Allah kabul etsin canim ramazan sureklu olunca daha kolay olur insallahCikarken iyiydim donerken halsiz oldum iste yinede rahat tuttum orucu ama ramazan gozumu korkuttu
bonus ben dün aşırı zorlandm ramazanda nasıl Tutucam diye korktum ama bugün çok rahatım tabiki akşam iftarda ne yapıcam bilmiyorum.ilk başta az yememe rağmen aşırı rahatsız oldum neredeyse bayılicamCikarken iyiydim donerken halsiz oldum iste yinede rahat tuttum orucu ama ramazan gozumu korkuttu
Bi an dedim artik gelmiycek heraldeHayırlı günler
Oruç tutanların Oruclarini Allah kabul etsin
Hastalara şifa dilerim
Akşam çaya misafir var bişeyler hazırladım yürüyüş yapmadım işleri ancak hallettim
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates az ekmek yedim en çok 1 dilimdir
Biraz önce domates peynir 1 de poğaça yedim
Suyumu içiyorum 1 kupa Yeşilçay içtim
çocuklarla zor olmuştur olsun iyi etmissin
Valla benimki dolasicak inshayruşş karatay sayfasına yazmışsın hehe müfettiş yena.
İnşallah bir azimlenirsin senin başarı hikayen dolaşır kk da .. ve hepimizin..
Heee he yakalndımmi hemenhayruşş karatay sayfasına yazmışsın hehe müfettiş yena.
İnşallah bir azimlenirsin senin başarı hikayen dolaşır kk da .. ve hepimizin..
Canimsin insallah bu son baharda super fit hatunlar olun hepiniz muhtemelen ben daha burda olurum arada ugrayip selam neyim verin yalniz birakmayin haaa beni burdaValla benimki dolasicak inssizide yazarim oraya birlikte verirsek birlikte yazariz
Onunkide yenam karataya cok benziyor o sadece sabah ekmek yemis taktim ben bu karataya hee200 kilo veren adama baktım...
formül hep aynı.. herşeyden yedim azar azar yedim.. Yürüdüm..Bir ekmek yiyorsam ertesi gün yarım ekmek yedim...
Madem bu kadar basit neden ben yapamıyorum Allahım...
yalnız adam 3 yılda vermiş.. Op olan obezler 6 ay da 1 yıl da korkunç kilolar veriyorlar ne tehlikeli...
Yeniden işe döneyim...
Heyyybezan yaklasiyor bonus dua et hepimize lutfennnnn ve butun oruclularRadyo vivada dogancani dinliyorum pek egleniyorum
Valla benimki dolasicak inssizide yazarim oraya birlikte verirsek birlikte yazariz
Heee he yakalndımmi hemenyaa yenam merak icindeyim ve ve heycanlandim bastada biraz
Insallah canim once sizin kiler arkadan ben insallah
Beklenenn kadin :)) olur tabikide laho kacamaga girmelimi onu seydemedim fikir versin diger hatunlarda.Esselamu aleykum ve rahmetullah
Bugun esim evdeydi yeme duzenim bozuldu onun icin ben pazar degil de carsambalari kullansam odul gunumu olur mu bonusum yaaaa....
Yediklerimi de yazayim
Sabah...bir bardak su ictim ince kahvaltida domates salatalik peynir zeytin recel 2 dilim kizarmis ekmek omlet
Ogle...2 acma
Aksam...2 lahmacun ayran
Spor...30 dk yuruyus
Su...1 litre ancak ictim yesil cayimi da simdi icicem
...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...
- Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
- Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
- Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
- Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
- Hergün menü paylaşımı yapılacak.
- Günlük kaçamak yapılmıycak.
- Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
- Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
- Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
- Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...
NOTLAR:
- Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
- Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
- Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
- Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
- Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
- Kaçamak günü herşey serbest.
- Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
- Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?