ama allah söyletti diyelimteşekkür ederim tursari aplam bu arada derincim sende hoş geldin mmuti sen nerelerdesin
dilenci aplammmm umarım sınavların iyi geçmiştirrrr
citol aplam kilo bildirimi yapcam ama sanırım topikin en şişkkkkkkkkkkooooo kızı benim
:mymeka: :mymeka:klava:
kilomu duyunca kimsecikler bayılmasın emi :gitme: :gitme: :bbo:
ayyy ben de kızıp küsüyodum ama yapışayım o zaman kötü mötü napayım adam kalıycaksa:))) sağol canım iyi dileklerin için inş hallederim...hemen hemen bulduysan eğer iyi birini kaçırma bu zamanda bak erkek nüfusuyla kadın nüfus dengesiz her erkeğe üç kadın düşüyor eğer acele etmezsen kalmıcak hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 işin gırgırı bi yana ama gerçekten evlilik huzurlu olunca ne nişanlılık nede flört gibi oluyor hepsinin ayrı güzelliği var ama bunun güzelliği br başka yerimsenibenbu arada sınavlar için Allah sana yardım etsin inşallah:Saruboceq: herseferinde yazacam unutuyorum yaaaa gene unutuyordum as kalsınkaydirigubbakcemile3
üzülerek kilomu bildiriyorumm
dilencininde dedigi gibii kasdinlendirme döneminde cortingen olmuş bir vaziyettee
yeniden düşe kalka bu yola giriyorumm
109.8
nan hatun kişiler ben o dönemleri diyete dahilmiş gibi düşünelim diyet ve zayıflama düşüncesinden uzaklaşmadan geçirelim ve bomba gibi dönelim pişmanlık duymadan devam edelim diye dedim ama herkes diline doladı:roflol: abartmayın hee arada 3 günlük sonra hemen geri dönüşvereliniortakgünaydınlarrr hayırlı cumalar herkeseee opuyorumnanaktan
kilo bildirimi 0 evet malesef bu hafta kaslarımı dinlendirdim :roflol::roflol::roflol:çitole özendim sonuç gr oynamadı sporsuz veremiyormuşum bir kere daha anladım:çok üzgünüm:
109.6
giden 0
kilom 66,4 :1shok:
insallah tartim bana bir oyun oynamiyordur :lepi:
ve yarin sabah yine görürürüm bu kiloyuu :dance::dance::teytey:
tünaydınlarrrrrrrrr sabaha kadar oturursam geç saate kadar uyurum :):):):)
83,2 çıktımmm 600 gramcık vermişim olsunn
iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepimizin motive olmaya ihtiyacı var die düşündüm gece otururken resimleri ekleyip süpriz yapayım dedim kıs çitol ben topic mopic açmam sizz nerde ben orda :):):)
seçilciğim süper olmuşun:hooray: darısı başımıza diyorum ama benim umudum kalmadı 1 ileri 2 geri motivasyonum 0mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süpermiş yaaaaaaaBoşanma davası
Bir yıldır hiç konuşmadığı karısından ayrılmak isteyen adama Hakim sorar:
"Neden bu bir yıl boyunca karına hiçbir şey söylemedin? Tek bir kelime etmemişsin…"
Adam, biraz ezik, biraz mahçup cevap verir:
"Sözünü kesmek istemedim Hakim Bey...":roflol::roflol:
tamam ben beklemekteyim canım :):):):)slmmmm kızlar hayırlı cumalar inşallah güzel kilo vermişsinizdirrr
geçmişi şöle bi okudummm maşşallah tam gaz gidiyonuzzz
seçil maşşallah hayatım ne güzel olmuşun ayoll dünürcüler kapıdadır heee
dur az beklede ben inşallah bi oğlan doğuru verem sana ehh bende benim oğlan büyüyene kadar düğününüze anca zayıflarımm sanırımm
