Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar güzellerrrr

oyy oyyy menüler ne güzel bizede örnek oluyor

sahurda peynirli omlet ve büyük kupa çay ve bol suu

iftarda çokçana tavuk corbası bol taneli,lor ile bol dereotu karıştırıp yedim(canım birşey istemedi)

1 koca kupa sütlü nescafe
4 adet torku portakallı birküvi
çay demledim az fıstık yemeyi düşünüyorum
hararetten 1.5 litre su içtim.
çay yeşilçay devamm
spor yok sayılır (pöpüşü sokakda 15 dk yürüttüm)

hoşgeldin topiğe ,bazen ara ara hepimizin modunun düştüğü kendini kötü hissettiği anlar olabilir anlar diyorum,bu tür şeyleri alışkanlık yapmamak lazım bak bi dur demişin ne güzell Bonus um da yazmış gel yaz buraya sıkıldıkça burası diyet topiğinden ayrı birlik beraberlik topiği

Selamünaleyküm

Hayırlı kandiller...

Bonuscum pembe sayfa ne olaki...iki üç sayfa geçmişe gözattımda sanırım herkes te bi hareketlenme mevcut azminiz daim ve bulaşıcı olsun...ben beslenme konusunda çok saçmalardayım nasıl toparlıcam bilmiyorum çoğu zaman bişeyyemeye vaktim olmuyo yediğimdede kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum...sağlığım tam düzelmesede daha iyiyim...oğlum günden güne daha ağlak daha huysuz oluyo...erkek çocuk ağlatma fıtık olur diyolar sanki ağlasın diye özel çaba harcıyorum ama fıtık konusunun aslı varmı acep...kızlarda olmazmıymış fıtık benim kızlarda hep böyleydi...çocuğu ağlatma yazık diyenin eline tutturuyom ben beceremiyom bu anneliği sen engin tecrübenle sustur ağlatma diyom dönüp arkamı gidiyom beş dakka geçmiyoo zeynep al çocuğu ne yapsak susmuyo...gülermisin ağlarmısın...şimdi tecrübeli anneler size soruyom altı temiz karnı tok uykusunuda almış bir bebek bir sıkıntısı yoksa kucaktada olmasına rağmen neden ağlar...karnı ağrıdığu zaman belli oluyo...ya uyuyacak yada hep ağlıyacak mümkün olduğunca uyutmaya çalışıyorum yeterki ağlamasın diye...

Selamün aleyküm..
Sanada hayirli kandiller cnm.
Kaç aylık oldu oğlun, fıtık konusunda bir bilgim yok
erkek cocuklarinda gaz daha fazla oluyormus ve 3 ay civari cok artiyor gaz..
Gaz değil diyorsan eger kolik olabilir, bunun dışında genel sağlığı iyiyse idrar yollarında enfeksiyon olabilir, genelde bu cok huzursuz edebiliyormus

Günümün özeti
Uyanınca limonlu sıcak su ve sonra bolca su

12:00 Musli

15:00 2 tane az tereyağli yumurta, domates,dereotu, maydanoz , 1,5 ceviz, 2.5 dilim kasar,5 zeytin, 2 dilim çavdar ekmek

16:45 bir avuç çığ badem

19:00 2 galeta,1 dilim peynir,rezene çayı

21:30 1 tabak kıymalı taze fasulye,2 kaşık sehriye pilavi,1 kaseyogurt, salata,1 lokma ekmek

3,5 litre su ve 1 saat 15 dk hafif yürüyüş

Hayalimide kurdum :)
Bugünü başarili kapattım cok sukur

Ben de günün özetini geceyim..

Sabah ,
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salca

Bugun hareketli bir gundu banka vb islerim vardi disaridaydim cogunluk.
o nedenle yemek yiyemedim.. Eve gelince 2 dilim ekmek peynir ve 1 yumurta yedim..
50 dk. Yuruyus

Gun icjn de 2 kahve, yesilcay,suyu bilmiyorum 1 litreyi gecti kesin dikkat edemedim...

