Yok uyumadım asucum zaten yemeği geç yedik oldukça tokumUyma Daficim
Ben yarın yapacam kaçamak
Amiin Allah hepimizi muhafaza eylesinoy abla ne diyorsun sen.allah muhafaza ya
aminDafi sizede Allah kabul etsin
Eşine uyma sabaha az kaldi inşallah iyi sonuclar paylasiriz
Amiin canım gerçekten öyle oluyor. Rabbim koruyor yine bombanın patladığında da bir gün önce aynı saatte aynı yerdeydim. Birgün önce patlasa bende ulucaminin yanındaydım. Rabbim korudu çok şükür.Gecmisi atlayarak okudum,mesajlarini gözden kacirdigim arkadaşlar kusura bakmayiniz..
bugun sag gözüme anlayamadım birsey oldu mikropmu kapti anlamadım,ekrana cok bakamiyorum,neyse sabaha geçer inşallah..
Derin Cok geçmiş olsun anneciğine ve babacigina,dilerim bu zor günler cabuk geçip gider hepiniz için.
dafi ablacim,neler gelmiş basinize öyle Allah beterinden korusun inşallah..Bazen üst üste geliyor hersey,nazarda olabilir..
Allah yardımcın olsun canımYENA cım kızım yaninda olduğum surekli memede emip uyuyup uyanıncada oyun oynarsak ve surekli onla ilgilenirken cok ıyi.
Ama 5 dk yalniz kalınca sanki dayak yemiş gibi ağlıyor.
O yüzden yazmaya fırsat bulamıyorum bazen gün içinde.
Bugün 10 dk dus alayim dedim kızım geldiğimde katılıyordu neredeyse aglamaktan.
Yogun bakimda kaldığından ve bana alıştigindan yalnız kalmak istemiyor
Böle mecbur aglatincada yalnizligima ıyice daralıyorum.
Pek keyfim yok o yüzden bu ara .
Bide kolunun stresi vede hergün
evde kolun sporu cok büyük
sorumluluk var üzerimde
Sagolasin ablacimAllah yardımcın olsun canım
Ne yedin yaz bakim uyuycaktim seni gordum esin biseyler alicakti?Alinti yapamadim..herkeze çok tesekkur ederim.annem biraz acildi misafir gelince sohbet muhabbet çok şükür bu gece acile gitmedik..
Yena bnde gutdan suphelendim ama dun bütün kan tahlillerim yapildi herhalde cikardi...ben birazda varislete bagliyorum belki onlar sebep olabilir kilo ile birlesince
Ahhh ahhh aksam yemeği yemedim ama karpuz ve tatliyla kacamagi yaptim öğretmenim affetNe yedin yaz bakim uyuycaktim seni gordum esin biseyler alicakti?
Kacirmadin ins
Canim fikrini yazman benim icin zaman harcaman beni mutlu eder, yazdiklarindan asla yanlis bir sey cikarmam.Iyi geceler herkese
Burcu senin yemeklerin az gibi emziriyosun sen dikkat et.
Bir de bebegini azcik kendi kendine kalmaya alistirman lazim. Sirf inatla aglar hic biseyi yokken. Mesela almamaya calis kucagina azaltmaya calis yavasca yere ortu ser oyuncak falan dok donuyodur artik seninki ilgisini ceker pusette dursun yada gorebilcegi yere degisik biseyler koy.
Boyle alistirmak en iyisi dustada ben pusetle kapiya koydugumu bilirim ordan baksin bana diye. Hala bazen babasu bakamayinca ben banyodayken geliyo ama ikna edebiliyorum. Hele kucuk banyonun kapisini kapadigim an anliyo geliyo bir seri aglama kapiya vurma kendini yere vurma seklinde biseyler yapiyo :)
Tabiki herkes kendi daha iyi bilir cocugunun durumunu ama iste demeden edemedim
Sağol nursena sende benim gibi az uğrayanlardansın sanırımDafi geçmişolsunn
Şu hıdırrellez gecesinde dileğim topikçe zayıflamak bol irade olsunn iyi gecelerr
Canim fikrini yazman benim icin zaman harcaman beni mutlu eder, yazdiklarindan asla yanlis bir sey cikarmam.Iyi geceler herkese
Burcu senin yemeklerin az gibi emziriyosun sen dikkat et.
Bir de bebegini azcik kendi kendine kalmaya alistirman lazim. Sirf inatla aglar hic biseyi yokken. Mesela almamaya calis kucagina azaltmaya calis yavasca yere ortu ser oyuncak falan dok donuyodur artik seninki ilgisini ceker pusette dursun yada gorebilcegi yere degisik biseyler koy.
Boyle alistirmak en iyisi dustada ben pusetle kapiya koydugumu bilirim ordan baksin bana diye. Hala bazen babasu bakamayinca ben banyodayken geliyo ama ikna edebiliyorum. Hele kucuk banyonun kapisini kapadigim an anliyo geliyo bir seri aglama kapiya vurma kendini yere vurma seklinde biseyler yapiyo :)
Tabiki herkes kendi daha iyi bilir cocugunun durumunu ama iste demeden edemedim
Derin çok geçmiş olsun
Ay asucum bu günlerde başımızda dönüyor birşeyler Allah hayır yazsın
Pazar günü sabah kahvaltısında iki kere bardak devirdim masada. O arada ablam geldi kolunu kızgın tavaya deyirmiş . Sonra çocuklar gözleme istedi çatıya eski saç koyup içine ateş yaktım tam hamur yarı oldu yeğenim koştu geldi yatak odasından duman çıkıyor diye. Bir indimki yukarıda yanan ateşten tavandaki ısı yalıtımı için konan köpükler erimiş tavan patlamış. Hemen ateşi söndürdüm. Hamur bitsin diye bahçeye ateş yaktım. Kardeşimin hanımı geçerken dengesini kaybetti sacın üstüne düşüyordu zor tuttuk yağ bidonuna çarptı yağ döküldü. Az sonra eşim kapının önüne çıktı ayağı takıldı düştü. Neyse gece bursaya geldik arkadan telefon ettiler jandarma sizi çağırıyor diye. Jandarmayla ne işimiz olur dedik. Komşunun damadı gelmiş arabayı kaçırmış. Araba bizim bahçenin duvarını yıkmış tutanak tutulacakmış. Biz şikayetçi değiliz kaza olmuş canına birşey olmasın dedik gitmedik. Dünde ben evin içinde düştüm. Daha bunlar aklıma gelenler. Allah muhafaza etsinde bu günlerde hep birşeyler oluyor.
Amiin Allah razı olsun meyracım cümlemizi korusun inşallahAblacım iyi bir sadaka verin bari, çok geçmiş olsun hepsi için, Allahım esirgesin korusun inş sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?