Sağol Canım Allah razı olsunDafi cok geçmiş olsun
Cumartesi günü de sıfır araba stop etmiş eşim yolda kalmış. Çekici gelmiş arabayı servise götürmüş. Milyonda bir olan bir arızaymıs. Oda bize denk gelmişDaficim geçmiş olsun oku bol bol sen bilirsin zaten ne yapılması gerekir
Ekmek fazla biraz ama bu günlerde ekmeğe karşı çok iradesizimDafi günün başarısız değil bana göre
Derin çok geçmiş olsun
Ay asucum bu günlerde başımızda dönüyor birşeyler Allah hayır yazsın
Pazar günü sabah kahvaltısında iki kere bardak devirdim masada. O arada ablam geldi kolunu kızgın tavaya deyirmiş . Sonra çocuklar gözleme istedi çatıya eski saç koyup içine ateş yaktım tam hamur yarı oldu yeğenim koştu geldi yatak odasından duman çıkıyor diye. Bir indimki yukarıda yanan ateşten tavandaki ısı yalıtımı için konan köpükler erimiş tavan patlamış. Hemen ateşi söndürdüm. Hamur bitsin diye bahçeye ateş yaktım. Kardeşimin hanımı geçerken dengesini kaybetti sacın üstüne düşüyordu zor tuttuk yağ bidonuna çarptı yağ döküldü. Az sonra eşim kapının önüne çıktı ayağı takıldı düştü. Neyse gece bursaya geldik arkadan telefon ettiler jandarma sizi çağırıyor diye. Jandarmayla ne işimiz olur dedik. Komşunun damadı gelmiş arabayı kaçırmış. Araba bizim bahçenin duvarını yıkmış tutanak tutulacakmış. Biz şikayetçi değiliz kaza olmuş canına birşey olmasın dedik gitmedik. Dünde ben evin içinde düştüm. Daha bunlar aklıma gelenler. Allah muhafaza etsinde bu günlerde hep birşeyler oluyor.
Amiin canımAy dafiii agzim acik kaldi yeminle..
Allah korusun beterinden...
Ekmek fazla biraz ama bu günlerde ekmeğe karşı çok iradesizim
Allah kabul etsin canım.Dafi eşimde boyle durumlarda bol bol sadaka verir. Bir onceki msjda belirtmek istedim sonra vazgectim.
Uyma DaficimBir komployla karşı karşıya yım
Eşim karşımda durmadan birşeyler yiyor
Şimdide çekirdek çitlemeye başladı
Ama ben uymayacam ona
oy abla ne diyorsun sen.allah muhafaza yaDerin çok geçmiş olsun
Ay asucum bu günlerde başımızda dönüyor birşeyler Allah hayır yazsın
Pazar günü sabah kahvaltısında iki kere bardak devirdim masada. O arada ablam geldi kolunu kızgın tavaya deyirmiş . Sonra çocuklar gözleme istedi çatıya eski saç koyup içine ateş yaktım tam hamur yarı oldu yeğenim koştu geldi yatak odasından duman çıkıyor diye. Bir indimki yukarıda yanan ateşten tavandaki ısı yalıtımı için konan köpükler erimiş tavan patlamış. Hemen ateşi söndürdüm. Hamur bitsin diye bahçeye ateş yaktım. Kardeşimin hanımı geçerken dengesini kaybetti sacın üstüne düşüyordu zor tuttuk yağ bidonuna çarptı yağ döküldü. Az sonra eşim kapının önüne çıktı ayağı takıldı düştü. Neyse gece bursaya geldik arkadan telefon ettiler jandarma sizi çağırıyor diye. Jandarmayla ne işimiz olur dedik. Komşunun damadı gelmiş arabayı kaçırmış. Araba bizim bahçenin duvarını yıkmış tutanak tutulacakmış. Biz şikayetçi değiliz kaza olmuş canına birşey olmasın dedik gitmedik. Dünde ben evin içinde düştüm. Daha bunlar aklıma gelenler. Allah muhafaza etsinde bu günlerde hep birşeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?