Allah rahatlik versin hepinize...

Fitik kiz bebeklerde de oluyor teyzemin torunu fitik ameliyati oldu ayindami yaşindami hatirlayamadim. Idrar yollariyla ilgili sikinti olabilir cocuk uzmana götürdünmu

Hayirli kandiller herkese
Sabah ballı limonlu ılık su
Domates salatalık peynir yarim simit
Üç zeytin çay
Ara
Iki kuru kayısı ve iki ceviz
Öğle etli nohut bir dilim ekmek
Ara bir elma
Akşam
7 yemek kaşığı nohut
3 yemek kaşığı pilav 3 kaşık mantı salatA
Ayaklarım çok ağridiğı için leslie yapamadim bugün ama hiçte oturmadı bu saate kadar...
Yarın dr gideceğim ...ayagimdan yapilan kortizonlu igne yuzunden çok sisim odem çözücü bir ilaç verir belki..kantahlillerimi yaptiricam..hem dahiliye hem ortopediye ...ayağındaki ağrı 3 ay oldu geçmedi daha 10 dakikalık mesafeden fazla yuruyemiyorum evde bile zorlanıyorum...

Tesekkurler bahar naz
Yolcu allah yardim cin olsun bnm büyük kızım öyleydi...koliktiilk başta hiç susmadı gece 10 da uydurdu sabaha kadar sabah olunca gece 10a kadar sürekli aglardi..3 yaşına kadarda devam etti aglamalari...huysuzluk...sen yinede bir dar götür belki idrar tahlili yapar

Gecmis olsun. Acil şifalar versin Rabbim.

Ayy derin masallah ne kadar zaman da vermis ama erkekler daha kolay veriyor valla imrendim bende bi 60 kilo versem kendimi manken zannedecem offf of ne vahim durumdayım
1 senede vermis canim...ama okadarkiloluyduki yuruyemiyordu simdi basil yakisikli delikanli olmus?

iftarda 2kepçe çorba 2servis kaşığı makarna bol salata saat 10da 1kase kiraz 5 erik
sahurumu şimdi yaptım çeyrek ekmek arası salata ve 2kurabiye oruç tutarken diyet çok zor oluyo suan kendimi nedense kötü hissediyorum çünkü aşırı tokluk hissediyorum 1litre su içtim iftardan sonra.sanki buyuk bır kaçamak yapmış gibiyim geç vakitte yemek yemek tuhaf geliyo.önümüz ramazan alısicam artık

Cok sukur niyetlendim bugun.
Uzun zamandir tutmuyorum oruc gozumde cok buyuyodu allah kolaylastirsin hepimize.

Plynna senin dedigin gibi oldum bende su icince fena sistim ve kotu hissettim halada oyleyim tek tesellim oruclu oldugum :)

Sen az yemissin ben kuvvetli bir kahvalti yaptim.

2 yumurta,
2 kk beyaz peynir,
1 kk kasar,
5-6 zeytin,
1 salatalik,
2,5 dilim cok tahilli ekmek
3 ceviz 1-2 tatli kasigi bal.
Cay su.

Esselamun aleykum hayırlı sabahlar olsun insallah
Ben aksam grc saat geldim vakiftan sonrada uyumusum ordada epey yedim pek aksama yakismadı insallah bugun cok ama cok dikkat edicem simdi buyukce bir bardak suyu içtim bugun protein agirlikli geciririm heralde
Bogazim cok ağrıyorbide dr gidip ilac alman lazim yarinda disci var burdada isci var hepsi birbirine karıstı
y.o.l.c.u kuzum allah kolaylık versin zor erkek cocugu daha bir zor benim kucuk sebepsiz saatlerce aglardi bi sebep arama ahlak canımo halada en ufacik seyde aglar bir muddet sonra bende uyusukluk olmustu herkez teleslaniyo niye agliyor diye ben hic reflks gostermiyordum aglar obosverin diye ohale gelmistim yani

Oruclular allah kabul etsin benim hastalik tukanemedi surundu tutamadım bizlerede dua edin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…