Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin çok geçmiş olsun canım gerçekten çok zor rabım şifasını versin inşallah
dafi ablam geçmiş olsun sana nazar değiyor inan ne olur oku devamli
burcu1983 canım kolay gelsin çocuklar zor benm oğlumda oyleydı bır dk ayrılmazdı senınkı dahada zor rabbım kolaylk versin
@kasimpati35 geçmiş olsun kuzum bahardan olabilirmi

esselamun aleykum cancağazlarım
tartıldım ve tabiside aynı zaten pek umudum yoktu
ama umutlarımı bugun sabah tekrar yaktım umutları karataya başladım bakalım umarım ıse yarar
Gunaydinn hayirli cumalar
günaydın fıstık tartıldınmı merk ıcerısındeyım

Günaydın kızlar hayır cumalar musmutlu bir gün diliyorum.Boyum 1.70 Kg 112,10 çıktı yanee bayagı uçmuşum Sabah kahvalatısın da 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 yeşil zeytin 2 bardak çay içtim.İşyerime yürüyerek geldim.Tam 45 dakika orta tempolu yürüyüş yaptım.Yani 3 km adımsayara göre bundan sonra hep böyle yapacağım.Başladık bakalım haydi hayırlısı

Topigin eski yeni uyeleri 1 mayisla basladigimiz kurallarimiza devam ediyoruz.

Kilosu az olan, cok kilo vermis olan ve emzirenler esnek olabilir fakat onun disindakiler cok dikkate alip uysunlar.

Bazi seyleri basarisizliklari geride biraktik ins. Tek dusundugumuz bundan sonra ne yapacagimiz olucak.

Yazdan bayramdan once son cikis...

Moralimizi sabitleyemeyiz sabit olan kararliligimiz olucak. Ne olursa olsun donmek koyvermek yok.
Mazereti olmadan koyveren moddan dusen karsisinda beni bulur.
( senin agzina dusecegime lagim cukuruna duseydim dedirtirim )

...90 KİLO VE ÜZERİ TOPİĞİNİN
KURALLARI...

• Güne büyük bir bardak limonlu su ile başlanıp gün içinde 1,5 litre su içilicek.
  • Hergün en az 20 dk spor yapılacak hiçbirsey yapamıyorsak olduğumuz yerde yürüyelim.
  • Hergün bir fincay yeşil cay içilecek emzirenler süt cayı, rezene içebilir.
  • Akşam yemeği en geç 7 de yenilecek.
  • Hergün menü paylaşımı yapılacak.
  • Günlük kaçamak yapılmıycak.
  • Pazar günü abartmadan kaçamak serbest.
  • Pazartesi herkes yeniden tartılacak artıda olanlar protein günü yada ekmeksiz bir gün yapabilir.
  • Perşembe günü topikçe protein günü yapılacak isteyen yoğurt kürü yapabilir (pazar-perşembe).
  • Hergün ister sabah ister akşam yatmadan önce mutlaka kendimiz için güzel şeyler zayıf günler düşünülüp dua edilecek...

NOTLAR:
  • Kurallara düzenli uyulacak. Ciddi mazereti olanlar yazıcak.
  • Misafir gelmesi mazeret kabul edilmiycek.
  • Misafirliğe gidilirsede bize en uygun olan şey tüketilcek.
  • Kahvaltıda yenen 1 t.k bal, reçel, pekmez kaçamak sayılmıyor.
  • Her türlü hamur işi ve diğer şekerli yağlı herşey kaçamak kabul edilicek.
  • Kaçamak günü herşey serbest.
  • Bir yanlış yaptığımızda herkes herkesi uygun şekilde uyarmak zorunda.
  • Kilo bildirimlerine çok özen gösterilcek, cuma öğleye kadar eğer mümkün değilse perşembeden bildirim olucak.

Nereden başlamak lazım canım ben bir türlü eskisi gibi odaklanamiyorum olmuyor
tamam diyorum bugün söz diyorum kahvaltı ediyorum ama aksami bulmuyor diyyetim

Emredersiniz komutanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…