Biliyorum tatlim ben o kadar cok hissediyorumki senin destegini
Sen devam etmeye calis diyetine misafirlerin var biliyorum ama olsun.
Sende esnek davranabilirsin kurallar icin
Bu kurallari en sıkı tutacaklar ben hayriye yena derin yeliz oncelikli sonrada frida asuman abla sonrada emzikliler
Annem tepemde zaten zorla spor yaptiriyo bana
Yaa oyle bakma cislari soylemiyecektik yaaa
Bende yediklerimi yazayim
Sabah...musli yedim 1 bardak sutle
Ogle...1 haslanmis yumurta peynir domates salatalik yesil cay
Ara...beyaz cay
Aksam...zeytunyagli fasulye salata ayran
Spor...20 dk
Su...1.5 a tamamlicam insallah
3 haftadir yerimde sayiyorum yarin sabah artik azda olsa eksiyi gormek istiyorum
gozumun onusune geldi
Ne sporu yaptiriyo kendide yapiyomu
Ya elif yapma sakin daha sen ne sporu yapiyonki ya ben yuruyus yapiyosun saniyorum 6 aydan once spora baslanmiyo sezeryanda hicmi duymadin burda yazarken falan yavBu sabah limonlu suyu unuttum. Spor yapmadım. Az su içtim...
Menü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir ve bolca lor
1 buyuk bardak tarçınlı süt
Öğle
Haşlanmış tavuk
Ayran
Ara
Keten tohumlu yoğurt
Akşam
Fırın poşetinde baharatlı tavuk(yağsız)
Bolca ayran
Bugün erken kalkınca öğlen de yedim. Ve anladımki ekmeksiz doymuyorum. Neyseki akşam ayran şişirdi.
İlerleyen saatlerde yeşil çay içip suyu 3 ltye tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Ama bugün spor yapamayacağım. Ameliyat yerimde bi yer çok sızlıyo. Spora bi süre ara verdim.
Mekik neyinde cek bari ip bende istiyorumda bu agirlikta ziplamak sakincali olabilirOlmayan iple ip atlatiyo bana kendide sayiyo. O yapmiyo beli agriyo
kes cezami bonusim ama insafli olsun valla yeni totom yer gorduBunun bi bedeli olmali hayriye yedigin miktara goreyatmadan eritmeye calis onlari
Bacı sen protein yapmiyomuydun bugundedinde benmi unuttum
Ya sadece leslie yapıyorum zorlandığımı hissetmemiştim yaparken falan. Bugün hissettim kalkınca.Ya elif yapma sakin daha sen ne sporu yapiyonki ya ben yuruyus yapiyosun saniyorum 6 aydan once spora baslanmiyo sezeryanda hicmi duymadin burda yazarken falan yav
Distan bakinca iyilesmis gozuksede icten iyilesmiyo
Herkese selamlar
Super gidiyosunuz arkadaslar takipteyim
Asuman abla slklntln her neyse tez vakitte feraha kavusursun ins.
Dafi abla cok gecmis olsun dikkat et sen bize lazimsin
Yenam gayet guzel gidiyosun eksi gorcegibe eminim ama gormesen de moddan dusmek falan yok. Bu sefer hersey coj guzel olucak hepimiz icin biliyorum ben.
Ve Bonus kafamne guzel enerji dolusun opuyorum seni kocaman hic eksilmesin enerjin tamam mi sana cok inaniyorum ve guveniyorum. Hep ama hep yanindayim her kosulda
8
kes cezami bonusim ama insafli olsun valla yeni totom yer gordu
Ya sadece leslie yapıyorum zorlandığımı hissetmemiştim yaparken falan. Bugün hissettim kalkınca.
Hayir canim anlatamadim ben gezmeye gidiyorum mesela ee orda diyetteyim dekten biktim demekte istemiyorum bir ogun bozunca altusu oluyor bu diyetHayruşş yürüsen tolore edermisin yediklerini.?
gerçi yorgunsun sanırım....
diğer sorunu anlamadım pek regl dönemiylemi alakalı.??
İnşallah nurcum güzel olsun valla .. Sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl.?
Hayir canim anlatamadim ben gezmeye gidiyorum mesela ee orda diyetteyim dekten biktim demekte istemiyorum bir ogun bozunca altusu oluyor bu diyet
Allahim develt meselesi oldu bu bana
Oglan iyi okula gitmk istemiyo pek onunla ugrasiyorum. İsten ayrildim evdeyim suan oyle iste
Offf yenam beni rahatlatan cevap buydu iste seviyorum seniAnladım .. tok gitmeye ve orada masum olanları tercih etmeye çalış.. Akşamını hafif geçirip hareketi arttırırsan olur bir şekil de...
Önemli olan sürekli yapmamamız hayrıyecim. arada birşey olmaz ..
hadi yaa.. İş arkadaşın oğlu 4 yaşın da o da zorla gidiyor kreşe.. Her sabah ana oğul ağlıyorlar...
İşten ayrılman hayırlısı olsun..
Offf yenam beni rahatlatan cevap buydu iste seviyorum seni
ahh hayriyecim kelin ilacı olsa misali.. artık birbirmize destek oluyoruz naapalım kimse bizi anlamıyor...
İyi ki varız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?