Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende yediklerimi yazayim

Sabah...musli yedim 1 bardak sutle

Ogle...1 haslanmis yumurta peynir domates salatalik yesil cay

Ara...beyaz cay

Aksam...zeytunyagli fasulye salata ayran

Spor...20 dk

Su...1.5 a tamamlicam insallah

3 haftadir yerimde sayiyorum yarin sabah artik azda olsa eksiyi gormek istiyorum

Bu sabah limonlu suyu unuttum. Spor yapmadım. Az su içtim...
Menü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir ve bolca lor
1 buyuk bardak tarçınlı süt

Öğle
Haşlanmış tavuk
Ayran

Ara
Keten tohumlu yoğurt

Akşam
Fırın poşetinde baharatlı tavuk(yağsız)
Bolca ayran

Bugün erken kalkınca öğlen de yedim. Ve anladımki ekmeksiz doymuyorum. Neyseki akşam ayran şişirdi.

İlerleyen saatlerde yeşil çay içip suyu 3 ltye tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Ama bugün spor yapamayacağım. Ameliyat yerimde bi yer çok sızlıyo. Spora bi süre ara verdim.

Yaa oyle bakma cislari soylemiyecektik yaaa

Bunun bi bedeli olmali hayriye yedigin miktara gore yatmadan eritmeye calis onlari

Bacı sen protein yapmiyomuydun bugun dedinde benmi unuttum

Ya elif yapma sakin daha sen ne sporu yapiyonki ya ben yuruyus yapiyosun saniyorum 6 aydan once spora baslanmiyo sezeryanda hicmi duymadin burda yazarken falan yav
Distan bakinca iyilesmis gozuksede icten iyilesmiyo

Ya elif yapma sakin daha sen ne sporu yapiyonki ya ben yuruyus yapiyosun saniyorum 6 aydan once spora baslanmiyo sezeryanda hicmi duymadin burda yazarken falan yav
Distan bakinca iyilesmis gozuksede icten iyilesmiyo
Ya sadece leslie yapıyorum zorlandığımı hissetmemiştim yaparken falan. Bugün hissettim kalkınca.

İnşallah nurcum güzel olsun valla .. Sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl.?

Ya sadece leslie yapıyorum zorlandığımı hissetmemiştim yaparken falan. Bugün hissettim kalkınca.

Elifcim leslie aynı zaman da karın kaslarını da çalıştırıyor..
havalar da düzelecek bebişi alıp yürümeye gidersiniz daha iyi olur...

Hayruşş yürüsen tolore edermisin yediklerini.?

gerçi yorgunsun sanırım....

diğer sorunu anlamadım pek regl dönemiylemi alakalı.??
Hayir canim anlatamadim ben gezmeye gidiyorum mesela ee orda diyetteyim dekten biktim demekte istemiyorum bir ogun bozunca altusu oluyor bu diyet
Allahim develt meselesi oldu bu bana

Hayir canim anlatamadim ben gezmeye gidiyorum mesela ee orda diyetteyim dekten biktim demekte istemiyorum bir ogun bozunca altusu oluyor bu diyet
Allahim develt meselesi oldu bu bana

Anladım .. tok gitmeye ve orada masum olanları tercih etmeye çalış.. Akşamını hafif geçirip hareketi arttırırsan olur bir şekil de...
Önemli olan sürekli yapmamamız hayrıyecim. arada birşey olmaz ..

Oglan iyi okula gitmk istemiyo pek onunla ugrasiyorum. İsten ayrildim evdeyim suan oyle iste

hadi yaa.. İş arkadaşın oğlu 4 yaşın da o da zorla gidiyor kreşe.. Her sabah ana oğul ağlıyorlar...
İşten ayrılman hayırlısı olsun..

Offf yenam beni rahatlatan cevap buydu iste seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…