Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriye cok guzelmis bu ara sira tekrar koy hatta her gun :)

Elifcim yemeklerde sınırımız yokki cesit olarak en kotusu makarna pilav onuda kasik sayisiyla yiyoruz. Yaprak sarmada sorun yok yani ye guzelce ama ekmek yeme. Corba sarma yogurt olur bence 10 tane sarma bi tabak olur heralde :)

Gunumun ozetine geceyim

Uyaninca bir bardak su ictim

Kahvaltida 2 krep yedim evde kahvaltilik bisey kalmamisti ben de son kalan yumurtayla kizlara ve kendime krep yaptim

Ara 3 kuru kayisi bir bardak yesil cay

Ogle yesil meecimek salatasi

Aksam patates yemegi makarna ayran

Spor 30 dk dans ve leslie hareketleri karisik

Su 8 bardak ictim simdi de beyaz cay yapicam kendime

Ben geldimmm

Aksam ham yaptiklarin söyle:)

Dünden kalma taze fasulye 2 yk falan,utanarak yaziyorum 2 tabak patatesli sulu köftecok lezzetliydi ama napiyimm:)
bol yeşil salata.

Erken yememden mütevellit züğürt tesellisi içindeyim:)

Aralarda:kahve,yesil cay.

Son düzenleme:
10 kasik ayirmistim mercimekten corba yaparken (normal tabak olcusu 8 kasik)
bol maydanoz dereotu dogradim bir de salatalik zeytinyag limon baharatlar. Tuz koymadim10 kasik cogaldi tabi malzemesiyle biraz esim aldi gerisini ben yedim. Yogurda gerek kalmadi daha.

Gun ozeti

2 yumurta, 2 karper, azda b.peynir,10 zeytin, salatalik, 3 dilim cok tahilli ekmek.

3 ceviz, dopdolu bir avuc yer fistigi, 15 tane falan dut kurusu normal cay.

Sutlu tarcinli sekersiz turk kahvesi

1 dolu tabak mercimek salatasi

Kalkinca su ictim ama 1,5 litrelik siseyi hala bitiremedim yatana kadar kesin bitircem.

Yesil cay icemedim simdi yuruyuse cikcam cocuklarla donuste icebilirim ins.

Kacamak yapmadim. Pembe madde kismen yapildi. Kahvalti gec oldugu icin oglen yemek yemedim. Yemek yeseydimde onlari yemezdim heralde.

Oyle iste daha ne yazim gari :)

Herkesin kandili mübarek olsuuun.

Ben günlerdir garip bi ruh halindeydim, bütün gün yataktan çıkasım gelmiyordu. Ya doğru düzgün bir şey yemiyordum ya da çok yiyordum. Bugün yeter dedim artık, kalktım yarım saat de olsa yürüdüm. Duşumu aldım şimdi dışarı çıkıp ders çalışacağım inşallah

Kararlıyım hayatımı düzene sokacağım kızlar

Allahim ya menuye bak ciddi ciddi rakibemsin elif

Ama oglen yemegin yok emziriyosun sen oyle olmaz kanimca

Hosgelmistin sende :) bizde kararliyiz arkadasim bosa gecen bir kis ve bahar bitti sayilir ama mayisla guzel kararlar aldik. Sık sık gel ugra yaz hem seni taniyalim hemde birbirimizden faydalanalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…