Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Karacigerim sikintili oldugu icin cipsteki yagdan dolayi istemiyor kiloyuda sagligim icin istemiyor. Alisverise cikiyoruz birsey alamiyorum moralim bozuluyor istemiyor aldiklarim icime sinmiyor üzülüyorum istemiyor kilomu tasimakta zorlandigimi görüyor üzülüyorum üzülüyor istemiyor cocugumuza bir kardes olsun istiyoruz sagligim kilomdan dolayi elvermiyor istemiyor bedenen ve ruhen çöküyorum kilomdan dolayi üzülüyorum istemiyor neşemi kilomdan dolayi kaybettigimi söylüyorum ıstemiyor ... yani şu kilo hem benim icin hem eşim hem oğlum içiñ çekilmez bir hal aldi. Ilk defada bu düşüncelerimi yaziyorum samimiyetimle böyle yazmakta iyiymis

Sabah kahvaltidan once 2 bardak su

1 yumurta, 2 buyuk dilim kepekli tost ekmek, 3 karper domates biber ile sandvic yaptim. 2 dilim diyorum ama jumbo tost ekmegiymis 3 dilime denktir heralde.

Cay dut kurusu

1 tabak yesil mercimekli hamurlu corba, 2 tane ufak galete

Iki fincan yesil cay, 2 galete, yarim elma

1 dolu kepce ezogelin, 2 tane nagıt 4 kasik esmer bulgur pilavi, bir kac parca kup pattis ve sivri biber ( firin), 2-3 kasik yogurt

1 litre su. Aksam corba varken pilav yemeseydim iyiydi. Hepsinden yedim iste.

eee artık bende bir liste paylaşayım dayak yemeden
sabah 2 yumurta
peynır
salatalık
12 zeytin
fındık ceviz

öğlen evde değildim çiğ köfte dürüm
aksam 1 tabak bulgur pilavı yoğurt

tarı karatayımsı yarı hayrıyemsı bırşey oldu ortoya karışık
artık ara öğün yok ama tam olarak oylede beslenmıycem az kararında bol sulu ve ve hareketlı bakalım günler ne gösterecek

Iyi bisey degil elbet kiloyla hamilelik ama sadece bunun icinde erteleme bazende hic sorun cikmiyo hamileliklerde.

Allah gonlune gore versin ins bir evlat daha.

Bize laf soylemelerinin tek sebebi yine biziz. Bazen dikkat etmeyerek bazende soylenilenleri cok umursayarak bazende baska guzelliklere kendimizi kapatip herseyi kilo sorunumuzdan ibaret sanarak... Uzayip gider...

Bundan sonra daha neseli ol sende allah baska dert vermesin kilo nedirki veriyoruz vericez ins. Hayati kacirmayalim artik.

Teşekkürler canim sağolasın dediğini uygulayacagim.Ogrendigim iyi oldu ilk ay 3 daha sonra da dedigin gibi değişiklikler yaparak devam edeceğim :)

Bonus evet uzayip gidiyorlar çok kilomun engel oldugu çooooookkk şey var

Brokenangel yüksek tansiyonlara yeşil çay iyi degil
Yesil caya seker atma
Ben yesil cayioldum olasi seviyorum ve gecmiste coookk faydasini gördüm seninde görecegine eminim çok sık idrara çikartir ve zaten bol su metobalizmanda iyiyse seni kimse tutamaz

Gunluk listemi bende paylasayim.Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 yeşil zeytin saat 6.30 sonra 45 yürüyüş ile işe geldim.Saat 11 gibi 1 elma saat 1 de 1 dilim ekmek patlican yemegi ve cacik 30 dk yakin bankaya git gel aksam iş cikisi 25 duraga yürüyüş akşam yemegi nohut ve az yogurt gün içinde bol bol su içtim bir bardakta yeşil cay haydi hayirlisi uzun oldu galiba kizlar hoşgörün:)))

Canim bende çok şükür şimdilik sağlıkla ilgili sıkıntı yok lakun dedigin gibi bol boll tasindim bugün :)

Kilo vermeye basladigim dönemde tuv . Cok ziyaret ediyorum yesil cay spor ve bol su tüketmişsem
Birde birgün tvde hangi dr demisti hatirlamiyorum idrariniz beyaza dönmüşse yag yakiminiz hizlanmistir gibi sozler soylemisti konu kilo vermek olunca yaziyorum affiniza siginarak

Estagfirullah
Çok doğru hem de yeterli su içmişsin demek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…