Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben seni cok severim guzel kadin karatay hizli vermek yonunden aklima yatti ama hic ekmeksiz kacamaksiz zor olur gibi geliyor bidr yol uzun hadi normak az beslensem takildigimda ekmegi keserim gine bi fayda eder karatayda neyi kesecem diye dusundum bigun cok yesem ikinci gun dengeliyordum onceden bunda zaten benim dengeleme gunum gibi anlayacagin arastirdikca kafam karisti iyice
Ben artik kararli olmak ve bu isi kokten halletmek istiyorum be yalnis karar verip geriye dusmek istemiyorum hep diyorum sizin dusunceleriniz cok onemli asumm insallah dogru olani bulacam sayenizde

Selamün aleykümm....

kilom:104,8

spor:60 dakika yürüyüş...

dün sıkıntılı bi gündü akşam yemeğe anneme gittik gece geç döndük osaatten sonra gelemedim daha...oyüzden dünkü menümü şimdi yazayım karışık ve çok ama kızmayın bana...

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1domates,1 salatalık,büyük dilim peynir,2ceviz biraz fındık ve biraz kuru üzüm,7,8zeytin...
arada 5 hurma...bir ara bitane napoliten çiko...
saat dört gibi bir kase çorba....
akşam:5 kaşık taze fasulye,bi tane ufak palamut,bi dilim börek ve salata....annem pekmezli kek yapmış akşam çok oldu diye yemediydim sabah indirdim mideye yemesem ayıp olur sanki gerçi hiç şeker yok ama olsun kek neticede öyle işte...

bugunde kahvaltım kek oldu arada hurma yoğurt yicem inş süt için hurma aldı eşim faydasıda oldu gibi...

akşama yapabilirsem güveç ve yoğurt yerim ama işin kötüsü çaya davetliyiz orda kaçırmam inş....

gün içinde gelmeye çalışırım ama gelemezsem diye şimdiden yazayım dedim..

Cnm babasinin sesini duyunca hemen sakinlesiyor, video aklima gelmemisti super bunu denemek lazim :)
Oturmaya ve ek gidaya baslayinca diger onerilerinide uygularim

asuman ablaa hakettin az bile :) toplamda kaç verdin yaz hele
Sağol canım Estağfurullah
Eski başlangıç kilom 113 o zaman 79 a kadar indim 78 i bir kere gördüm sonrasinda 80-85 arası 4 sene felan kaldım
Nasıl oldu bilmem geçen kış 94 e kdar çıktım bildiginiz üzere zorlu bir kış sonrası tekrar 79 u gördüm şükür inşallah busefer 70 lerde kalıcı olmak istiyorum Allah nasip ederse sağlıkla ve huzurla

Son bir kaç ayda 14 kilo verdin geriside daha önceden zaten. Birimizin başardığını görmek hepimize iyi geliyo o yüzden böyle üstünde durdum.

Bonuscum ben de bayılırım Hanımeli kokusuna özelikle tadı da güzel :)küçükken içindeki balı yerdik biz
Markette karanfil gördüm sabah çok güzeldi alayım dedim ama hiç kokmuyor diye almadım
Bayılırım bende sırf kokusu için balkona dikicem inş eve geçince. Akasyada pek güzel kokar :)

Şekersiz çayımı içtim dutla kalkıp biraz iş yapayım sonra liste inş.

Hayriyem sagol canim benim

Bayılırım bende sırf kokusu için balkona dikicem inş eve geçince. Akasyada pek güzel kokar :)

Şekersiz çayımı içtim dutla kalkıp biraz iş yapayım sonra liste inş.
Ah bonuscum bende bu akasyadan pek bir dertliyim . Balkonu süpürüp giriyorum. Dışarıya tekrar çıktığımda süprülmemiş gibi. Bursaya dönüyorum haftasonu köye bir gidiyorum heryer akasya çiçeği.
Dallarını kesiyorum bahçede nereye bir parça düşmüşse orda tekrar yeşerip hemen büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…