Elifcim niye -800 ü beğenmedin senHayırlı cumalar
Kilo:98
Spor:135 dk
O kadar dikkat etmeme rağmen 800 gr gitmiş sadece. Neyse yine de artı olmasından iyidir..
Ben seni cok severim guzel kadin karatay hizli vermek yonunden aklima yatti ama hic ekmeksiz kacamaksiz zor olur gibi geliyor bidr yol uzun hadi normak az beslensem takildigimda ekmegi keserim gine bi fayda eder karatayda neyi kesecem diye dusundum bigun cok yesem ikinci gun dengeliyordum onceden bunda zaten benim dengeleme gunum gibi anlayacagin arastirdikca kafam karisti iyiceKahvaltımı yaptım yarım simit 1 dilim ekmek yumurta zeytin vişne reçeli yedim
Bonus araya kahvaltı girince ne diyeceğimi bilemedim iyi bir laf edecektim herhalde ama bak Hayriye hiç iskillendi mi:)
Yan çizme yok yanınızdayım gerekirse tepenizdeyim
Hayriye ben karatay yapmadım 1 ay felan dukan yapmıştım ama o da 80 de takıldım diye meyvesizlige dayanamadım
Sen erken kalkiyorsun ogunler in düzenli miktarları ve içeriği ayarlaman yeterli etapta bence pilav dan özellikle pirinç uzak dur makarna da pek yeme sabahları 2 dilim ekmek yemek lazım bana sorarsan ben ekmeksiz duramam
Kacamaklar cuma günü yapılabilir ama kaçamak dediysem canının istediği şeylerden tadım lik yemek kastettigim
Bir süre sıkı git ama aç bırakma kendini bol sıvı tüket koca kase salatalar yap içine peynir tavuk felan atıp öğün olarak onları tuket ne biliyim aklıma bunlar geldi
İlk hafta ilk ay epey kilo verirsin ve bu sana çok iyi gelir
Hareketli bir hayatın var zaten ama yarım saat yürüyüş de fırsat buldukça yapmaya çalış
Biz hep yanındayız seni seviyoruz
Ama yine de karatay yaparım dersen yap ben kendime göre konuştum ona da destek oluruz güzel kilo verenler var onla da
AminnnnAmin bonuscum siz de bir daha hiç artı bildirmeyin taaa ki 70lere inene kadar inşallah
800 azmı arkadaşım inşallah her hafta o kadar verirsin inşallahHayırlı cumalar
Kilo:98
Spor:135 dk
O kadar dikkat etmeme rağmen 800 gr gitmiş sadece. Neyse yine de artı olmasından iyidir..
Teşekkür ederim canım çok güzeller kokusu geldi burnuma
Asuman ablaaa nergisler sana :)))
Cnm babasinin sesini duyunca hemen sakinlesiyor, video aklima gelmemisti super bunu denemek lazim :)Eline fileyle biseyler verebilirsin disinede iyi gelir. Oyuncaklara bakmiyosa mutfak kaplari koyabilirsin. Dis zamani cok aglar evet ugrasican iste napalim mecbuur :)
Senin babasinin videosunu cekip izletebilirsin bir sure oyalar .
Derin ne diyim sana ya bu hafta 2.kacamak
Sağol canım Estağfurullah
asuman ablaa hakettin az bile :) toplamda kaç verdin yaz hele
Burcu konusan oyuncaklara ilgisi nasil
Konusan isikli renkli hosuna gidebilir
Elifcim niye -800 ü beğenmedin senartı olsa dahamı iyiydi
Ne bilim hiç kaçamak yapmayınca daha fazla gider diye düşünmüştüm :) inşallah daha fazla veririz hep beraber :)800 azmı arkadaşım inşallah her hafta o kadar verirsin inşallah
Sağol canım Estağfurullah
Eski başlangıç kilom 113 o zaman 79 a kadar indim 78 i bir kere gördüm sonrasinda 80-85 arası 4 sene felan kaldım
Nasıl oldu bilmem geçen kış 94 e kdar çıktım bildiginiz üzere zorlu bir kış sonrası tekrar 79 u gördüm şükür inşallah busefer 70 lerde kalıcı olmak istiyorum Allah nasip ederse sağlıkla ve huzurla
Bayılırım bende sırf kokusu için balkona dikicem inş eve geçince. Akasyada pek güzel kokar :)Bonuscum ben de bayılırım Hanımeli kokusuna özelikle tadı da güzel :)küçükken içindeki balı yerdik biz
Markette karanfil gördüm sabah çok güzeldi alayım dedim ama hiç kokmuyor diye almadım
Hayriyem sagol canim benim@Derin çok geçmiş olsun canım gerçekten çok zor rabım şifasını versin inşallah
dafi ablam geçmiş olsun sana nazar değiyor inan ne olur oku devamli
burcu1983 canım kolay gelsin çocuklar zor benm oğlumda oyleydı bır dk ayrılmazdı senınkı dahada zor rabbım kolaylk versin
@kasimpati35 geçmiş olsun kuzum bahardan olabilirmi
Ah bonuscum bende bu akasyadan pek bir dertliyim . Balkonu süpürüp giriyorum. Dışarıya tekrar çıktığımda süprülmemiş gibi. Bursaya dönüyorum haftasonu köye bir gidiyorum heryer akasya çiçeği.Bayılırım bende sırf kokusu için balkona dikicem inş eve geçince. Akasyada pek güzel kokar :)
Şekersiz çayımı içtim dutla kalkıp biraz iş yapayım sonra liste inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?