Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol yenam hic kalkmadım bugun oksurukte var birazdan gidip balla limon karisimi icin limon alicam umarim o iyi gelir
Ne guzel yurumussun canim masallah hic bisey yapmadan kek yemek daha kotu olurdu heralde alisicaz insallah yememeye bence yuruyusler kurtaricak seni
Ben birazdaha karatayımsı beslenicem bunsansonra su 200 kilo veren adamincanlattiklari cok aklima yatti ben yuksek kiloda karatay zormu olur diyordim ama o verdigine gore bizde veririz heralde
Arkadasim yapti cok inceldi tam yapamasanda ona uydurmaya calisicam

Benim yediklerim soyle

Sabah,
Biri tereyagli iki dilim ekmek
peynir
zeytin
domates salatalik

Ögle,
Etli patates
pilav
cacik

yesilcay,kahve,cay ve iki hurma bu saate kadar tukettiklerim. Aksam cilek disin da yemek dusunmuyorum eger ekstra yemem vuku bulursa yazarim :))

Bugun ev de haftalik temizlik var yuruyus yapmayacagim..

herkeslere mucksss

Limon al iyi gelir insallah..portakal falan varsa sık ic..
karatay yapabilirsen sahane olur hayriyecim...
Tika basa doyup kilo vermenin adi karatay..
sadece daha once de soylemistim tek handikap karatay disina cikinca hemen kilo aliniyor..
Eger surekli yapabileceksen basla...
ben mesela cok sevmeme ragmen yapamiyorum artik..

Himm belkide bende devali yapamam bilemiyorumki

Tatlim bu benim kendi bunyemde ki gözlemim seni etkilemek istemem...
istersen dene ona gore karar ver...
Sizin fikirleriniz çok önemli yenam benim için bira başta hızlı gitmesi cezbetti beni bira, bol eksi gorup motive olmak istiyorum bütün ünlü diyetisyen ler bide bu ara öğünde karşı şimdi farkindaysan karataya baştan kizdilar heralde herkez onun dediğini kabul edecek sağlıklı olan o gibi geliyor banada işte ufff zor ya hele bide bu kadar büyük kilolarda dahafa zor yol uzun nasıl olacak hiç bilemiyorum

Hayriyecim ben de ara ögün taraftari degilim eger cok acikilirsa okey ama sirf liste oyle diye acikilmasa da 2 saatte bir galeta etiform vb oneriliyo...
Bir de 3 ana ogun saglam yenirse acikilmaz zaten.. karatay hoca de diyorki ilk basladiginjz da 3 ogun yapin sonra iyice alisinca 2,5 ogun yapin yani iki ana ogun bucuk olan da ara ogun oluyor..

sen sabah omlet yedin ogle kurufasulye doyincaya kadar yeseydin 2 tabak falan
aksam ne yiyeceksin kurufasulyemi ?. Pilavsiz veya ekmeksiz kuru fasulye salata yogurt tuketirsin.
bir de saat sekizden sonra hic bjrsey yememeye calis.. su sekersiz cay disin da...
hepimiz oyle yapalim..

Ya bir de şu var.. Ben mesela buraya uye olmadan once surekli şok diyetler yapardim..
piyasada olan olmayan envai cesit aclik girisimlerim oldu.. kilo veriyormuydum evet cok guzel gidiyirdu ama metabolizmami cok etkiledi tabii..
Buraya uye olduktan sonra sabah ve aksam uzeri yeyip yuruyuse gidiyirdum..
Mesela o donem yaptigim sistem 7 sene oncesjnden bahsediyorum :) kisa surede 19 kilo vermistim..
Tabii hep yaptigim gibi korumayip uzerine bin kilo alinca hep basa donmek kacinilmaz oluyor..
3 yil once de 4 ay karatay yaptim 4 ay da 10 kilo verdim fazla yuruyus te yapmadim...
Bana iyi gelen iki ogun ve aksam erken yemek .

Son düzenleme:
Ben senin karataya hatırlıyorum hergun 1 kilo eksi yaziyordun ilk başlarda
O şok diyetler banada bir dolu fazlaca kilo aldırdı ya

İyiyiz canım sağolasın, eh biraz alıştık sayılır.
Sen nasılsın canım benim? Hayat nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…