Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahim ya menuye bak ciddi ciddi rakibemsin elif

Ama oglen yemegin yok emziriyosun sen oyle olmaz kanimca
Ya benim kızım gece hiç uyumuyo sabah eşim gidince uyuyo ben de onunla uyuyorum. O yüzden öğle yemeği kahvalti oluyo canım. Sonra da acıktıkça ara öğün yapıyorum aç kalmıyorum yani. Ama bazen menümü yazıyorum. Gece sürekli ayakta olunca acıkıyorum. O zaman tarçınlı süt içiyorum. Aç kalmamaya dikkat ediyorum
Canım fıtık kızlarda da oluyo benim bildiğim kadarıyla. Allah yardımcın olsun canım
Hayırlı akşamlar,
Kandiliniz mubarek olsun, Allah bu gece ve yarinin kıymetini bilenlerden eylesin hepimizi..

Sizlerden kızımın kolunun şifası için bu mübarek gecede dua istiyorum
Kıyamam kızına.. Rabbim şifa versin kuzuya

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.

Hayırlı akşamlar,
Kandiliniz mubarek olsun, Allah bu gece ve yarinin kıymetini bilenlerden eylesin hepimizi..

Sizlerden kızımın kolunun şifası için bu mübarek gecede dua istiyorum

Rabbim şifa versin inş canım...

Ve aleyküm selam....2,5 aylık olduk canım..kolikmiş idrarda yada başka sıkıntısı yok canım...

sağol canım ...sanada çok geçmiş olsun...

Ve aleyküm selam hayriyecim sanki beni anlatmışsın ortanca kızımda bende öyleydim herkes bu çok fena ağlıyo hemen acile gidelim diyolardı bende birazdan dinlenmek için susar diyodum...şimdi buda aynı ablasının yolunda ilerliyo tek farkı aile büyükleriyle nerdeyse haftanın üç günü bir aradayım hasta bu çocuk diye diye beni bunalıma sokuyolar...neyse zamanla geçicek hepsi inş...

sağol canım...Allah razı olsun...Rabbim sanada kolaylık versin sıkıntılarını gidersin inş..

sağol bonuscum gözüme gözüme soktunda ben güne kaçamakla başlamış biri olaraktann bu listeyi uygulamaya yarın başlıyayım...günlük yürüyüşte zor gibi ama bakalım bişeyler yapmaya çalışayım...bide boğazlarım geçene kadar limonu yasakladı doktor...

Gribim iyice artı anam bacaklarım tutmuyor guya yuruyecektim bir ben var benden iceru zayıflamamı istemiyor ne zaman kararla baslasam mutlaka bisey cikti icimdeki bene gelsin cık aradan zayirlamama engel olamazsın

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine...o senden bendede var ne zaman diyete niyet etsem engel oluyor bana...

Gribim iyice artı anam bacaklarım tutmuyor guya yuruyecektim bir ben var benden iceru zayıflamamı istemiyor ne zaman kararla baslasam mutlaka bisey cikti icimdeki bene gelsin cık aradan zayirlamama engel olamazsın

Hepimizin icinde var o engellerden ama biz artik yorulduk ve bi karar verdik hayriye daha ilk haftadan bozucakmisin?

Canimın ici tabikide bozmiycam ama yuruyemiycemde kendimi kaldiramiyorum resmen onjn icin dedim devamli bir engel cikiyor diye
Engel cikamaz artik hayriye yemeye hic engelimiz olmuyo dimi?

Yuruyemiycek durumdaysan oturcaksin koltuga kol acip kapaticaksin kol sirt caliscaksin bacaklarin arasina yastik koyup kaldircaksin yan yatip makas yapcaksin.

Hayriye gecmis olsun dikkat et kendine...

Derin senin de ayaklarin iyilesmedi demek..
Ben de iki gundur uzun yuruyus yapiyirum diye sabahlari topallaya topallaya yuruyorum.. nasil kiziyorum kendime..neler etmisim ama iki kek gorunce de hemen saldiriyorum..
akilsizmiyim neyim..

zeynepcim adi ustun de bebek aglayacak tabii ama icin rahat etmiyorsa bi kontrol ettir bakaalim idrar tahlili falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…