Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nereden başlamak lazım canım ben bir türlü eskisi gibi odaklanamiyorum olmuyor
tamam diyorum bugün söz diyorum kahvaltı ediyorum ama aksami bulmuyor diyyetim
Esracan nerdenmi basliycan :) kalkip en sisman oldugun resime bakican birde en zayif olduguna. Hangisini istedigini dusunucen.
Dibe vurmadan ileri gidemiyo insan e dibe vurma kismini atlatmissindir :)) senki neler yasadin neler atlattin. Bunlari yasarken kilon hep yuktu ayni benimki gibi.
Yasananlar ve olacaklar degismiycek ama biz hafifliycez her turlu yenilenicez hem bedenen hem ruhen.
Yena demisti heralde cocuklarin mezuniyetinde kilolumu olmak istersin diye. Yillardir duzgun resim cektiremedik bu sefer bitirip cektirelim.

Cok darlanirsan kilo verince neler yapmak istedigini dusunceksin.

Artik yeter de bismillah de basla kurallara uydunmu gerisi geliyo.

Bunun bi bedeli olmali hayriye yedigin miktara gore yatmadan eritmeye calis onlari

Bacı sen protein yapmiyomuydun bugun dedinde benmi unuttum
Bonusum alisveris yapmaya gidemedim bi turlu evdekilerden yedim iste
Olmayan iple ip atlatiyo bana kendide sayiyo. O yapmiyo beli agriyo
bunu bende cok yapiyorum iyi oluyo
ay ablacim Allah beterinden korusun insallah
bonusum ben de dusa beraber girdigimi biliyorum bebeyle hem onu yikiyodum hem kendimi ay ne zor gunlerdi simdi daha kolay valla

günaydın hayırlı cumalar
dün akşam maalesef topiğe girip yazamadım(bonustan sopa yiycem)
bir gün öncesi uykusuzluk had safhadaydı hiç bir şey yemeden direk yattım iş dönüşü fena ıslandım birde bugünde az grip modu gibi ama atlatırım

dün normal kahvaltı ile beslendim erken yapmıştım kahvaltıyı

öğlen sulu köfte ve corba yedim.
akşam hiçbirşey yemedim

su 1,5 litre yeşilçay 1 fincan

Gerçekten şu kilolar yüzünden o kadar geri kalıyorum ki hayattan gencligimden hayallerimden çocuklarından bile
hiç bir şeyi rahat rahat yapamıyorum hep bi kilo aklımda
eşim yanimdayken kıyafet bile alamıyorum kaç beden olduğumu ogrenmesin diye
sabah sabah aglattin beni bonus

tamam bee haydi Bismillah inşallah bayrama 10 kilo vericem kız inşallah
hemen suyumu içip kahvaltimi hazirliycam ogleden sonra da yürüyüşe cikacam akşamları menü bildirimi yapıcam inşallah bu sefer olacak insallahhh

Pazartesi bende oturdum agladim esra ama yenilgi degil guclenmeydi. Sanada oyle olsun ins bize lazim olan oyle daglar kadar azim degil kucucuk azimle dag gibi mutluluk buluyoruz zaten

İnanmak basarmanin yatisidir kizlar hep birlikte inanacagiz gidecek bu kglar azimle hirsla yilmadan birbirimizi motive ede ede hayatimiz baştan aşağıda değişecek ve diyecegiiz tek şey kendimize bunu neden yapmışiz...Ben kendi adima biraz önce gidip elma yoğurt neyim aldim malum işyeri sıkıntı ama bakalim akşam i edeceğim. İlk günüm hayırlı bir gün sonumda hayir olur inşallah .

Pazartesi bende oturdum agladim esra ama yenilgi degil guclenmeydi. Sanada oyle olsun ins bize lazim olan oyle daglar kadar azim degil kucucuk azimle dag gibi mutluluk buluyoruz zaten

Haklısın canım inşallah senin verdiğin bu gazla 75 e dayanirim inşallah yaa
inanirmisin gardırop full kıyafet dolu her çeşit pantolon etek tunik ne ararsan amaahangisi uzüzerime oluyor hiçbiri o kadar yoruldum ki artık
inan düğün dernek olmasın diye dua ediyorum hiçbir girdiğim olmuyor
olanlarda yakışmıyor zaten

Hemen yaz bakim ne yedin yada yiycen :)

Pembe maddeyi esgecme sakin hergun yapilcak o.

Kilo verince neler yapmak istediginide yaz merakla bekliyorum herkesten farkli fikir cikiyo :)

Ben kendim cok guclu oldugumdan degil esra size guc vermeye calisirken oyle hissediyorum. Sorumluluk hissediyorum.

Cok degil 1 ay once listeden cikmistim depresyonu severim deee napak ölekmi yani

Ins allah seni feraha cikarsin. Diyet alisveriste baslarmis. Ne alirsan onu yersin haliyle.

Benim cesitim bile yok len bi tane pantolonla geziyorum ilk hedefin 90 altina inmek esracan ona odaklan 70 i dusunme simdilik. Gozumuzde yol uzamasin böyümesin

Aynen öyle cancazim

daha bişey yemedim yarım litre su içtim yumurta koydum haşlanmış yumurta yanında bir dilim peynir 6-7 tane zeytin domates salatalık ve şekersiz ictigim içinssınırsız çay bide bir kaç tane ceviz
çokmu oldu yaa yaz yaz bitmedi

zayiflayinca ilk işim en güzel elbiseyi giyip kilomla dalga geçen ve adı bir şekilde beni arkadaş ortamında rezil eden hemde bel altı konuşarak bunu yapan bir embesil tanıdığım var onun yanına gitmek salına salina yürümek
bide dua ediyorum kendisi benden beş beter obez olsun inşallah

Vay be yazik hemde belalti ne diyim canim benim herkes ceksin kucumsedigi seyin sıkıntısını.
Inan bana ogun geldimi bunu yapmaya bile tenezzul etmiyceksin.

Vay be yazik hemde belalti ne diyim canim benim herkes ceksin kucumsedigi seyin sıkıntısını.
Inan bana ogun geldimi bunu yapmaya bile tenezzul etmiyceksin.

Inşallah yaa inşallah
Sağol valla canım kendimde yeniden o gücü hissetmeye başladım

damarlarimdaki kan bile daha hızlı akıyor hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…