Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim uzulme sakin bak hayriyeye yazdigim gibi her gun oturarak egzersiz yapcan tamam mi? Herseyden onemlisi ayagin su anda hersey herkes sana bakiyo.
Bak bu hafta bildigim kadariyla 1 kez kacamak oldu. Duzene girdin sukur. Gerisi gelicek.

hiç üzme kendini sadece kendini bırakıp yemek düzenini bozma öyle olunca daha çok moralin bozulur.Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda

Kendimce şöyle bi plan yaptım spor için. 90a kadar leslie ve yürüyüş yapacağım sadece. Sonra 80e kadar leslie yürüyüş ve bölgesel hareketler. 80e inince de pilates yapıcam..
Eee o kadar zayıflayınca sıkılaşmam lazım dimi
Oruçlu olanlar Allah kabul etsin..

Derin geçmiş olsun babana da sana da. Çok koşturuyorsun ayakların normal. E kilomuz da çok olunca ayaklar napsın. Diyete devam

Yena "bir zamanlar 90+ "geyik topiği çoookk güzel olur yaaa inşallah bu sefer olacak

Hayriye geçmiş olsun canım.. Karatay bana mantıklı geliyo aslında ama ekmek yememek biraz zor geliyo. Belki biraz alışınca ben de karatay yaparım.

Elif sağol canım..sürekli ayaktayim anne baba iki çocuk bir es hepsi bana bakiyor iki ev kiloda çok olunca ayaklar iflas etti..

Elif canimsin cok guzel listen pogcan olmasa onlarda hic bisey degil emziren hatuna. Yaprak bezelye kizartiliyomu ilk kez duydum

Spor konusunda ablamlarin hocasina sordurucam ben simdiden plates vb.yapilabilirmi diye

Bir zamanlar topigi fikri cok hosuma gitti seneye acariz ins 10 sene olucak uyeligim dile kolay. Demek 22 yasindaymisim ilk geldigimde ve o senede 1 haziran diyetcileri diye topik acmistik sohbetten arkadaslarla. Uzuuun bir muddet ugramadik ve herkes ayri topik aciyo karmasik oluyo diye kaldirdilar. Sonunda bu bizimki gibi kiloya gore olanlari koydular. Takimlar zaten hep vardi.
Burdan sorumlu olan moderator puskuuttu talin vardi biri daha vardi sanki.

Bi an 9 sene onceye gittim hee

Ne diyodum konuya donelim

Elif sağol canım..sürekli ayaktayim anne baba iki çocuk bir es hepsi bana bakiyor iki ev kiloda çok olunca ayaklar iflas etti..
Artik daha ozen goster ayagina derincim daha cook lazim sana ayaklarin.
Yemek yaparken otur mumkun oldukca oturdugun yerde falan dogra. Cok uzun sure ayakta kalicaksan mutlaka az dinlendirmeye calis. Gecicek ins devam ettikcede ayaklardan yuk azalicak.

Evde yapilcak biseyler varmi buz koymak gibi?

Iki haftadir masallahin var onceki derin gitti olmasi gereken geldi

Son düzenleme:
Ben ne yaptim ozetimi geceyim.

Sahuru tekrar yazim

2 yumurta,2 kk beyaz peynir
1 kk kasar, 10 zeytin, salatalik,
2,5 dilim cok tahilli, 3 ceviz, 2 tatli kasigi bal, cay, su.

Iftarda

2 bardak su 1 tane incir
1 tabak eristeli yesil mercimekli corba 1 lokma ekmekle.
Haslanmis tavuk but ve gogus karisik, az ketcapla.

Tavugun olcusunu hic bilmiyorum bi cocuga bi kendime yedirince karisti. Biraz yedim iste sofradan kalktigimda sistim gibi geldi cok yedigimi dusunerek biraz garip oldum sonra gecti. Corbamda biraz koyuydu.

Cayla 2 incir daha yedim.

1 litre su anca ictim 40 dk da yuruyus.

Ahhh bonus hiçte oturarak birşey yapamam ama bundan sonra yapmam gerekecek...tendon iltihabi ve asiri ödem ayak bileklerinde..bacaklarimda olduğu gibi varis iki bacagimda...ameliyat deniyor...bugun epey dinlendirdim eşim bskti çocuklara ....
Hayallerinden biri gerçek oldu.basit birşey ama kaloriferli ev çok istiyordum sobafan bikmistim...istediğim gibi bir evde oturuyorum...diğeri kilo vermek oda olur inşallah..tabii herşeyden önemlisi sağlık...

Dikkat et kendine
Sen de benim canımsın :) yaprak bezelyeyi azcık mısır unuyla kızartıyo annem..
Gayet başarılı bi menü. Menüden de ziyade iki çocukla yaptığın yürüyüşü çoooookk beğendim maşallah
Eki Görüntüle 1826581 yarin planlandigina gore ben yatar hepinize iyi geceler
Bu planlı hallerine bayılıyorum yeliz ya maşallah..

Derin canim,cok geçmiş olsun.insallah kisa sürede iyileşir ayagin.

dafi ablacim,hosgeldin.

zeze_84 kendin için aldigin kararlar ne güzel,her konuda planli olmayi seven bir yapim var benim de,zaman zaman cok yorucu oluyor ama..
Tüm güzel kararlarin aliskanliklara dönüşür umarim.

OGULCUKLARIM canim,karatay insan fitratina en yakin diyet bence,bir de bizim gibi kilo yüksek olunca öyle gramla beslenilen diyetler bir süre sonra caydirici oluyor..
Kendi bedenini en iyi sen tanirsin,istersen yakin bulduğun beslenme tarzlarini birkaç gün dene,böylelikle seni yormayan,enerjini düşürmeyen ile yoluna devam edersin..

nothinggg yakininiz vefat etmiş sanirim asuman ablanin mesajından anladigim kadari ile,basiniz sagolsun.Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…