Sen bilirsin ama yazman daha evladir :))Selamın aleyküm
1.5 saat tempolu yürüdüm
2 litre kadar su içtim
menumu bugün yazmasam olur muBonus Cum tam toparlayamadim kafamda ama zararlı şeyler yemedim
akşam yemeği ni de saat 6 da yedim artık yatana kadar bir tane meyve yerim yatmadan önce de yeşil çay icicem inşallah
bu kadar
Afiyet olsunDafi Hemşerim Yeliz baharnaz derin teşekkür ederim
Su an itibariyle pasta mi bile yedim erken olması iyi bişey hiç yoktan
Sağol DaficimAfiyet olsun
Ablacim mozaik pastada yapabilirsin buzlukta uzun sûre duruyor servis yapmadan 10 dk once cikarsan yetiyor. Bende kolay sekilde tarifi var buzlugumda bitince tekrar yapiyorum.Sağol bonuscan bazen beynim duruyo düşünemez oluyorum. Bak mesajını okurken aklıma geldi. Bayramlarda yaptığım gibi fırında kalem börek yapayım. Yoğurtlu tavuk salatası olabilir. Dondurucuda gözlemeler var
Biraz daha bişeyler gelir aklıma inşallah
Sağol canım
Aa iyi hatırlattın canım benim köydeki dondurucuda mozaik olması lazım. Yapıp atmıştım. Ben yokken çıkartan olmadıysa duruyordur. Bu hafta bir kontrol edeyim.Ablacim mozaik pastada yapabilirsin buzlukta uzun sûre duruyor servis yapmadan 10 dk once cikarsan yetiyor. Bende kolay sekilde tarifi var buzlugumda bitince tekrar yapiyorum.
Ayrica yogurtlu tavuk salatasina mayonez dereotu ve cevizde katiyorum ben cok kolay ve guzel oluyor. Sendw bu sekildemi yapiyorsun
Kısır aklıma geldide öglede pilav yiyecekler diye düşündüm ama kuru biber doldursam ortaya koyarım. Yena nın fındık kurabiyeside olabilir oda güzel oluyor. Kardeşimin mercimek köftesi güzel oluyor onada onu yaptırayım. Normalde belli bir saatte servis yapılır olur biterOnceden yapcaksan sulanmiycak salatalar olur hani aksamdan malzemeleri hazirlarsin. Sehriye salatasi olabilir tavuklu misirli vs. Kirmizi pancarla kisir yapiyolar sunumu guzel olur.
Patates havuc garnitur ezip tepside yogurtlu olur
Sen bilirsin ama yazman daha evladir :))
Bu arada bir gorunup bir hafta gelmezdin geldigin icin efferim sana. Bocaliyoruz ilkten cok normal hic telas yok stres yok aynen devam.
Yalniz kacamak hic olmiycak degil genelde pazar gunu cok oluyo diye ben pazar yazdim kacamak gunune sen cuma istiyosan tarti gunu kacamak yapim diyosan oyle degisebilirsinBugun cuma ya kacamaklar o bicim 4 tanede yaprak srma yedim
Saglik acisindanmi eş açisindanmi? Eşler bazen cok sakin bazende cok acimasiz olabiliyo kilo konusunda. O zaman kacamak gununu kendin belirle.o kek tepside iyiydi simdi 1 dilim kek yendi ve cok şiştim bi lokma yesem iyiydi halbuki kendimi 1'2 lokma kacamaklara alistiriyordum
Esim pazar gunleri evde çok kaçamak yapamiyorum baskiyi fazla hissediyorum
Kek pasta borek arasi yok heleki cips yedimi görse kiyamet kopar sagligim açisindan
Sesli guldumEşleri takmayin siz zayiflayınca da kıskançlık yapıp şişmanlatmaya çalışıyorlar dengesizler ya da benim ki öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?