Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Uyma Daficim
Ben yarın yapacam kaçamak
Yok uyumadım asucum zaten yemeği geç yedik oldukça tokum

oy abla ne diyorsun sen.allah muhafaza ya
Amiin Allah hepimizi muhafaza eylesin

Dafi sizede Allah kabul etsin

Eşine uyma sabaha az kaldi inşallah iyi sonuclar paylasiriz
amin
Uymamda iyi sonuç beklemiyorum köyde artıya geçmiştim eksi olacağımı sanmıyorum

Amiin canım gerçekten öyle oluyor. Rabbim koruyor yine bombanın patladığında da bir gün önce aynı saatte aynı yerdeydim. Birgün önce patlasa bende ulucaminin yanındaydım. Rabbim korudu çok şükür.

YENA cım kızım yaninda olduğum surekli memede emip uyuyup uyanıncada oyun oynarsak ve surekli onla ilgilenirken cok ıyi.
Ama 5 dk yalniz kalınca sanki dayak yemiş gibi ağlıyor.
O yüzden yazmaya fırsat bulamıyorum bazen gün içinde.
Bugün 5dk dus alayim dedim kızım geldiğimde katılıyordu neredeyse aglamaktan.
Yogun bakimda kaldığından, sadece ben yanindayim ve bu yüzden bana cok alıştigindan yalnız kalmak istemiyor
Böle mecbur aglatincada yalnizligima ıyice daralıyorum.
Pek keyfim yok o yüzden bu ara .
Bide kolunun stresi vede hergün
evde kolun sporu cok büyük
sorumluluk var üzerimde

Allah yardımcın olsun canım

Iyi geceler herkese
Burcu senin yemeklerin az gibi emziriyosun sen dikkat et.

Bir de bebegini azcik kendi kendine kalmaya alistirman lazim. Sirf inatla aglar hic biseyi yokken. Mesela almamaya calis kucagina azaltmaya calis yavasca yere ortu ser oyuncak falan dok donuyodur artik seninki ilgisini ceker pusette dursun yada gorebilcegi yere degisik biseyler koy.

Boyle alistirmak en iyisi dustada ben pusetle kapiya koydugumu bilirim ordan baksin bana diye. Hala bazen babasu bakamayinca ben banyodayken geliyo ama ikna edebiliyorum. Hele kucuk banyonun kapisini kapadigim an anliyo geliyo bir seri aglama kapiya vurma kendini yere vurma seklinde biseyler yapiyo :)

Tabiki herkes kendi daha iyi bilir cocugunun durumunu ama iste demeden edemedim

Alinti yapamadim..herkeze çok tesekkur ederim.annem biraz acildi misafir gelince sohbet muhabbet çok şükür bu gece acile gitmedik..
Yena bnde gutdan suphelendim ama dun bütün kan tahlillerim yapildi herhalde cikardi...ben birazda varislete bagliyorum belki onlar sebep olabilir kilo ile birlesince

Ne yedin yaz bakim uyuycaktim seni gordum esin biseyler alicakti?
Kacirmadin ins

Canim fikrini yazman benim icin zaman harcaman beni mutlu eder, yazdiklarindan asla yanlis bir sey cikarmam.
Evet bugun az yedim ama diger gunler daha bol yiyorum. Bole olmamasina daha dikkat edicem

Kizimi zaten yere hep kolu calissin diye oyuncaklarini yanina koyup birakiyorum,mecbur zaten aglatiyorum cunku mecburi yapmam gereken seyler var ve dedigin gibi alissin. Istiyorum.
Ama oyuncaklara ilgisi cok degil birinsan istiyor konussun onla ozaman keyfi keyf cok neseli bir bebek
Ama son zamanlarda asiri agliyor, sanirim dis cikaracak olabilir

Eline fileyle biseyler verebilirsin disinede iyi gelir. Oyuncaklara bakmiyosa mutfak kaplari koyabilirsin. Dis zamani cok aglar evet ugrasican iste napalim mecbuur :)

Senin babasinin videosunu cekip izletebilirsin bir sure oyalar .

Derin ne diyim sana ya bu hafta 2.kacamak

Canim fikrini yazman benim icin zaman harcaman beni mutlu eder, yazdiklarindan asla yanlis bir sey cikarmam.
Evet bugun az yedim ama diger gunler daha bol yiyorum. Bole olmamasina daha dikkat edicem

Kizimi zaten yere hep kolu calissin diye oyuncaklarini yanina koyup birakiyorum,mecbur zaten aglatiyorum cunku mecburi yapmam gereken seyler var ve dedigin gibi alissin istiyorum.
Ama oyuncaklara ilgisi cok degil birinsan istiyor konussun onla
ozaman keyfi keyf cok neseli bir bebek. Babasindada uykusu gelmedigi surece sikintisiz durur ama maalesef esim gec gelince pek faydasi olmuyor bu yonden
Ama son zamanlarda asiri agliyor, sanirim dis cikaracak olabilir deli gibi kasiyor damaklarini

Ablacım iyi bir sadaka verin bari, çok geçmiş olsun hepsi için, Allahım esirgesin korusun inş sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…