Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen bilirsin ama yazman daha evladir :))
Bu arada bir gorunup bir hafta gelmezdin geldigin icin efferim sana. Bocaliyoruz ilkten cok normal hic telas yok stres yok aynen devam.

Ablacim mozaik pastada yapabilirsin buzlukta uzun sûre duruyor servis yapmadan 10 dk once cikarsan yetiyor. Bende kolay sekilde tarifi var buzlugumda bitince tekrar yapiyorum.
Ayrica yogurtlu tavuk salatasina mayonez dereotu ve cevizde katiyorum ben cok kolay ve guzel oluyor. Sendw bu sekildemi yapiyorsun

Aa iyi hatırlattın canım benim köydeki dondurucuda mozaik olması lazım. Yapıp atmıştım. Ben yokken çıkartan olmadıysa duruyordur. Bu hafta bir kontrol edeyim.
Evet tavuk salatasını süzme yoğurt,mayonez, dereotu ve ceviz koyarak yapıyorum 1 dişte sarımsak koyuyorum.

Sabah sirkeli suyumu içtim.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates Salatalık maydanoz
3 parmak kadar peynir
2 galeta

Öğle
Fırın tavuk
Fesleğenli diyet kraker

Ara
1 avuç karışık kuru meyve

Akşam
3 tane tavuk pirzola
4 kaşık mantar sote
Yoğurt
1 dilim t.b. Ekmeği

Henüz 1 lt. su içebildim. Şimdi 1.5 litrelik suyumu doldurup yanıma aldım yatana kadar devam.
Fırsat bulursam bi de yeşil çay içip günü kapatırım inşallah..

Onceden yapcaksan sulanmiycak salatalar olur hani aksamdan malzemeleri hazirlarsin. Sehriye salatasi olabilir tavuklu misirli vs. Kirmizi pancarla kisir yapiyolar sunumu guzel olur.
Patates havuc garnitur ezip tepside yogurtlu olur
Kısır aklıma geldide öglede pilav yiyecekler diye düşündüm ama kuru biber doldursam ortaya koyarım. Yena nın fındık kurabiyeside olabilir oda güzel oluyor. Kardeşimin mercimek köftesi güzel oluyor onada onu yaptırayım. Normalde belli bir saatte servis yapılır olur biter
Ogün benim öyle bir şansım yok. Akşama kadar çay semaverde masa hazır bekleyecek. Sadece bulaşık tabak , çatal , kaşıklar kaldırılıp , temizleri koyulacak

Sen bilirsin ama yazman daha evladir :))
Bu arada bir gorunup bir hafta gelmezdin geldigin icin efferim sana. Bocaliyoruz ilkten cok normal hic telas yok stres yok aynen devam.

Artık hergün bildirim yapcam sana bonusum inşallah tabi
beni silkeleyip kendime getirdiğin için çok teşekkür ederim datlum

Sabah 1 yum 2 kk peynir 3 minik dom 5 zeytin 2 dilimekmek 1 tk bal 1çk tereyag
Turkkahvesi 1 dilim kek
Yarimmuz1 galeta
Bur avuc cips yedim
Aksam 2 tavuk pizola 2 kasik bulgur pilavi 2 kasik k fasulye ve 4 kasik yogurtlu kozlenmis kirmzi biber 2 lokma ekmek
Su 1 lt 1 kupa yesil cay 1 limonlu soda
Simdi bolca siyah cay icerim yaninda bir dilim kek yutarim :)(
Benden bu kadar yuruyus yok

o kek tepside iyiydi simdi 1 dilim kek yendi ve cok şiştim bi lokma yesem iyiydi halbuki kendimi 1'2 lokma kacamaklara alistiriyordum

Esim pazar gunleri evde çok kaçamak yapamiyorum baskiyi fazla hissediyorum
Kek pasta borek arasi yok heleki cips yedimi görse kiyamet kopar sagligim açisindan

Saglik acisindanmi eş açisindanmi? Eşler bazen cok sakin bazende cok acimasiz olabiliyo kilo konusunda. O zaman kacamak gununu kendin belirle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…