Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydınlarrr hayırlı günlerrr

hepinizi kocaman öptümm

iş çıkışı spor salonuna gittim 1 saat
dün sabah ve öğleyi yazmıştım akşamda tavuk ve yoğurt yedim.

sahurda ise 1 kupa çay peynirli omlet yedim ve bol su

Bonus benim 3 gün salon var hafta sonuda belediyenin platese gitmeye çalışıyorum salı perşembe boşum spor konusunda (ille düzen bozucam)

Hayriye bende sadece deniycem zaten. Yuksek kiloda spor iyi degil degi. O 200 kilo veren adam var ya diyoduki market arabalarina yaslanip gidiyomus ilk zaman agir agir. Mesele surekli olmasi zaten.
Evet devamlilik onemli bende yurusle basliycam lesile bile yapmiycam bu sefr bacaklarim cok agriyor agirlik cok olunca

Hayriye bende sadece deniycem zaten. Yuksek kiloda spor iyi degil degi. O 200 kilo veren adam var ya diyoduki market arabalarina yaslanip gidiyomus ilk zaman agir agir. Mesele surekli olmasi zaten.

linkteki ilk videodaki hareketleri plates sonrası soğutma olarak yaptırıyorlar

Not bacim duzenli spora gittigin icin duzeni bozmus sayilmazsinda o gunleride evde bos gecirmesen daha iyimi olur ne :)

Su 200 kilo veren adamin vidyosunu izledimde senelerce ara ogunlu diyetler yaptim hep verdiklerimi aldim aklim hep yemekteydi diyor sadece 3 ogun beslendim saglikli seylerden istedigim kadar yedim diyor
Ayca kayada 1 ara ogun yeterli ikindinde diyor
Grrcekten ara ogun olunca insan ne yiycem aman saatim geldi diye telaslaniyor bende sabahla oglen arasindaki arayi cikarmaya karar verdim
Bide sadece kahvaltida ekmek yedim baska hic tuketmedim diyor
Hic duraklama olmadi ben istersem durdu diyo adamda nasil bi metobolizma varmis arkadas
Allahim su mubarek gun hurmetine sana hersey kolay ne olur bizide saglikla zayiflat amin

Hayriyecim,aslinda öğünlerimizi yeterli miktarda yersek ara öğünlere cok gerek kalmıyor bence,ben aramiyorum yani cay,kahve disinda birsey..
kişiden kişiye değişir tabi,istisnai durumlar olabilir.

Kendini en iyi sen bilirsin,nasil iyi hissediyorsan öyle yap bence..

Buyuk su 45 dk yuruyus kahvalti kacamaksiz 2 tahilli bugday ekmegi ile bol maydonozlu yapildi ve turk kahvesi icildi yaninda minik kahveli cikilota topundan 4 tane ile

süpersin baharnaz

Hanımlar ara öğün zaten acıkır gibi olan iştahı fazla insanlar için, eğer ara öğün olmadan sıkıntı yaşamıyorsanız yapmayın tabi.
Normal de ara öğünün belli bir saati de yok, öğünlerini dışında acıkır olursanız sağlıklı şeyler atıştırıyorsunuz bu da ara öğün oluyor.

Kızlaarr bende sabah kalktım yürüyüş yaptım, eve geldim , kahvaltımı yaptım, bizim 2 cam balkon var bütün camları temizledim , yerleri sildim , 2 balkonu da yaz sezonuna açtım , şimdi oturdum.

Bende buzlu su içiyorum,zaten ılık su pek sevmiyorum.
Öğlen salata, akşam da taze fasulye ve yoğurt yemeği planlıyorum, zaten akşam kesin menüyü yazarım.
şu 90lar 80ler bir geçsin plates ve yogaya başlamak istiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…