Benim bir litresi bitti 3 e tamamlarsam super olacakHic su icmedigimi farkettim benim gibi unutanlar varsa hatirlatim dedim.
Abartmadan ye canim sen emziriyosun sutun ceken sonraYa kızlar akşam anneme gidicem de yaprak sarma kaçamak sayılır mı
Hemen ictim bi bardak bendeHic su icmedigimi farkettim benim gibi unutanlar varsa hatirlatim dedim.
Hayriye cok guzelmis bu ara sira tekrar koy hatta her gun :)
Bana uygun geldiYesil mercimegin yaninda yogurt uygunmudur?
Bilemedim iki kasiktan bisey olmaz sankiBana uygun geldi
Bayilirim hatta ozel olarak haslayip yogurdun icine koyar yerim cok lezzetli olurYesil mercimegin yaninda yogurt uygunmudur?
Allahim ya menuye bakEveeet gunun sonuna geldiğime göre paylaşımımı yapabilirim.
Sabah suyumu içtim.
Kahvaltıdan sonra 30 dk yürüdüm.
Şu ana kadar 1.5 lt su içtim devamı da gelir.
Isırgan çayımı da içtim.
Gelelim menüme.Eki Görüntüle 1825680
Hosgelmistin sende :) bizde kararliyiz arkadasim bosa gecen bir kis ve bahar bitti sayilir ama mayisla guzel kararlar aldik. Sık sık gel ugra yaz hem seni taniyalim hemde birbirimizden faydalanalim.Herkesin kandili mübarek olsuuun.
Ben günlerdir garip bi ruh halindeydim, bütün gün yataktan çıkasım gelmiyordu. Ya doğru düzgün bir şey yemiyordum ya da çok yiyordum. Bugün yeter dedim artık, kalktım yarım saat de olsa yürüdüm. Duşumu aldım şimdi dışarı çıkıp ders çalışacağım inşallah
Kararlıyım hayatımı düzene sokacağım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?