son mesajım sanaydi tatlım ama nedense ortaya yazmısimYaticam ins daha yeni mutfagi topladim makineyi calistirdim.
Iyi geceler
hoşbulduk canım
Okudum evet,
Kendimi tanıtayım ben,
Kilom 95
Hedefim 60
yaş 25
Merhabalar herkese, yeni üyeyim ben de aranıza katılmak isterim. Kendimi bildim bileli kilo sorunları yaşıyorum, onlarca deneme sonucu tek başıma yapamayacağımı anladım artık. Bir grup içinde olmaya, destek olmaya ve almaya ihtiyacım var
insallah kasimpatı bugun yazıcam bisey olmazsaHayriyecim,biraz kendimizi zorlasak aliskanlik kazanacagiz ,sonrasi da corap söküğü gibi gelicek inşallah ben inanıyorum..Demekki yapılabiliyor,bircok örnekleri mevcut,bizim de yapamamamiz için bir sebep yok..Biz genelde alisma evresine geçmeden pes ediyoruz,ama bu ay hersey güzel olucak bizim alisma ayimiz olucak inşallah..
Dis konusunda bonus ile ikiniz cok çektiniz yatez zamanda geçer biter inşallah..
Yarin menülerini yaz ama olur mu?takibimdesin..
sorma bonus valla cok kotuydu 2 gun ama simdi iyiyim sukurler olsunHayriyecim kuzum cok gecmis olsun tekrar icim cız ediyo sen yazdikca cok agir tutuyo seni disi zaten demiyorum bile
Hacamatini niye tekrarlamadiniz senin gibi agir migrenlere tedavi icin daha sık yapiyolar. Allah sifa versin ins.
sagol yelizcim dis migreni tetikledi sanırıminsallah olur canim isin hayirlisiyla
yena bu kadar kizma kendine zaten sporla telafi etmissin bidahakine boyle hissetmemek icin yapmazsin ayni hatayi
ay hayriye ya nedir bu disten migrenden cektigin gecmis olsun tekrardan
Ayy derin masallah ne kadar zaman da vermis ama erkekler daha kolay veriyor valla imrendim bende bi 60 kilo versem kendimi manken zannedecem offf of ne vahim durumdayımBizim gelinimizin oğlan kardeşine 60 kilo verdi diyet ve sporla...173 kilodan 110 kiloya düşmüş ama yarısı kalmış sanki spor yaptığı için...öyle imreniyorumki gördüğüm zaman..askere gitmek için zayıflamış.
Ve aleykum selam canımEsselamu aleykum ve rahmetullahEki Görüntüle 1825253
Evt vardi iyibiseydi neden kaldirildi acabaGünaydın kızlar, eskiden sitede böyle çizelge vardı, keşke yeniden olsa ya
Ben mümkün olduğunca her mesajıma koymaya çalışacağım
Eki Görüntüle 1825269
@kasimpati35 @Bonus listeler için elinize emeğinize sağlık
topik süper olmuş bir hareket bir canlanma ne kadar güzel bahar gibi,hadi bakalım mayıs ayı inşallah bol eksili kapatırız.
benim cepten yazma işini halletmem lazım okuyorum yazamıyorum.
hala dr gidicem hala tahlil yaptırcam diyet moduna giremiyorum ama çok abartılıda yemiyorum kg vermede yok hayırlısı.
74FRIDA canım resim programı sormusun yenam söylemiş powerpointten yapabilirsin ama ana resmi farklı kaydetki bozulmasın.
@y.o.l.c.u kuzum geçmiş olsunn
@Bonus ben de salaı çarşamba niyetli olucağım Allah kabul ederse sormuşun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?