Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün pek iyi geçti diyemem.
Sabah
birbuçuk dilim köy ekmeği, 2 dilim peynir, 1 kupa sütlü kahve

Öğle
2 bardak yeşil çay

Akşam
2 dilim kepekli ekmek, 1 çatal ucu beğendi, 1 çatal ucu fava, 1 çupra, salata, yeşillik, kuru soğan, 1 bardak çay, 1 fincan kahve

Yemeği sekizbuçukta yedik

Benim akşam yemeği genellikle yediden sonra yeniyor. Biraz geç oluyor. Geçiştiremiyorumda. Sağolsun eşim bir yemek yer onun karşısında tok insan acıkır.
Birde evde olunca durmadan atıştırır. Çıkarttığı sesten tok olsan için kırılıyor zannedersin. Bazen git benim sesini duymayacağım yerde ye açıktırıyorsun diye bağırıyorum

Dafi cok geçmiş olsun
Sağol Canım Allah razı olsun

Daficim geçmiş olsun oku bol bol sen bilirsin zaten ne yapılması gerekir
Cumartesi günü de sıfır araba stop etmiş eşim yolda kalmış. Çekici gelmiş arabayı servise götürmüş. Milyonda bir olan bir arızaymıs. Oda bize denk gelmiş

eşime bol bol sadaka ver diyorum.

Ay dafiii agzim acik kaldi yeminle..
Allah korusun beterinden...

Ay dafiii agzim acik kaldi yeminle..
Allah korusun beterinden...
Amiin canım
Gerçekten verilmiş sadakalar karşı geliyor diyorum.
Gerçekten eşimde çok cömert bir insandır. Kapısına geleni hiç boş çevirmez. Yolda kalanın yanından geçip gitmez. Elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışır.

Derin,

Akşam izlediğim lifetime diye yabancı bir program da obez çiftin gelişmeleri aktarılıyor.. zayıflamaya nasıl karar verdikleri,diyetisyen görüşmeleri spor hocası falan..
İlk önce iç hastalıkları doktoruyla görüşme yapıyorlar... Kadın hasta da şişmanlıktan dolayı gut başlangıcı varmış.. Eklem iltihabı ciddi ağrılarım var diye anlatıyordu.. sana öyle birşey dedimi doktorlar...
Kontrole gitiğin de sorarmısın doktoruna...

Dafi eşimde boyle durumlarda bol bol sadaka verir. Bir onceki msjda belirtmek istedim sonra vazgectim.
Allah kabul etsin canım.
İnan eşimde öyle
Helede köyde yapılacak birşey olduğunda ilk akla gelenlerin başındadır eşim. Cami, çéşme, yol, okul vs. Hemde miktar belirterek isterler. Dün aradılar yine 15 mayısta köyde hıdrellez pilavı yapılacak iyi birşeyler gönder dediler. Dükkanda biriken sunta kereste parçalarını asla satmaz fakir fukara yaksın ısınsın diye. Suriyeliler alışmış kapıda bekliyorlar.
Her zaman dua ederim Rabbim kendi yolunda harcıyamıyacağımız varlığı vermesin diye

DERİN çok geçmiş olsun canım.
Panik atağı bende yaşadım bilirim zorluğunu ama geçmeyen bişey değil, allahım acil şifalar versin inş.
"Yok birşey yok, hepsi gelir geçer" demek üzerine basmamak, bişey yokmuş gibi davranmak iyi gelir, birde sakinleşmesi için yapılan şeyler ve temiz hava..
Bazen bişeyleri söylemek yalnız dile kolay biliyorum ama her zorlukla beraber birde kolaylık vardır.
Öpüyorum.

oy abla ne diyorsun sen.allah muhafaza ya

Gecmisi atlayarak okudum,mesajlarini gözden kacirdigim arkadaşlar kusura bakmayiniz..
bugun sag gözüme anlayamadım birsey oldu mikropmu kapti anlamadım,ekrana cok bakamiyorum,neyse sabaha geçer inşallah..

Derin Cok geçmiş olsun anneciğine ve babacigina,dilerim bu zor günler cabuk geçip gider hepiniz için.

dafi ablacim,neler gelmiş basinize öyle Allah beterinden korusun inşallah..Bazen üst üste geliyor hersey,nazarda olabilir..

Her şey çok iyi gitti sayılır bugün ta ki almayandan eşimin amcası gelmiş almanyanin malum meşhur bır şeyini getirmiş yarısını ben yedim resmen güya çocuğa getirmiş.oysa evimde rahat rahat duruyordum hiç aklımda yoktu.kayınValideme gelince bende gitmek zorunda kaldım.aslında çok pişman değilim yediğim için çünkü bayadir yemiyordum malum şeyden. sadece perşembe aksami olmasına kötü oldu

ac karnina limonlu su
kahvalti
bol lorlu buyuk bir omlet,2 ceviz, dereotu
ara
1 bardak sut,2 kayisi,10 badem
Aksam
Ton balıklı salata ve 2 dilim kaşar

3 lt su ve isirgan çayı ictim

2 fast mil-->25 dk ayrica 20 dk yürüyüş

Ama bugün Sabah kotu rakam gördüm, yarından umudum yok. Regl olmam gerekiyor sanırım ödem tuttum

Iyi geceler kizlar
Masallah yuruyisler leslieler yapilmis
Nazar degmesin topigimize
Bakalim yarin yeni kurallar sonrasinda ilk bildirimlerimiz nasil olacak
Gerci ben azicik muafim ama olsun sizleri cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…