Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cikarken iyiydim donerken halsiz oldum iste yinede rahat tuttum orucu ama ramazan gozumu korkuttu
bonus ben dün aşırı zorlandm ramazanda nasıl Tutucam diye korktum ama bugün çok rahatım tabiki akşam iftarda ne yapıcam bilmiyorum.ilk başta az yememe rağmen aşırı rahatsız oldum neredeyse bayılicam

Hayırlı günler
Oruç tutanların Oruclarini Allah kabul etsin
Hastalara şifa dilerim
Akşam çaya misafir var bişeyler hazırladım yürüyüş yapmadım işleri ancak hallettim
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates az ekmek yedim en çok 1 dilimdir
Biraz önce domates peynir 1 de poğaça yedim
Suyumu içiyorum 1 kupa Yeşilçay içtim

Bi an dedim artik gelmiycek heralde

Uzun surdu bu sefer

200 kilo veren adama baktım...
formül hep aynı.. herşeyden yedim azar azar yedim.. Yürüdüm..Bir ekmek yiyorsam ertesi gün yarım ekmek yedim...
Madem bu kadar basit neden ben yapamıyorum Allahım...

yalnız adam 3 yılda vermiş.. Op olan obezler 6 ay da 1 yıl da korkunç kilolar veriyorlar ne tehlikeli...

Yeniden işe döneyim...

hayruşş karatay sayfasına yazmışsın hehe müfettiş yena.
İnşallah bir azimlenirsin senin başarı hikayen dolaşır kk da .. ve hepimizin..
Heee he yakalndımmi hemen yaa yenam merak icindeyim ve ve heycanlandim bastada biraz
Insallah canim once sizin kiler arkadan ben insallah

Onunkide yenam karataya cok benziyor o sadece sabah ekmek yemis taktim ben bu karataya hee

Valla benimki dolasicak ins sizide yazarim oraya birlikte verirsek birlikte yazariz

Bir zamanlar 90 kilo ve uzeri hanimlar
diye baslik acar geyiğin dibini buluruz :))
Heee he yakalndımmi hemen yaa yenam merak icindeyim ve ve heycanlandim bastada biraz
Insallah canim once sizin kiler arkadan ben insallah

Ne guzel iyidir boyle heyecan.
o zaman sen de oyle yap hayriyecim sadece sabahlari tuket ekmegi..
zaten ev de ne pisirdiysen onu yiycen tek fark ekmeksiz olacak...

Esselamu aleykum ve rahmetullah
Bugun esim evdeydi yeme duzenim bozuldu onun icin ben pazar degil de carsambalari kullansam odul gunumu olur mu bonusum yaaaa....

Yediklerimi de yazayim

Sabah...bir bardak su ictim ince kahvaltida domates salatalik peynir zeytin recel 2 dilim kizarmis ekmek omlet

Ogle...2 acma

Aksam...2 lahmacun ayran

Spor...30 dk yuruyus

Su...1 litre ancak ictim yesil cayimi da simdi icicem

Beklenenn kadin :)) olur tabikide laho kacamaga girmelimi onu seydemedim fikir versin diger hatunlarda.

Disardaki en zararsizlardan bence. Listedeki kacamak acmalar zaten :) o vakit senin serbest gunun carsamba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…