- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Biz de seni sevdik polyana..
benim abimin eşi panik atak nasıl zor bır durum çok iyi biliyorum.derdi veren dermanıda verir üzme kendini psikolojik bır durum olduğu için elinizden geldiği kafa olayları basit göstermeye çalışn.inşallah atlatırBonus sağol canim...çok zor bir hastalik allah kimseye vermesin
Yasayan bilir canim...annem 10 senedir panik atak zaten arada boyle fenalasiyor ilaçlar ini aliyor sürekli...biraz acildi simdi...benim abimin eşi panik atak nasıl zor bır durum çok iyi biliyorum.derdi veren dermanıda verir üzme kendini psikolojik bır durum olduğu için elinizden geldiği kafa olayları basit göstermeye çalışn.inşallah atlatır
kalbim hep sizinleydii benim bu yoğunluğum ne zaman bitcekk acebaaKaçak nursena askolsun sana bırakıp gidilir mi 10 gün
Ay asucum bu günlerde başımızda dönüyor birşeyler Allah hayır yazsınDerincim Allah sana anne babana şifa versin
Daficim yaşlılıktan değil yorgunluk ve nazardan dir geçmiş olsun
Vay siz buranin yolunu bilirmiydiniz kuzumkalbim hep sizinleydii benim bu yoğunluğum ne zaman bitcekk acebaa
sora sora bağdat bulunur derlerde şu obur nursena topiğin yolunu bulamadıVay siz buranin yolunu bilirmiydiniz kuzum
Sadece kalbin yetmiyor artık gün içinde yarım saat de bize ayır lütfenkalbim hep sizinleydii benim bu yoğunluğum ne zaman bitcekk acebaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?