citol annaaaa lan karı canımı neler çektirdin aş eriyoz heralde şaka bi yana hayırlı olsun gene gaza gelmişsinnn devamm et bacım kimseden fayda yok valla tırnağın varsa başını kaşı derler bu sözü tutarım
kocalardan bahsedivermişiniz sabah kızım tv izlerken şu saçma proğram varya benim kocam melekm i ne anne benim babam niye iş yapmıyo habire maç izliyo bide onu getir bunu götür diyo seni sevmiyomu dediii bu konuyu babam gelince konuşayım dedi aman erkek milleti yaaaa genetiğinde var emretmek ee bide benimki asker olunca valla kendimi asker gibi hissediyom bazen
öpüyomm hepinizi tombişlerim benimmmmmm
nevra aplam yemek yemiyorum kaçak ama ben hepinizden daha kiloluyum :gitme: :gitme: senağlama senağlama senağlama
diyet yasağım vardı hormon ilaçlarımı kullanırken ve ilaçlar kilo aldırdı diye te başladığımda 129 kiloydum(( şimdi 126 olmuşum ve eğer citol aplam beni duyar listeye alırsa 126 ile listeye girmiş olucam (( çok üzgünümmmmm ne olur desteklerinizi esirgemeyin bendennnnn bu arada seçil aplammmmmmmmmm harika
üzülerek kilomu bildiriyorumm
dilencininde dedigi gibii kasdinlendirme döneminde cortingen olmuş bir vaziyettee
yeniden düşe kalka bu yola giriyorumm
109.8
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10071195&posted=1#post10071195
kızlar bu başlıga bir bakın diyorum
ilginç olacak gibi
kızlar ben dışarı çıkıyorum...bildirimimi yapmıştım..inşallah herkes hedefine ulaşsın...öğleden sonra girmeye çalışıcam
not:cumartesisabahtan çarşambaya kadar yatılı misafirim var fırsat bulursam girmeye çalışıcam ama menülerimi tutarım defterimde olmadı topluca yazarım
nevra aplam yemek yemiyorum kaçak ama ben hepinizden daha kiloluyum :gitme: :gitme: senağlama senağlama senağlama
diyet yasağım vardı hormon ilaçlarımı kullanırken ve ilaçlar kilo aldırdı diye te başladığımda 129 kiloydum(( şimdi 126 olmuşum ve eğer citol aplam beni duyar listeye alırsa 126 ile listeye girmiş olucam (( çok üzgünümmmmm ne olur desteklerinizi esirgemeyin bendennnnn bu arada seçil aplammmmmmmmmm harika
herkese merhaba tombulcuk arkadaşlarım kaydirigubbakcemile3
nasılsınız?? ne var ne yok??
beni sormayın sizi boşluyorum kendimi boşluyorum yoğunluktan ne yapacağımı şaşırdım.
geçen bir baktım kim var kim yok diye sonra yine kaldı öyle.
moral olarak iyi hissetmiyorum kendimi böyle hissettikçe de kendimi salıyorum.
ben hizaya sokmak lazım. artık oklavayı ele alıyorum.klava:
buraya kadardı. sal sal nereye kadar. bu hafta spora tam gaz başlıyorum. her saba h gelip rapor vereceğim size. gelmezsem msn,nim olduğu arkadaşlar beni yakalayın anacımmm.
ay sonunda da doktor randevumu aldım. bakalım neler olacak. bu yaz tekrar bikinimi giymek istiyorum.
Merhabalar..
Kilom 94.1 Aynı rakamları yeniden yazmak ne kötü..
Ame vermeye başladım ya..Önemli olan o..
Seçil ne diyeceğimi bilemiyorum artık kelimelerin anlamını yitirdiği şeyden işte..:):)
Allah nazardan korusun..hele o ilk resminde yüzün nasıl öyle balon gibi..:))
Bravo sana,Mart'a az kaldı bak..:)
bakırköye bir klinikte yapılıyormuş ama kızlarr çok pahalı yaa:çok üzgünüm:
bakırköye bir klinikte yapılıyormuş ama kızlarr çok pahalı yaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?