Yaaa supersin masallah cok merek ediyorum bonus nekadar gittiNe yidin bonus yaz bakalim
Kalkinca 2 bardak su
2 yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 fincan sutlu kahve.
2 incir 2 ceviz yesil cay
Haslanmis tavuk kucuk pasta tabagi ile,
2 kasik yogurt, keten tohumu
Su
Haslanmis tavuk, 3 kasik yogurt.
Su 1 litre oldu. 8 de ayranla yogurt kuru yapicam. Sporum henuz yok
107 den 103 e inemez kanimca o kadarda degil :)Bonus 103 leri görmüş olabilir kanımca..
Ye na yatınca hiç ağrım yok canım..üzerine basınca canim çok yanıyor topalliyorum..evde yine bir derecede yolda hiç yuruyemuyorum..çocuklar park istiyor gidemiyorum ancak pazar günleri babası ile araba ile gidiyoruz..
Babam hiç belli değil Ye na şimdi şokta çok korkuyor ama ya burada yada balikesirde olur..
Dün akşamda annem yine panik atak oldu.eşim acile götürdü sonra bize getirmiş ..babama ve bana üzülmüş elinden bişey gelmiyor yardımcı olsun ..takmış kafaya hala içerde uyuyor yemek yiyip geri yatıyor...
107 den 103 e inemez kanimca o kadarda degil :)
Kiymali patates yemegi ben yemeyince ve aci olmus diye kizlarada veremeyince bitmedi onun dibindeki kiymayi yedim fena aci olmus hakkaten.
Baktim topige :)) fikrim olsada yorum yapamiycimBiz yemeyince bitmiyor yemek zaten :))
Baktim topige :)) fikrim olsada yorum yapamiycim
Yalniz hazir cevap gibiler evet ama cok ukala msjlar var. Tarzim degil. Eski geyikler nerdeeee
Ye na o babaanneleri hep işi olur zaten biz arayinca..zaten bizim aramız ondan bozuldu çocuk bakımı yuzunden...nerden aradı eşim nisaya bakın diye...yarim sakattı aslında insan komşunun çocuğuna bakar ne olacak....
Valla dün akşam salata ile geciştirdim...o kadar aç yattimki sabah eksi görmemiştim çok üzüldüm..bakalım yarın ne olacak..ben spor yapmayınca gitmiyor...
Allam yeaa sanki senin fikrin yokÇok ukala hatta hadsizler...
Hahaha fikrini sevsinler..
Yaninda hep guzel seyler konusun ben olunca iyi olucam ins de ne bilim baska nasil destek olunurkiSorma Ye na babam aradı çenesi kitleniyormus diye nasıl korktum...tansiyonu yükselmiş diazem yapıp yollamışlar...bir aydır çekiyoruz esi mde bende kendi de..haftanın iki üç günü acildeyiz..tamam cnn sağol ızmir düşünürse haber veririm...Ye na o zaman bana kalp damar doktoru arastirabilirmisin...bn izmir de olacam cunki ameliyatı...Dun hastanede duymuş annem birinin varislerinden dolayı beyine pıhtı atmış..çok korkmuş biran önce git diyor....Babam ameliyat olacak bn olacam ayağım ağrıyor hep bunlara üzülüyor ışte kafadan atamıyor...
Sorma Ye na babam aradı çenesi kitleniyormus diye nasıl korktum...tansiyonu yükselmiş diazem yapıp yollamışlar...bir aydır çekiyoruz esi mde bende kendi de..haftanın iki üç günü acildeyiz..tamam cnn sağol ızmir düşünürse haber veririm...Ye na o zaman bana kalp damar doktoru arastirabilirmisin...bn izmir de olacam cunki ameliyatı...Dun hastanede duymuş annem birinin varislerinden dolayı beyine pıhtı atmış..çok korkmuş biran önce git diyor....Babam ameliyat olacak bn olacam ayağım ağrıyor hep bunlara üzülüyor ışte kafadan atamıyor...
Bende geliyorum :))Ben yürüyüşe gidiyorum bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?