Selamun aleyküm güzeller
Hepiniz iyisinizdir inşallah
Fırsat buldukca geçmişe göz atayım
Hoşbuldummm yenacımDaficim hoşgeldin...
Derincim uzulme sakin bak hayriyeye yazdigim gibi her gun oturarak egzersiz yapcan tamam mi? Herseyden onemlisi ayagin su anda hersey herkes sana bakiyo.Yena zaten ona üzülüyorum ya uç aydir ayagim agriyor diye üzülüp daha çok yiyorum...aslinda kilo verince bu kadar agrida olmayacak...
Dr 15 gün istirahat verdi ..iki çocukla nasil yapacaksam...en çok leslie yapamayacagim ona üzüldüm...
hiç üzme kendini sadece kendini bırakıp yemek düzenini bozma öyle olunca daha çok moralin bozulur.Rabbim şifa versin inşallah tez zamandaYena zaten ona üzülüyorum ya uç aydir ayagim agriyor diye üzülüp daha çok yiyorum...aslinda kilo verince bu kadar agrida olmayacak...
Dr 15 gün istirahat verdi ..iki çocukla nasil yapacaksam...en çok leslie yapamayacagim ona üzüldüm...
Sağol canım kafaya takma maya calisiyorum sonra yemeğe saldiriyorymhiç üzme kendini sadece kendini bırakıp yemek düzenini bozma öyle olunca daha çok moralin bozulur.Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Elif sağol canım..sürekli ayaktayim anne baba iki çocuk bir es hepsi bana bakiyor iki ev kiloda çok olunca ayaklar iflas etti..Kendimce şöyle bi plan yaptım spor için. 90a kadar leslie ve yürüyüş yapacağım sadece. Sonra 80e kadar leslie yürüyüş ve bölgesel hareketler. 80e inince de pilates yapıcam..
Eee o kadar zayıflayınca sıkılaşmam lazım dimi
Oruçlu olanlar Allah kabul etsin..
Derin geçmiş olsun babana da sana da. Çok koşturuyorsun ayakların normal. E kilomuz da çok olunca ayaklar napsın. Diyete devam
Yena "bir zamanlar 90+ "geyik topiği çoookk güzel olur yaaa inşallah bu sefer olacak
Hayriye geçmiş olsun canım.. Karatay bana mantıklı geliyo aslında ama ekmek yememek biraz zor geliyo. Belki biraz alışınca ben de karatay yaparım.
Artik daha ozen goster ayagina derincim daha cook lazim sana ayaklarin.Elif sağol canım..sürekli ayaktayim anne baba iki çocuk bir es hepsi bana bakiyor iki ev kiloda çok olunca ayaklar iflas etti..
Dikkat et kendineElif sağol canım..sürekli ayaktayim anne baba iki çocuk bir es hepsi bana bakiyor iki ev kiloda çok olunca ayaklar iflas etti..
Sen de benim canımsın :) yaprak bezelyeyi azcık mısır unuyla kızartıyo annem..Elif canimsin cok guzel listen pogcan olmasa onlarda hic bisey degil emziren hatuna. Yaprak bezelye kizartiliyomu ilk kez duydum
Spor konusunda ablamlarin hocasina sordurucam ben simdiden plates vb.yapilabilirmi diye
Bir zamanlar topigi fikri cok hosuma gitti seneye acariz ins 10 sene olucak uyeligim dile kolay. Demek 22 yasindaymisim ilk geldigimdeve o senede 1 haziran diyetcileri diye topik acmistik sohbetten arkadaslarla. Uzuuun bir muddet ugramadik ve herkes ayri topik aciyo karmasik oluyo diye kaldirdilar. Sonunda bu bizimki gibi kiloya gore olanlari koydular. Takimlar zaten hep vardi.
Burdan sorumlu olan moderator puskuuttu talin vardi biri daha vardi sanki.
Bi an 9 sene onceye gittim hee
Ne diyodum konuya donelim
Gayet başarılı bi menü. Menüden de ziyade iki çocukla yaptığın yürüyüşü çoooookk beğendim maşallahBen ne yaptim ozetimi geceyim.
Sahuru tekrar yazim
2 yumurta,2 kk beyaz peynir
1 kk kasar, 10 zeytin, salatalik,
2,5 dilim cok tahilli, 3 ceviz, 2 tatli kasigi bal, cay, su.
Iftarda
2 bardak su 1 tane incir
1 tabak eristeli yesil mercimekli corba 1 lokma ekmekle.
Haslanmis tavuk but ve gogus karisik, az ketcapla.
Tavugun olcusunu hic bilmiyorum bi cocuga bi kendime yedirince karisti. Biraz yedim iste sofradan kalktigimda sistim gibi geldi cok yedigimi dusunerek biraz garip oldum sonra gecti. Corbamda biraz koyuydu.
Cayla 2 incir daha yedim.
1 litre su anca ictim 40 dk da yuruyus.
Bu planlı hallerine bayılıyorum yeliz ya maşallah..Eki Görüntüle 1826581 yarin planlandigina gore ben yatar hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?