Herkesin kandili mübarek olsuuun.
Ben günlerdir garip bi ruh halindeydim, bütün gün yataktan çıkasım gelmiyordu. Ya doğru düzgün bir şey yemiyordum ya da çok yiyordum. Bugün yeter dedim artık, kalktım yarım saat de olsa yürüdüm. Duşumu aldım şimdi dışarı çıkıp ders çalışacağım inşallah
Kararlıyım hayatımı düzene sokacağım kızlar
Selamün aleyküm..Selamünaleyküm
Hayırlı kandiller...
Bonuscum pembe sayfa ne olaki...iki üç sayfa geçmişe gözattımda sanırım herkes te bi hareketlenme mevcut azminiz daim ve bulaşıcı olsun...ben beslenme konusunda çok saçmalardayım nasıl toparlıcam bilmiyorum çoğu zaman bişeyyemeye vaktim olmuyo yediğimdede kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum...sağlığım tam düzelmesede daha iyiyim...oğlum günden güne daha ağlak daha huysuz oluyo...erkek çocuk ağlatma fıtık olur diyolar sanki ağlasın diye özel çaba harcıyorum ama fıtık konusunun aslı varmı acep...kızlarda olmazmıymış fıtık benim kızlarda hep böyleydi...çocuğu ağlatma yazık diyenin eline tutturuyom ben beceremiyom bu anneliği sen engin tecrübenle sustur ağlatma diyom dönüp arkamı gidiyom beş dakka geçmiyoo zeynep al çocuğu ne yapsak susmuyo...gülermisin ağlarmısın...şimdi tecrübeli anneler size soruyom altı temiz karnı tok uykusunuda almış bir bebek bir sıkıntısı yoksa kucaktada olmasına rağmen neden ağlar...karnı ağrıdığu zaman belli oluyo...ya uyuyacak yada hep ağlıyacak mümkün olduğunca uyutmaya çalışıyorum yeterki ağlamasın diye...
...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...
- Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
- Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
- Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
- Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
- Hergün menü paylaşımı yapılacak.
- Günlük kaçamak yapılmıycak.
- Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
- Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
- Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
- Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...
NOTLAR:
- Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
- Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
- Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
- Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
- Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
- Kaçamak günü herşey serbest.
- Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
- Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
Selamün aleyküm..
Sanada hayirli kandiller cnm.
Kaç aylık oldu oğlun, fıtık konusunda bir bilgim yok
erkek cocuklarinda gaz daha fazla oluyormus ve 3 ay civari cok artiyor gaz..
Gaz değil diyorsan eger kolik olabilir, bunun dışında genel sağlığı iyiyse idrar yollarında enfeksiyon olabilir, genelde bu cok huzursuz edebiliyormus
Gecmis olsun. Acil şifalar versin Rabbim.Hayirli kandiller herkese
Sabah ballı limonlu ılık su
Domates salatalık peynir yarim simit
Üç zeytin çay
Ara
Iki kuru kayısı ve iki ceviz
Öğle etli nohut bir dilim ekmek
Ara bir elma
Akşam
7 yemek kaşığı nohut
3 yemek kaşığı pilav 3 kaşık mantı salatA
Ayaklarım çok ağridiğı için leslie yapamadim bugün ama hiçte oturmadı bu saate kadar...
Yarın dr gideceğim ...ayagimdan yapilan kortizonlu igne yuzunden çok sisim odem çözücü bir ilaç verir belki..kantahlillerimi yaptiricam..hem dahiliye hem ortopediye ...ayağındaki ağrı 3 ay oldu geçmedi daha 10 dakikalık mesafeden fazla yuruyemiyorum evde bile zorlanıyorum...
1 senede vermis canim...ama okadarkiloluyduki yuruyemiyordu simdi basil yakisikli delikanli olmus?Ayy derin masallah ne kadar zaman da vermis ama erkekler daha kolay veriyor valla imrendim bende bi 60 kilo versem kendimi manken zannedecem offf of ne vahim durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?