Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus sağol canim...çok zor bir hastalik allah kimseye vermesin
benim abimin eşi panik atak nasıl zor bır durum çok iyi biliyorum.derdi veren dermanıda verir üzme kendini psikolojik bır durum olduğu için elinizden geldiği kafa olayları basit göstermeye çalışn.inşallah atlatır

7gibi yürüyüşten geldik eşimle yemek geç vakite kaldı yeni kalktk yemekten sayılır.
2kase cacık haşlanmış tavuk göğsü.oğlumun tabağından 1kaşıktan biraz fazla bulgur pilavı. 1lokma ekmek.
sabah beni mutlu edecek kadar eksi gördüm ama yarına ne olur bilmiyorum.

Yasayan bilir canim...annem 10 senedir panik atak zaten arada boyle fenalasiyor ilaçlar ini aliyor sürekli...biraz acildi simdi...

Iyi aksamlar

Şu protein gunu iyiydi taki 3 te eve gelip dunden kalan islak şeyi goren kadar ((
Spor yok
Su 1 lt yesil cay 1 kupa
Bol cesit peynirli omlet ekmeksiz yapamadim
Oglen kofte salata 1 dilim
Ara yesil cay
1 dilim bipppp
Aksam 4 kasik yogurt 3 kasik bulgur pilavi
Sonrada 3 tane bipli birsey yok ya olmuyor
Ben bu istahima nasil dur diycem

3 gun iyi sonrasi bipliyorum

Derin babana geçmis olsun
Bende yurumedigimde kilom hic gitmez

Nur hayirlisi olsun bizimde okul problemimiz olmustu biraktik ama bizimkisi baslamadan bitti gibi birsey oldu 15 gun surdu egitim hayatimiz eylul donemine hazirliyoruz

Bonus koctaştan fakirin baskülunu aldim
Sabah nolcek bakalim

Derin çok geçmiş olsun
Derincim Allah sana anne babana şifa versin
Daficim yaşlılıktan değil yorgunluk ve nazardan dir geçmiş olsun
Ay asucum bu günlerde başımızda dönüyor birşeyler Allah hayır yazsın
Pazar günü sabah kahvaltısında iki kere bardak devirdim masada. O arada ablam geldi kolunu kızgın tavaya deyirmiş . Sonra çocuklar gözleme istedi çatıya eski saç koyup içine ateş yaktım tam hamur yarı oldu yeğenim koştu geldi yatak odasından duman çıkıyor diye. Bir indimki yukarıda yanan ateşten tavandaki ısı yalıtımı için konan köpükler erimiş tavan patlamış. Hemen ateşi söndürdüm. Hamur bitsin diye bahçeye ateş yaktım. Kardeşimin hanımı geçerken dengesini kaybetti sacın üstüne düşüyordu zor tuttuk yağ bidonuna çarptı yağ döküldü. Az sonra eşim kapının önüne çıktı ayağı takıldı düştü. Neyse gece bursaya geldik arkadan telefon ettiler jandarma sizi çağırıyor diye. Jandarmayla ne işimiz olur dedik. Komşunun damadı gelmiş arabayı kaçırmış. Araba bizim bahçenin duvarını yıkmış tutanak tutulacakmış. Biz şikayetçi değiliz kaza olmuş canına birşey olmasın dedik gitmedik. Dünde ben evin içinde düştüm. Daha bunlar aklıma gelenler. Allah muhafaza etsinde bu günlerde hep birşeyler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…