Sağol canım Aminkızlar ellerınıze sağlık listeler için kilo veren arkadaşları kutlarım hemde canı gönülden öperim gözlerinden
asum kızçenin dogumgunünü kutlarım rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Karacigerim sikintili oldugu icin cipsteki yagdan dolayi istemiyor kiloyuda sagligim icin istemiyor. Alisverise cikiyoruz birsey alamiyorum moralim bozuluyor istemiyor aldiklarim icime sinmiyor üzülüyorum istemiyor kilomu tasimakta zorlandigimi görüyor üzülüyorum üzülüyor istemiyor cocugumuza bir kardes olsun istiyoruz sagligim kilomdan dolayi elvermiyor istemiyor bedenen ve ruhen çöküyorum kilomdan dolayi üzülüyorum istemiyor neşemi kilomdan dolayi kaybettigimi söylüyorum ıstemiyor ... yani şu kilo hem benim icin hem eşim hem oğlum içiñ çekilmez bir hal aldi. Ilk defada bu düşüncelerimi yaziyorum samimiyetimle böyle yazmakta iyiymis
Teşekkürler canim sağolasın dediğini uygulayacagim.Ogrendigim iyi oldu ilk ay 3 daha sonra da dedigin gibi değişiklikler yaparak devam edeceğim :)Asuman yavrunun dogum gunu kutlu olsun
Brokenangel ben genelde uyumadan bi kupa yesil cay icip uyuyorum yag yakimini hizkandiriyor sade yesil cayi gunde 3 kupaya kadar 1 ay icebilirsin her ay degistirirsin mesela gun icinde 1 kupa yesil sonra 2 kupasini baska caylarla telafi edersin erik, elmatarcin, vs
Hahahha Allah ömrümüz uzun etsin valla cokk güldümEşleri takmayin siz zayiflayınca da kıskançlık yapıp şişmanlatmaya çalışıyorlar dengesizler ya da benim ki öyle
Canim bende çok şükür şimdilik sağlıkla ilgili sıkıntı yok lakun dedigin gibi bol boll tasindim bugün :)Bonus evet uzayip gidiyorlar çok kilomun engel oldugu çooooookkk şey var
Brokenangel yüksek tansiyonlara yeşil çay iyi degil
Yesil caya seker atma
Ben yesil cayioldum olasi seviyorum ve gecmiste coookk faydasini gördüm seninde görecegine eminim çok sık idrara çikartir ve zaten bol su metobalizmanda iyiyse seni kimse tutamaz
EstagfirullahKilo vermeye basladigim dönemde tuv . Cok ziyaret ediyorum yesil cay spor ve bol su tüketmişsem
Birde birgün tvde hangi dr demisti hatirlamiyorum idrariniz beyaza dönmüşse yag yakiminiz hizlanmistir gibi sozler soylemisti konu kilo vermek olunca yaziyorum affiniza siginarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?