Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bonus oncdlikel verdigin kilo icin kendim vermis gib sevindim
Bu mesaj icinde
Oy benim icinde hem pskolog hem diyetisyen hem dost hem baci barindiran canim sen ne guzel insansin herkeze yeten masallah rabbim sana hep guzellik versin gonlunden gecenleri hakkinda hayirli eyleyip nasip etsin canim benim

Kahvaltın az senin esra 1 dilim ekmek ekleyebilirsin az daha peynir ya da. Yani bana öyle geldi

Spor listesi için notlarımı alayım bende okurken niye almadıysam

B bulut77 canım Azmin daimi olsun.Insanlar bazen o kadar acimasiz oluyor ki kendimden biliyorum bana da espiri yaptigini sanan ve laf soktugunu zanneden musvettecikler var.Ama azmettim onlar için değil kendim için vereceğim.
inşallah canım
onlar sadece teferruat tabiki esas olan kendimiz için yaşamak

Hayriye sana laf yetiştiremedim sağol güzel sözlerin için sende beni sevindir haftaya inş
Çok uzun zamandır görmediğim bir eksi dr da bile görmedim bunu. Burayada en fazla -900 yazdım sanki.
Aslında hepsi kilo değil insanın şişi falan gidiyo kaçamak hiç yapmadım hamurlar bizi şişiriyo bu sefer şişiremedi

supersin kuzm sen masallah insallah her hafta bol bol gidecek

Binusum boyle gidersen bana yetisirsin heeeee baksana ben yerimde sayiyom habire

Kahvaltımı yaptım yarım simit 1 dilim ekmek yumurta zeytin vişne reçeli yedim
Bonus araya kahvaltı girince ne diyeceğimi bilemedim iyi bir laf edecektim herhalde ama bak Hayriye hiç iskillendi mi:)
Yan çizme yok yanınızdayım gerekirse tepenizdeyim
Hayriye ben karatay yapmadım 1 ay felan dukan yapmıştım ama o da 80 de takıldım diye meyvesizlige dayanamadım
Sen erken kalkiyorsun ogunler in düzenli miktarları ve içeriği ayarlaman yeterli etapta bence pilav dan özellikle pirinç uzak dur makarna da pek yeme sabahları 2 dilim ekmek yemek lazım bana sorarsan ben ekmeksiz duramam
Kacamaklar cuma günü yapılabilir ama kaçamak dediysem canının istediği şeylerden tadım lik yemek kastettigim
Bir süre sıkı git ama aç bırakma kendini bol sıvı tüket koca kase salatalar yap içine peynir tavuk felan atıp öğün olarak onları tuket ne biliyim aklıma bunlar geldi
İlk hafta ilk ay epey kilo verirsin ve bu sana çok iyi gelir
Hareketli bir hayatın var zaten ama yarım saat yürüyüş de fırsat buldukça yapmaya çalış
Biz hep yanındayız seni seviyoruz
Ama yine de karatay yaparım dersen yap ben kendime göre konuştum ona da destek oluruz güzel kilo verenler var onla da

Kilom 79.5
200 dk.yürüyüş

Vayyy işte buuu allah bir daha 8 i 9 u göstermesin. Tebrik ediyorum iğrenç sulu sulu öpüyorum

Beklediğimiz tavırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…