Hayriye bende sadece deniycem zaten. Yuksek kiloda spor iyi degil degi. O 200 kilo veren adam var ya diyoduki market arabalarina yaslanip gidiyomus ilk zaman agir agir. Mesele surekli olmasi zaten.Ayy yeliz benim bunlari yapmam imkansiz
Evet devamlilik onemli bende yurusle basliycam lesile bile yapmiycam bu sefr bacaklarim cok agriyor agirlik cok oluncaHayriye bende sadece deniycem zaten. Yuksek kiloda spor iyi degil degi. O 200 kilo veren adam var ya diyoduki market arabalarina yaslanip gidiyomus ilk zaman agir agir. Mesele surekli olmasi zaten.
Hayriye bende sadece deniycem zaten. Yuksek kiloda spor iyi degil degi. O 200 kilo veren adam var ya diyoduki market arabalarina yaslanip gidiyomus ilk zaman agir agir. Mesele surekli olmasi zaten.
Not bacim duzenli spora gittigin icin duzeni bozmus sayilmazsinda o gunleride evde bos gecirmesen daha iyimi olur ne :)tünaydınlarrr hayırlı günlerrr
hepinizi kocaman öptümm
iş çıkışı spor salonuna gittim 1 saat
dün sabah ve öğleyi yazmıştım akşamda tavuk ve yoğurt yedim.
sahurda ise 1 kupa çay peynirli omlet yedim ve bol su
Bonus benim 3 gün salon var hafta sonuda belediyenin platese gitmeye çalışıyorum salı perşembe boşum spor konusunda (ille düzen bozucam)
Canim bende denicektim zaten ama belim agriyo bu ara bazi hareketler beli incitebilir geldi bana onun icin yapmadimAyy yeliz benim bunlari yapmam imkansiz
Not bacim duzenli spora gittigin icin duzeni bozmus sayilmazsinda o gunleride evde bos gecirmesen daha iyimi olur ne :)
Su 200 kilo veren adamin vidyosunu izledimde senelerce ara ogunlu diyetler yaptim hep verdiklerimi aldim aklim hep yemekteydi diyor sadece 3 ogun beslendim saglikli seylerden istedigim kadar yedim diyor
Ayca kayada 1 ara ogun yeterli ikindinde diyor
Grrcekten ara ogun olunca insan ne yiycem aman saatim geldi diye telaslaniyor bende sabahla oglen arasindaki arayi cikarmaya karar verdim
Bide sadece kahvaltida ekmek yedim baska hic tuketmedim diyor
Hic duraklama olmadi ben istersem durdu diyo adamda nasil bi metobolizma varmis arkadas
Allahim su mubarek gun hurmetine sana hersey kolay ne olur bizide saglikla zayiflat amin
Sağol canım :)Asuman ablacim,pro üyeliğin hayirli olsun:)ben firsat bulup kutlayamamistim seni:)
Bu arada nasilsin?daha iyisindir artik umarim..
Buyuk su 45 dk yuruyus kahvalti kacamaksiz 2 tahilli bugday ekmegi ile bol maydonozlu yapildi ve turk kahvesi icildi yaninda minik kahveli cikilota topundan 4 tane ile
Su 200 kilo veren adamin vidyosunu izledimde senelerce ara ogunlu diyetler yaptim hep verdiklerimi aldim aklim hep yemekteydi diyor sadece 3 ogun beslendim saglikli seylerden istedigim kadar yedim diyor
Ayca kayada 1 ara ogun yeterli ikindinde diyor
Grrcekten ara ogun olunca insan ne yiycem aman saatim geldi diye telaslaniyor bende sabahla oglen arasindaki arayi cikarmaya karar verdim
Bide sadece kahvaltida ekmek yedim baska hic tuketmedim diyor
Hic duraklama olmadi ben istersem durdu diyo adamda nasil bi metobolizma varmis arkadas
Allahim su mubarek gun hurmetine sana hersey kolay ne olur bizide saglikla zayiflat amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?