Sagol yenam hic kalkmadım bugun oksurukte var birazdan gidip balla limon karisimi icin limon alicam umarim o iyi gelirHayriye gecmis olsun dikkat et kendine...
Derin senin de ayaklarin iyilesmedi demek..
Ben de iki gundur uzun yuruyus yapiyirum diye sabahlari topallaya topallaya yuruyorum.. nasil kiziyorum kendime..neler etmisim ama iki kek gorunce de hemen saldiriyorum..
akilsizmiyim neyim..
zeynepcim adi ustun de bebek aglayacak tabii ama icin rahat etmiyorsa bi kontrol ettir bakaalim idrar tahlili falan..
Sagol yenam hic kalkmadım bugun oksurukte var birazdan gidip balla limon karisimi icin limon alicam umarim o iyi gelir
Ne guzel yurumussun canim masallah hic bisey yapmadan kek yemek daha kotu olurdu heralde alisicaz insallah yememeye bence yuruyusler kurtaricak seni
Ben birazdaha karatayımsı beslenicem bunsansonra su 200 kilo veren adamincanlattiklari cok aklima yatti ben yuksek kiloda karatay zormu olur diyordim ama o verdigine gore bizde veririz heralde
Arkadasim yapti cok inceldi tam yapamasanda ona uydurmaya calisicam
Himm belkide bende devali yapamam bilemiyorumkiLimon al iyi gelir insallah..portakal falan varsa sık ic..
karatay yapabilirsen sahane olur hayriyecim...
Tika basa doyup kilo vermenin adi karatay..
sadece daha once de soylemistim tek handikap karatay disina cikinca hemen kilo aliniyor..
Eger surekli yapabileceksen basla...
ben mesela cok sevmeme ragmen yapamiyorum artik..
Himm belkide bende devali yapamam bilemiyorumki
Sizin fikirleriniz çok önemli yenam benim için bira başta hızlı gitmesi cezbetti beni bira, bol eksi gorup motive olmak istiyorum bütün ünlü diyetisyen ler bide bu ara öğünde karşı şimdi farkindaysan karataya baştan kizdilar heralde herkez onun dediğini kabul edecek sağlıklı olan o gibi geliyor banada işte ufff zor ya hele bide bu kadar büyük kilolarda dahafa zor yol uzun nasıl olacak hiç bilemiyorumTatlim bu benim kendi bunyemde ki gözlemim seni etkilemek istemem...
istersen dene ona gore karar ver...
Sizin fikirleriniz çok önemli yenam benim için bira başta hızlı gitmesi cezbetti beni bira, bol eksi gorup motive olmak istiyorum bütün ünlü diyetisyen ler bide bu ara öğünde karşı şimdi farkindaysan karataya baştan kizdilar heralde herkez onun dediğini kabul edecek sağlıklı olan o gibi geliyor banada işte ufff zor ya hele bide bu kadar büyük kilolarda dahafa zor yol uzun nasıl olacak hiç bilemiyorum
Ben senin karataya hatırlıyorum hergun 1 kilo eksi yaziyordun ilk başlardaYa bir de şu var.. Ben mesela buraya uye olmadan once surekli şok diyetler yapardim..
piyasada olan olmayan envai cesit aclik girisimlerim oldu.. kilo veriyormuydum evet cok guzel gidiyirdu ama metabolizmami cok etkiledi tabii..
Buraya uye olduktan sonra sabah ve aksam uzeri yeyip yuruyuse gidiyirdum..
Mesela o donem yaptigim sistem 7 sene oncesjnden bahsediyorum :) kisa surede 19 kilo vermistim..
Tabii hep yaptigim gibi korumayip uzerine bin kilo alinca hep basa donmek kacinilmaz oluyor..
3 yil once de 4 ay karatay yaptim 4 ay da 10 kilo verdim fazla yuruyus te yapmadim...
Bana iyi gelen iki ogun ve aksam erken yemek .
Fridam,normalde diyet tatlisiymis,yemegiymis vs vs ben inanmıyorum öyle seylere ama chia'yi nette görünce heves ettim sanirim:)
Senin tarifin cok güzel,ben de denemek istiyorum ilk firsatta..Benim yaptigimda zahmetsiz,cok lezzetliydi gerçekten,ben cok beyendim:) özel günlerde kurtarici olabilir..
Meyra'cim hosgeldin,özledik seni:) Nasilsin,bebis nasil?Alisabildiniz mi birbirinize:)
Hayriyecim,anlastik öyle ise:)yarin itibari ile menülerimizi paylasalim,spor yapalim,yapmayinca hesap soralim, sen beni ezebilir,ezikleyebilirsin..
Yelizcim,telefonunu güle güle kullan.
Harikasin derin,hep böyle eksilerle devam edesin inşallah.:)
Sesli güldümmm:)
Toprammm,cok cok beyeniyorum mesajini,her bir harfini,noktosini:)
Altina imzami atiyor,her bir kurala varim diyorum:)
Özellikle cis yemekleri,kod adi veya ima ile de olsa yazmayalım gerecekten,gizem oluşturup merakimizi cezb ediyor:)
Canimm benim ihmal etme lütfen tahlil konusunu,gereginden fazla hassas davranıyorsun bence,saglik ihmale gelmiyor yaz tatilini bekleme lütfen..
Bak sIkistiracagiz seni bu konuda:)
Asuman ablacim,tevazu yapma lütfen,reisimiz sensin,oy birliği ile karar verdik:)
Bundan sonra sen ne dersen o:)
Fridacim,cok üzüldüm amcanin durumuna,Allah sifa versin,ailesine ve sizlere bagislasin inşallah.
Deger konusunda öyle cok hâklisin ki,gerekli değeri kendimize göstermediğimiz sürece karsi taraftan yakinlik derecesi ne olursa olsun göremiyoruz maalesef..
Meyracim..İyiyiz canım sağolasın, eh biraz alıştık sayılır.
Sen nasılsın canım benim? Hayat nasıl gidiyor?
Meyram nasılsın canimİyiyiz canım sağolasın, eh biraz alıştık sayılır.
Sen nasılsın canım benim? Hayat nasıl gidiyor?
Oruclu oruclu cikmasaydin keske..Delilik benimki iki cocukla yurumeye cikmak. Hem benim hem onlarin gonlu olsun diye biraz yorulmus yerimden kalkamiyor olabilirim. Kizlarimda sagolsun aglayarak eslik ediyolar bana
çocuklarla zor olmuştur olsun iyi etmissinDelilik benimki iki cocukla yurumeye cikmak. Hem benim hem onlarin gonlu olsun diye biraz yorulmus yerimden kalkamiyor olabilirim. Kizlarimda sagolsun aglayarak eslik ediyolar bana
Meyracim..
Meyram nasılsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?