Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
10:45 musli
13:30 2 Yumurta,2 dilim kaşar,5 zeytin,dom. Salatalık,dereotu,1 ceviz,2 dilim civari çavdar ekmek
16:30 yarim kepçe corba,1 kaşık menemen,1 dilim çavdar ekmek
18:15 isirgan çayı,1 avuç çığ k.yemis
Rezene çayı
21:15 4-5 kaşık patlican musakka,bol yesil salata,2 bardak ayran,1 beyaz cicek ekmekin çiçeği :)
Sabah limonlu suyumu icmistim
3.5 lt suda içtim dahada içerim

Ama spor yokkkkk ve bu yüzden cok mutsuzum.
Hava soguktu cikamadim kızla yürüyüşe. Onu uyutunca leslie yaparim diyordum ama uyumak bilmedi bir daldı yine uyandi hala Kucagimda ve ben İsyanda

Iyi geceler kizlar
Emine uyumadi en son babasina havale ettim
Bu arada once gecmisi okudum
Bugun benim beslenmem sacma sapan oldu
Yarin buranin pazari var saglikli atistirmaliklar alcam insallah

hoşbulduk canım

Okudum evet,

Kendimi tanıtayım ben,

Kilom 95
Hedefim 60
yaş 25

Hosgeldiniz kizlar

Kızlar dün keten tohumu, chia tohumu ve yulaf kepeği aldım. Tok tutuyormuş ama besin değeri yüksek olduğu için çok tuketmemek lazım. Her gün birini kullanmayı düşünüyorum. Şu şekilde kullanacağım. Akşam yemeğinden önceki ara öğünümde 2 kaşık yoğurda bi gün birini diğer gün birini katıcam. Tok tutuyorsa akşam yemeğini az yemiş olurum.

insallah kasimpatı bugun yazıcam bisey olmazsa
21 gun dayansak aslında vucut alışıyormus benim sorunnum devamsızlık insallah bu ayı cok guzel gecırir ve kurtuluruz su misafirlerden
Ama sen çok güzel gidiyorsun masallah insalllah bitecek busefer
Hayriyecim kuzum cok gecmis olsun tekrar icim cız ediyo sen yazdikca cok agir tutuyo seni disi zaten demiyorum bile

Hacamatini niye tekrarlamadiniz senin gibi agir migrenlere tedavi icin daha sık yapiyolar. Allah sifa versin ins.
sorma bonus valla cok kotuydu 2 gun ama simdi iyiyim sukurler olsun
Hacamatı mayıs demistı abla bakalim yaptırcam insallah

insallah olur canim isin hayirlisiyla

yena bu kadar kizma kendine zaten sporla telafi etmissin bidahakine boyle hissetmemek icin yapmazsin ayni hatayi

ay hayriye ya nedir bu disten migrenden cektigin gecmis olsun tekrardan
sagol yelizcim dis migreni tetikledi sanırım

Ayy derin masallah ne kadar zaman da vermis ama erkekler daha kolay veriyor valla imrendim bende bi 60 kilo versem kendimi manken zannedecem offf of ne vahim durumdayım

Hee sağol bende resimleri boyuyorum aynı programdan dan sonra kaydet diyordum bir baktım ki orjinaleride uçuruyorum ay nereye gitti bunlar diye düşünüyordum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…